boderitto 8 Napisano 26 Kwietnia 2021 Wymagania: 1. Ukończony wiek 16 lat w dniu złożonego podania. - Tak 2. Mutacja - Tak 3. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie. - Proste 4. Staż na serwerze (min. 30h) - Nie, ale to się nadrobi 5. Minimum 10h w ostatnim tygodniu. - Tak 6. Brak konfliktów - Tak 7. Znajomość podstawowych komend SM (SourceMod) - Średnio, ale do nadrobienia 8. Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach - Tak 9. Pełna znajomość regulaminu - Tak 10. Trzy posty na forum - Tak 11. Wysoki poziom kultury osobistej - Tak Wzór: 1. Nick (Steam): Kasiula06 JB.AELIOS.PL 2. SteamID: [U:1:405432858] 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Kasiula06 JB.AELIOS.PL/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 17 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Chce zostać adminem akurat na tym serwerze, bo bardzo spodobało mi się jego community. Lubię pomagać ludziom w trudnych sytuacjach i staram się np. Od razu nie zabijać za źle wykonane polecenie tylko dać karniaczka i wytłumaczyć dlaczego jest to źle wykonane polecenie. Bardzo chętnie biorę udział w dyskusjach na serwerze, do których od razu się z chęcią dołączam. Posiadam doświadczenie w administrowaniu serwerem JB. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Nie jeden raz, ktoś wszedł wieczorkiem na serwer i zapytał co tu się robi, więc z pokorą mu wytłumaczyłem, spis komend itd. Jeśli ktoś prosi na priv, żebym wytłumaczył mu jakieś podstawowe polecenia to z chęcią to robię i nie oczekuje niczego w zamian. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?: Myślę że 6.5/10, ale jestem dobry w uczeniu się nowych rzeczy. 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Cześć, mam na imię Brajan. Pochodzę z niewielkiej miejscowości na Śląsku. Jestem bardzo kreatywną i zaangażowaną osobą, która nie boi się działać pod wpływem stresu czy grupy. Bardzo lubię w wolnym czasie grać w Szachy i CS'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 42 Napisano 26 Kwietnia 2021 Na Tak wiek kultura Podanie Znam go juz kupę lat i myślę że jest odpowiednią osobą na to stanowisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie Płaczemy 102 Napisano 26 Kwietnia 2021 Na tak +ogar +wiek +doświadczenie +spoko morda mały - jesteś dość nowy na serwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 26 Kwietnia 2021 Na nie: -grasz nie cały tydzień na serwie -I piszesz: 22 minuty temu, boderitto napisał: Znajomość podstawowych komend SM (SourceMod) - Średnio, ale do nadrobienia a potem że: 22 minuty temu, boderitto napisał: Posiadam doświadczenie w administrowaniu serwerem JB. także ten XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hassan 58 Napisano 26 Kwietnia 2021 Zdecydowanie na tak: + Wysoka kulturka + Dobre prowadzenie + 0 konfliktów +/- godziny ale w moim przypadku było podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 26 Kwietnia 2021 Neutralnie +wiek +ogarniasz jak widziałem - grasz od niedawna na serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kichizi 1 Napisano 26 Kwietnia 2021 Na tak +ogolnie ogarnia +głos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boguś_ 11 Napisano 26 Kwietnia 2021 Pozwolę sobie skopiować od @ Majkel Neutralnie +wiek +ogarniasz jak widziałem - grasz od niedawna na serwerze -Wyzywasz czasami -Czasem wywyższasz się nad innymi graczami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N1kzY 63 Napisano 26 Kwietnia 2021 NA TAK +Miły +Wiek +Pomocny +Ogarniasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALko 95 Napisano 26 Kwietnia 2021 To samo co w podaniu @ Global. Jesteś giga ogarem i bardzo chciałbym cię zobaczyć w szeregach administracji, ale krótki staż na serwerze może w tym przeszkodzić. Mimo to jestem na TAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blejzuu 415 Napisano 26 Kwietnia 2021 Plusy [+] Jesteś ogarnięty Dużo czasu przebywasz w CT Jesteś miły Podanie ładne Od samego początku sprawiałeś eleganckie wrażenie Minusy [-] Bardzo krótki staż na serwerze Podsumowując [=] Jestem jak najbardziej na TAK if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 649 Napisano 26 Kwietnia 2021 Nie no kurwa jak oliwka dostanie z powrotem range a chłopa nie przyjmiecie to jebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 166 Napisano 26 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Blejzuu napisał: Plusy [+] Jesteś ogarnięty Dużo czasu przebywasz w CT Jesteś miły Podanie ładne Od samego początku sprawiałeś eleganckie wrażenie Minusy [-] Bardzo krótki staż na serwerze Podsumowując [=] Jestem jak najbardziej na TAK oj tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelosky 64 Napisano 27 Kwietnia 2021 13 godzin temu, Polkaz napisał: Nie no kurwa jak oliwka dostanie z powrotem range a chłopa nie przyjmiecie to jebne XDDDDDDDD 19 godzin temu, Cebulek napisał: Na nie: -grasz nie cały tydzień na serwie -I piszesz: a potem że: także ten XD Serwery JB nie są tylko na CS:GO uszaty nietoperzu 😕 Mimo krótkiego stażu jestem na tak, bo co jak co mimo, że grasz tydzień to widać twoją aktywność i zaangażowanie, także jestem na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 276 Napisano 27 Kwietnia 2021 Tak samo jak w przypadku @ Global, mimo krótkiego stażu wydajesz się być mega ogarniętym gościem, okres próbny zweryfikuje, witam w administracji! Eo Eo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 276 Napisano 27 Kwietnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Eo Eo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.