MarpeloX 2 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Wzór: 1. Twój Nick: MarpeloX 2. SteamID (Oskarżonego): 1166936212 (pobrany z serwera /status) 3. Opis sytuacji: Na Mapie JB_clouds ok godziny 19h30 zostałem zmutowany przez powyższą osobę z powodu jego opinii na temat nieodpowiedniego zachowania. Chciałbym napomnieć iż nie używałem przekleństw, nie nadużywałem mikrofonu. Jedyną rzeczą którą robiłem na zasadzie żartu było powiedzenie 5 słów z zatkanym nosem. Oczywiście powyższa osoba zinterpretowała to inaczej. Nie dostałem również wyjaśnień owego muta. 4. Dowód: demko 19h30 mapa jb_clouds 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N1kzY 48 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 dostałeś mute za nie nieodpowiednie zachowanie na 5 rund - wyzywasz ludzi po Polsku/Angielsku - demko: https://103.gotv.pro/srv61175/auto-20210408-1910-jb_clouds_beta06.dem.zip - jak to było ? :Nie płaczemy wziął jako życzenie żeby prowadzący prowadził po Angielsku, zgodził się i zaczął prowadzić później zapytała się osoba która miała przestery nie pamiętam co powiedział ale wtedy MarpeloX zaczął mówić żeby się zamknął i coś tam dalej nie pamiętam na demku będzie słychać - odkąd jestem zaufanym co chwile się czepiasz że coś źle zrobiłem albo żeby się popisać przed innymi Było wiele takich sytuacji ale nie mam dowodów żeby to potwierdzić :c z mojej strony wszystko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, MarpeloX napisał: Nie dostałem również wyjaśnień owego muta. 1.0 Administracja ma prawo do zbanowania gracza, bez podawania powodu. To jest dosłownie pierwszy podpunkt regulaminu xD 1 godzinę temu, MarpeloX napisał: Oczywiście powyższa osoba zinterpretowała to inaczej. Takie jest właśnie zadanie administratora, aby potrafić interpretować sytuacje na swój sposób, bo gdyby się ciebie słuchał w sytuacji w której to ty dostajesz kare i nie dostałbyś kary to chyba by to nie miało sensu. A co do całej sytuacji to mute dostałeś na 5 rund za nadużywanie, ponieważ najwidoczniej twój 'żart' nie do końca się spodobał masnemu żydowi, a znając twoją listę kar myślę że i tak 5 rund to naprawdę mało. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi