Ludwikun 164 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 1. Nick :Ludwikun 2. Wiek : 20 3. Dlaczego chcesz do nas dołączyć? : chce brać więcej udziału w życiu serwera 4. Doświadczenie : pisałem do gazetki szkolnej w gimnazjum i podstawówce XD 5. Przykładowy artykuł (Temat: Dzień z życia Aelios.pl) : Pewnego pięknego nudnego wieczoru błąkałem się po internecie i nagle sobie pomyślałem czy by nie wrócić na jakiś serwer jailbreak, więc wpisałem w Wyszukiwarke jail break no i mi wyskoczył aelios jako pierwszy, patrzę a tam 20 graczy i sobie pomyślałem dlaczego nie, klikam dołącz. Akurat dołączyłem na ivent mam talent, ktoś pośpiewał ktoś sie buntował no tak spędziłem najbliższe 5 godzin grając na serwerze aelios.pl najlepsza sieć serwerów cs:go i nie tylko w Polsce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacproVsky 12 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Jasne że tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALko 95 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Bardzo aktywny członek społeczności, często pomaga dla sieci (poprawianie regulaminu, testowanie mapy na JB, rekruter aeliosct). Jestem na tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Steve lepszy hehe 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerroR 16 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Na tak, bo tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeremaXD 161 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Na tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 577 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Ale że połowa wywiadów będzie robiona po pijaku POG. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asasi 15 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 na tak super gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 272 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 skladnia troche r.i.p w tym artykule, ale no ogolnie malo ludzi w redakcji. jak wyzerujesz obiecane amareny na 500 followkow to bede na tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 276 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Generalnie to jak najbardziej na TAK, poza tym w redakcji braki, ale: -z tym przykładowym artykułem to się nie postarałeś jakoś bardzo, jednakowoż rozumiem, że uznałeś pewnym to, że zostaniesz przyjęty i dlatego tak wyszło ;3 Poza tym: +IQ na poziomie dodatnim +Duża aktywność i zaangażowanie w życie sieci +Poczucie humoru i charyzma Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 164 Napisano 2 Marca 2021 Autor Share Napisano 2 Marca 2021 2 godziny temu, Steve napisał: Generalnie to jak najbardziej na TAK, poza tym w redakcji braki, ale: -z tym przykładowym artykułem to się nie postarałeś jakoś bardzo, jednakowoż rozumiem, że uznałeś pewnym to, że zostaniesz przyjęty i dlatego tak wyszło ;3 Poza tym: +IQ na poziomie dodatnim +Duża aktywność i zaangażowanie w życie sieci +Poczucie humoru i charyzma no nie postaralem ale nie tak beda wygladac artykuły xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchewa 47 Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 Wiadomo że na tak -Przyda się 2 redaktor -Ogarnięty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 18 Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 na tak +spoko gość +orto +przyda się 2 redaktor 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FBI Maciek 34 Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) @ Blejzuu ten chłop na opiekuna redakcji we mu to przyjmij Jak cos na tak Edytowane 3 Marca 2021 przez FBI Maciek 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 4 Marca 2021 Zarząd Share Napisano 4 Marca 2021 Accepted! Witam w Redakcji! 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 4 Marca 2021 Zarząd Share Napisano 4 Marca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 4 Marca 2021 Zarząd Share Napisano 4 Marca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został przeniesiony do innego działu. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi