Hassan 55 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Nick (Discord wraz z # np: !Blejzuu#0901): Szejku#2137 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: Cały wolny czas, ciągle siedzę na DC 3. Wiek: 20 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Mam predyspozycję i czas więc czemu by nie pomóc rozwijać DC coraz bardziej, myślę że kolejne ręce do roboty jak najbardziej się przydadzą. Jestem opanowany co pozwala zachować moje nerwy na wodzy w potrzebnych tego sytuacjach. Myślę, że nikogo nie zdziwi jak napisze iż chciałbym mieć większy wpływ w istnieniu Aelios bo gra na serwerach jak i rozmowa na DC zajmuje dość sporo czasu w moim życiu. 5. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Standardowe naprowadzenie nowych użytkowników i wytłumaczenie im przeznaczenia danego kanału. 6. Jak oceniasz swoją ogólną znajomość Discorda?: 9/10 Ogólnie jest zajebiście ale szybko się uczę w razie czego. 7. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Mam na imię Mateusz, 20 lat. Na co dzień pracuję w firmie zajmującej się instalacjami Elektrycznymi a w wakacje jestem wychowawcą kolonijnym na wyjazdach z dziećmi. Skończyłem Technikum na profilu technik Elektryk i pracowałem w maczku przez rok czasu. Moje hobby to astronomia, netflix, wyjazdy ze znajomymi i gierki ofc. Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Hassan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 114 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 15 minut temu, Hassan napisał: Jestem opanowany co pozwala zachować moje nerwy na wodzy w potrzebnych tego sytuacjach. xD A ogólnie to tak samo jak u crasha 'A poza tym na dc i tak prawie nic się nie dzieje' 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hassan 55 Napisano 20 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2021 6 minut temu, fgfyf napisał: xD Jeżeli mógłbyś, uzasadnij co rozśmieszyło cię w mojej wypowiedzi o opanowaniu, podaj jakąkolwiek sytuację która zaprzecza temu co napisałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 638 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 39 minut temu, Hassan napisał: Jestem opanowany co pozwala zachować moje nerwy na wodzy w potrzebnych tego sytuacjach. no nie wiem stary czy taki opanowany jestes jak ostatnio to chciales chlopa adres co ma 13 lat i mu najebac XD. nie wspomne juz co sie na czacie dzialo 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hassan 55 Napisano 20 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Bawi mnie jedynie to, że w mojej całej karierze tutaj, była jedynie taka jedna sytuacja i wy możecie powiedzieć tylko o tej, bo nic więcej nie było a ja osobiście cieszę się, że zareagowałem i tyle. Nic więcej nie odpiszę na ten temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 103 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Na Tak +wiek +codziennie jest na dc +ogarnia 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 20 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Rekru ON tylko jestem na telefonie i nie chce mi się zmieniać 1 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 20 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 20 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Polkaz napisał: no nie wiem stary czy taki opanowany jestes jak ostatnio to chciales chlopa adres co ma 13 lat i mu najebac XD. nie wspomne juz co sie na czacie dzialo Co do tej sytuacji to mam wystarczające dowody na to że gracz o nicku fr4zen trochę przesadził swoimi słowami w strone @ Hassanoraz jego dziewczyny więc czysto teoretycznie rozumiem zdenerwowanie w tej całej sprawie. Nie wpłynie to w żaden sposób na ocene podania. Pozdrawiam z melanżu i życzę wam miłego weekendu, buziaczki 🥴❤️ 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 36 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Takk szwjiu nparwade dobry człowiek nabija godzinki jest miły i wgl NA TAKKKK 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 51 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 + Ogarnia + siedzi praktycznie cały czas na dc + fajny chłop 😎🤙 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vexolek 13 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Na TAK + Dobry ziomek + Wyluzowany + Ogarnia + Wiek + Głos 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
separate 3 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 nom na tak +24/7 siedzi +wiek +glos +chej 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 28 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 jak najbardziej na TAK: +pomocny +ogarnia +glos -alkoholik 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crashii 21 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Jestem na Tak: +Miły +Ogarnia +Głos -Ma zamknięte oczy jak pije -Nadużywa alkoholu Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Crashii 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 328 Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 na tak dla szefitka za bycie gejem 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 99 Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 Na Tak Koleżeński, ogarnia jest aktywny, spoko gość. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 23 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Accepted. Elo here w administrejszyn discorda. 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 23 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi