zuhn 3 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 1. Nick (Steam): ɀυhῆ ⭕⃤ | JB.Aelios.pl 2. SteamID: [U:1:1055578395] 3. GT: https://www.gametracker.com/player/ɀυhῆ ⭕⃤ | JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 15 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): chciałbym zostać zaufanym żeby pomagać w administracji, pomagać nowym graczom. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Pomogłem nowym graczom tłumacząc polecenia prowadzącego, dając potrzebne komendy 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?; Dobrze 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): tak, bez problemu 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Mam na imię zuhn, mieszkam w Poznaniu, mam 15 lat, bardzo lubię grać w csgo na serwerach jb, na serwerze mam 194h, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krecik 1 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Jestem na tak : +pomocny +miły +ogarnia ct +aktywny 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Niestety w dalszym ciągu na nie -jesteś strasznie toksyczny -wywyższasz się nad graczami -często udowadniasz, że nie znasz regulaminu -podanie (kilka osób zwracało uwagę na to jak napisałeś to podanie poprzednim razem, a ty je praktycznie przekopiowałeś XD) +duża aktywność +w miarę często w CT A tak offtop to widać, że w jakimś stopniu próbujesz się poprawić ale póki co totalnie tej zmiany nie widzę, a jedynie poprawę gdy na serwerze jest administracja jednak gry administracji na serwerze nie ma to w dalszym ciągu robisz to co podałem jako pierwsze 2 minusy Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez fgfyf 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloo 24 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 NA NIE -podanie -strasznie toksyczny -wyklocasz sie gdy nie masz racji +duzo w ct +aktywny 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojtakbyczq 40 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) ja +/- +ogarniasz regulamin +aktywny +dużo w ct +odczuwam próbę zmiany -prowokujesz czasami niepotrzebnie -nie raz ci się zdarza wyzywać (popanuj nad emocjami) -łatwo cię sprowokować Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez ojtakbyczq 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prezma 8 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Jestem na tak + ct + ogarnia + spoko gosc naprawde + jest widoczna poprawa - zdarzy mu sie czasami byc toxic ale raz na jakis czas dalbym mu szanse ❤️ Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Prezma 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boguś 11 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Niestety na Nie lubię cie ale: -Toksyczny jesteś -Często FK -Kłócisz sie nawet jak nie masz racji -wywyższasz się nad graczami -często udowadniasz, że nie znasz regulaminu -Podanie ale sam nie mam lepszego ❤️ +często w CT +aktywność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Empel 18 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 17 godzin temu, ojtakbyczq napisał: ja +/- +ogarniasz regulamin +aktywny +dużo w ct +odczuwam próbę zmiany -prowokujesz czasami niepotrzebnie -nie raz ci się zdarza wyzywać (popanuj nad emocjami) -łatwo cię sprowokować Nic więcej nie musze dodawac.Identyczne nastawiwnie mam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 108 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Jestem na nie argumenty wszystkie już wymienili Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N1kzY 48 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 na NIE + aktywny🤪 + wiek🤪 -nie ogarniasz w ct🤪 -TOXC🤪 -podanie 🤪 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roza 268 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 na nie -jesteś zjebem -jebać 60 (czyli ciebie) -nie ogarniasz -podanie -doświadczenie generalnie jak najmniej graczy takich jak ty 🙂 1 3 suhy bezbek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 154 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 25 minut temu, roza napisał: na nie -jesteś zjebem -jebać 60 (czyli ciebie) -nie ogarniasz -podanie -doświadczenie generalnie jak najmniej graczy takich jak ty 🙂 XDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelosky 66 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Na chwilę obecną na nie: - większość wyżej wymieniła, ale w dalszym stopniu: toksyczność - często prowokujesz niepotrzebnie oraz łatwo sam podlegasz prowokacjom, wdajesz się w pointless wykłócanki o własne racje; + aktywność oraz znajomość serwera jak i regulaminu; - podanie (no wygląda jak wygląda, nie oszukujmy się, to nie są 2/3 rozbudowane zdania XD). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytrus 3 Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Jestem na Tak +dużo w ct +wiek +ogarniasz regulamin +aktywny -jesteś toksyczny -podanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Widzę w ostatnim czasie zmianę w twoim zachowaniu, starasz się panować nad swoim charakterem, mniej kłócisz się z administracją. Jednakowoż twoje nastawienie do ludzi nie pasuje do osoby, która miałaby być w administracji- często prowokujesz oraz wywyższasz się nad innych. Dochodzą do tego wypowiedzi pod twoim podaniem, które w większości są negatywne. 1 Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi