crossword 30 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 1. Twój Nick: crosswordzik 2. SteamID (Oskarżonego): 407161935 3. Data złamania regulaminu: 08.03.2021 4. Opis sytuacji: Administrator fgfyf nadał mi warna nie zgodnego z regulaminem. Nigdzie w regulaminie nie ma napisane że nie mogę dać bez powodu !votectban 5. Dowód: Załącznik AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA🕵️♂️ ,,MALANOWSKI I PARTNERZY" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 Warn nie był bezpodstawny, ponieważ dwa razy użyłeś bez powodu komendy !votectban, a chyba logiczne jest że każdej komendy używa się w granicach rozsądku i za nadużywanie ich są konsekwencje. Dlatego za 2 bezpodstawne votectbany dostałeś warna z powodem nadużywanie komend 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 300 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 XDD pepega i tyle w temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 Jako świadek sytuacji podpisuje się pod tym co napisał fgfyf. Idąc twoim tokiem myślenia mógłbym dodawać sobie HP podczas gry w CT i nie byłoby to nadużywanie komend. Imo skarga do zamknięcia. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crossword 30 Napisano 8 Marca 2021 Autor Share Napisano 8 Marca 2021 Jeżeli skarga zostanie nie rozpatrzona pozytywnie na moją korzyść, ponieważ nie załamałem regulaminu. Zostanie napisana skarga na osobę która zamknie temat. Ja uważam że tu powinni włączyć się właściciele serwera. 4 AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA🕵️♂️ ,,MALANOWSKI I PARTNERZY" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluefife 150 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 To ja chce skargę, zamykam es Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 333 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 8 minut temu, crossword napisał: Jeżeli skarga zostanie nie rozpatrzona pozytywnie na moją korzyść, ponieważ nie załamałem regulaminu. Zostanie napisana skarga na osobę która zamknie temat. Ja uważam że tu powinni włączyć się właściciele serwera. Nie płaczemy, sądziłem że jeszcze potrafisz myśleć logicznie skoro 50 minut temu, crossword napisał: Nigdzie w regulaminie nie ma napisane że nie mogę dać bez powodu !votectban sam się przyznałeś do tego że dałeś bez powodu to powód warna jest oczywisty XD W regulaminie ma być opisana każda rzecz po kolei za którą możesz dostać warna/bana? XDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crossword 30 Napisano 8 Marca 2021 Autor Share Napisano 8 Marca 2021 Tak. Mnie obowiązuje regulamin na serwerze a nie wasze mówienie, co wolno a czego nie. AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA🕵️♂️ ,,MALANOWSKI I PARTNERZY" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALko 94 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 12 minut temu, crossword napisał: Tak. Mnie obowiązuje regulamin na serwerze a nie wasze mówienie, co wolno a czego nie. 1.0 Administracja ma prawo do zbanowania gracza, bez podawania powodu. 1.1 Administracja ma zawsze rację. Myślałem, że jesteś istotą myślącą, ale jak widać jesteś po prostu kretynem i próbujesz wmówić każdemu swoje kłamstwa. Co do skargi to po prostu XD, jeżeli nie widzisz swojego błędu w rozpoczynaniu votectbanów bez powodu, to ja nie widzę powodu dla którego skarga nie miałaby zostać zamknięta. Imo jeżeli admin ci mówi żebyś nie nadużywał komend, a ty go ignorujesz, to równie dobrze mógłbyś dostać bana, a nie warna 😉 Btw skończ płakać bo nikogo nie interesują twoje problemy, a tylko się ośmieszasz takimi skargami. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 236 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 Czytając argumenty świadków i administratorów dochodzę do wniosku, że warn był słuszny. Pozdrawiam. 2 1 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 236 Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi