MANO 47 Napisano 28 Lipca 2021 1. Nick (Steam): MANO 2. SteamID: STEAM_0:1:616775854 3. GT: nowe konto steam 4. Wiek: 18 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): no siema, bylem juz Adminem z ponad rok temu, moze niektore osoby mnie kojarza(takie jak Steve,Majkel albo Franek S. XD), troche mnie zabraly inne gierki i zycie prywatne i chcialbym wrocic na Aeliosika, bo dobrze wspominam te czasy, jak jeszcze Spinner fajury rozdawał, albo CT bylo doprowadzane do szału przez wiezienne bunty, a jak juz wracam to fajnie by bylo wrocic nie jako gracz i ciągnie mnie do tego JB, nawet regulamin na nowo przeczytalem <3 a, no i przedewszystkim jestem ciekawy jakie tym Frankiem zmiany powprowadzał na cudowny serwerek JB i czy dalej sie poci w CT, widze, ze Steve zostal Opiekunem, takze mam nadzieje, ze czesto bedziesz na serwerku <3 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Myślę, że tego tematu nie muszę poruszać przez punkt wyżej ^^ 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?: Jest git, bede musial sobie poprzypominac jeszcze pare 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Jestem Andrzej, mam 18 latek, lubie sobie wyjsc ze znajomymi, imprezy i gierki. Chcę wrócić do CS'a, a bardziej do JB <3 kocham was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANO 47 Napisano 28 Lipca 2021 a, i nie bede tak robil widzowie: kocham was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roza 242 Napisano 29 Lipca 2021 7 godzin temu, MANO napisał: 3. GT: nowe konto steam xd suhy bezbek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 239 Napisano 29 Lipca 2021 Najpierw panie kolego to Ty trochę pograj. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 29 Lipca 2021 na nie brak godzin, pisanie na pv essa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N1kzY 63 Napisano 29 Lipca 2021 Czekałem na ciebie 👽👽 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANO 47 Napisano 29 Lipca 2021 7 godzin temu, SuchY napisał: Najpierw panie kolego to Ty trochę pograj. Mam Panie Franku ponad 200h przed przerwą <3 kocham was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 239 Napisano 29 Lipca 2021 12 minut temu, MANO napisał: Mam Panie Franku ponad 200h przed przerwą ❤️ I? Po przerwie masz 0. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrwisCK 150 Napisano 31 Lipca 2021 Co do GT to możesz mieć nowe konto steam ale jezeli grasz pod tym samym nickiem to i tak godziny pozostaja takie same Chcesz wrócić pograj z tydz nabij jakies h i wtedy przyjete przeciez stary wyjadacz z cb P.S. Sprawdziłem wszystkie Twoje GT masz zagrane 22min w ostatnich 7 dni na pewno chcesz wrócić? To wykaż aktywność! Jak to zrobisz zloz nowe podanie po tych 7dniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrwisCK 150 Napisano 31 Lipca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.