GrendyFormaMutant 0 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 1. Nick (Steam): GrendyFormaMutant JB.AELIOS.PL 2. SteamID: STEAM_0:1:609458504 3. GT: nie dziala mi ta strona 😞 sorry 😞 4. Wiek: 13 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Chce zostać zaufanym aby pomagać graczą na serwerze np. jeżeli gracz ma problem z czymś to bym mu pomógł albo gdy ktoś w CT nie ogarnie , nie ma mikrofonu nie zna pidstawowych komend. Również dlatego że myślę bardzo pomógł bym innym graczą na serwerze :D. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Pomogłem sie wydostac z zabawy z której było ciężko być , wskazałem drużynie CT więźnia który uciekł. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?; Myślę że moja znajomość komend jest na odpowiednim poziomie aby dostać się na zaufanego. 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): Nie posiadam hajsu sorry 😞 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Cześć mam na imię Krystian mam 13 lat interesuje się grafiką oraz motoryzacją. Chodzę do 8 klasy podstawowej, gram z pasji do gier komputerowyc. Moją pasiją są gry komputerowe oraz dziewczyny hehe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 328 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 chujowy nick przez takie coś obrzydzasz mi idola, wydaje mi się że jesteś nowy, napisz jeszcze raz albo dodaj gt jak na razie na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 114 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Niestety na nie -Myślę, że aktywność na serwerze to podstawa, a ty nie podałeś nawet GT 😕 -podanie (sporo błędów i trochę mało rozbudowane) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asasi 14 Napisano 16 Czerwca 2021 Share Napisano 16 Czerwca 2021 To co koledzy brak postów Tu GT https://www.gametracker.com/player/GrendyFormaMutant JB.AELIOS.PL/91.224.117.153:27015/ Słaba aktywność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vexolek 13 Napisano 16 Czerwca 2021 Share Napisano 16 Czerwca 2021 Na nie, - aktywność - ct - podanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 16 Czerwca 2021 Share Napisano 16 Czerwca 2021 GT nie podałeś, ale z tego co podesłał @ Asasi widzę że masz na serwerze 2h i grasz od trzech dni, pograj jeszcze trochę, nabij godziny wymagane i postaraj się spełniać te jak i inne wymagania i możesz spróbować ponownie za dwa tygodnie. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 16 Czerwca 2021 Share Napisano 16 Czerwca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 286 Napisano 16 Czerwca 2021 Share Napisano 16 Czerwca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Eo Eo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi