zuhn 3 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 1.Nick Steam: ɀυhῆ ⭕⃤ | JB.Aelios.pl 2.SteamID:[U:1:1055578395] 3.GT: https://www.gametracker.com/zuhntop1/ 4.Wiek: 15 5.Dlaczego Chcesz Zostać Zaufanym?- Chce Dopilnować Porządku Na Serwerze Gdy Nie Ma Żadnego Admina Itp. A Tak Bdw. Jestem No-life I Każdą Wolną Chwile Spędzam Na Serwerku. 6.Podaj Przykład W Jaki Sposób Komuś Pomogłeś- Daje Porady Nowym Graczom. 7.Jak Oceniasz Swoją Zdolność Komend?- Dla Zaufanego Komend Nie Znam Ale Nauczę Się Gdy Tylko Dostanę Do Nich Wgląd, Komendy Dla Np. Wardena Znam Świetnie. 8.Czy Jesteś W Stanie Wesprzeć Serwer (20zl)- Co Jakiś Czas Jestem W Stanie Wpłacić. 9.Jestem Zuhn, Mam 15 lat, Lubie Grać Na Srewerach JailBreak Najbardziej Na Aelios.pl (najlepszej sieci), Gram Na Serwerze Ok. 2-3 Tygodnie, Mam 121H straży na Serwie. 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Niestety na nie -podanie -nie ogarniasz jednak trochę -wywyższasz się nad graczami -wymagania (min. 3 posty na forum) -często pokazujesz, że jednak ze znajomością regulaminu u ciebie bez szału +często w CT +duża aktywność +wiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N1kzY 48 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 to samo co @ fgfyf czyli na NIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Zdecydowanie na NIE Z plusów: +Dużo w CT +Duża aktywność Minusy, a właściwie jeden ogromny: Nie masz totalnie szacunku do nikogo, obrażasz graczy i dogadujesz każdemu komu się da, dla mnie to skreśla twoją szansę na rangę. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 300 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 duuuzy - podanie (doslownie bola oczy 🤢) - nie masz wymaganych postow na forum - z tego co zauwazylem gdy gralem na serwerze, bardzo czesto pokazywales brak znajomosci regulaminu na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amper 29 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Do dali praktycznie każdy możliwy powód ^^^ Daj trochę czasu popisz na forum i będzie tak ale na razie Nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 333 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 na nie, więcej nie trzeba pisać wszystko zostało wyczerpane wyżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelosky 66 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Chciałbym dać te tak, ale ostatnie sytuacje z serwera mi w tym przeszkadzają niestety u_u. Podanie napisałeś chyba w minutę, prosi aż o pomstę do nieba. Aktywność jak najbardziej na plus, ale nie chce być stronniczy i na chwilę obecną - jestem na nie. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 108 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 To samo co fgfyf i steve jestem na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALko 94 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Na nie -konto masz od prawie miesiąca, ale tylko 1 post? -zachowanie na serwerze 13 godzin temu, ɀυhῆ napisał: 3.GT: https://www.gametracker.com/zuhntop1/ 5.Dlaczego Chcesz Zostać Zaufanym?- Chce Dopilnować Porządku Na Serwerze Gdy Nie Ma Żadnego Admina Itp. A Tak Bdw. Jestem No-life I Każdą Wolną Chwile Spędzam Na Serwerku. -"Bdw" ?? -link do gt (miałeś dać do nicku serwerze, gdzie widać statystyki, a dałeś do swojego profilu gt) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Typical 18 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Byłbym na tak jakbyś zmienił nick na taki który da się respic bez problemuXD 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 3 Kwietnia 2021 Administrator Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Niestety zachowanie zostawia wiele do życzenia. Jestem na NIE a podpunkty wymienili już wszyscy więc nie będę się męczył B) if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 288 Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Brak predyspozycji z twojej strony na bycie w administracji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 288 Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi