Crashii 21 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Nick (Discord wraz z # np: !Blejzuu#0901):Crash#6688 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: Siedzę non stop na discordzie nawet na tel więc dużo. 3. Wiek:20 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania):Chciałbym zostać adminem, żeby pilnować serwera chciałbym rozwijać discorda szukać nowych botów które będą w stanie wspomóc wszystkich i ułatwić im pracę. 5. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Taka okazja zdarzyła się dopiero na moim serwerze ponieważ nie miałem okazji tutaj komuś pomóc. Na moim serwerze zdarzyło się to w taki sposób kiedy pewne osoby chciały wejść na kanał lecz niestety nie mogły musiałem im objaśnić żeby wejść na ten kanał trzeba mieć specjalnie przypisaną rangę do tego kanału lub nadane permisje. 6. Jak oceniasz swoją ogólną znajomość Discorda?: 10/10 ponieważ miałem dużą styczność z discordem np. Posiadam parę swoich discordów które kiedyś używałem do serwerów Fivem np łączyłem pliki serwerowe z discordem. 7. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Witam, mam na imię Rafał zacząłem studiować w tym roku informatykę . Jestem osobą która ma długi staż w CS 1.6 jak i CS:GO kiedyś byłem Włascicielem serwerowni CS 1.6. Lubię bawić się w plikach serwerowych edytować itd. Jestem bardzo komunikatywną osobą upartą i zawziętą. Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Crashii 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 114 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 A poza tym na dc i tak prawie nic się nie dzieje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 103 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Na tak +codziennie na dc +pomocny -rekru off Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 20 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Rekru ON tylko jestem na telefonie i nie chce mi się zmieniać 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 28 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Jak najbardziej na TAK +Codziennie na dsc +Zawsze pomoże +Kultura na najwyższym poziomie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 51 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 + Praktycznie cały czas na dc + Spoko morda + ogarnia + wiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
separate 3 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 na tak + wiek +siedzi + fajny wogole lubi anime i se mozna z nim porozmawiac na temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hassan 55 Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Na tak: - Bo Tak 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 23 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Accepted. Elo here w administrejszyn discorda. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 23 Sierpnia 2021 Administrator Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi