zwijka 10 Napisano 22 Sierpnia 2021 Nick (Steam): zwijaka JB.Aelios.PL 2. SteamID:(U:1:1213051122) 3. GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek:17 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania):więc chciałbym. Zaoferować pomoc z mojej strony żeby zwalaczać toksyczność i rozwiązywać problemy graczy związane z serwerem. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś:dwa dni temu dwojga nowym graczom wytłumaczyłem podstawowe polecenia jakie są używane . 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;7/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): tak 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania; Mam na imię Dawid interesuję się mechaniką, muzyką jak i botanią. Więc rośliny nie są mi obce. Również lubię gotować lubie oglądać Magde Gesler . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 22 Sierpnia 2021 Ja na Tak +Widać poprawe +gra od dawna na serwie +chodzi często do ct Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 29 Napisano 22 Sierpnia 2021 Jak najbardziej na TAK: +aktywnosc +gra bardzo dlugo na serwie (takie mam info) +bardzo chętnie wykazuje kreatywne prowadzenie w CT +widać mega poprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhcer167 18 Napisano 22 Sierpnia 2021 na nie +fajny ziomo Poza tym rekrutacja off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 136 Napisano 22 Sierpnia 2021 Na tak +aktywny +Wykazuje własną inicjatywę w CT +Stara się poprawić +Gra od dawna -Mimo wszystko nadal toksyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 305 Napisano 22 Sierpnia 2021 Niestety na nie -mimo próby poprawy wciąż toxic -często nadużywasz mikro -trochę ciężko czasem zrozumieć co masz do przekazania reszcie osób na serwie xD -podanie (krótkie i ortografia + składnia zdań, która aż boli w oczy) -podałeś GT serwera zamiast swojego XD -nie wiesz jak poprawnie napisać Gessler +widać chęć poprawy +często w CT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 22 Sierpnia 2021 https://www.gametracker.com/player/Zwijka JB.Aelios.PL/91.224.117.153:27015/ Masz GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 23 Sierpnia 2021 na tak ogarnia chłopaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KokmiPol Napisano 23 Sierpnia 2021 Na Tak + Ogarnia ct +Dużo w ct +Aktywny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel 6 Napisano 23 Sierpnia 2021 tak ogarnia + aktywny i już nie toxic 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crashii 21 Napisano 23 Sierpnia 2021 Jestem na Tak +Często w ct +Ogarnia +Duża aktywność +(-)Często zjarany +Kreatywnie prowadzi -Czasami jeszcze toxic (Trzeba tylko mu podpowiedzieć żeby się uspokoił) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hassan 58 Napisano 24 Sierpnia 2021 No zwijka powiem ci tak, jesteś inteligentny i myślisz ale: - straszne nadużywanie mikrofonu - ortografia na niskim poziomie (chociaż w tym podaniu mogłeś się postarać napisać wszystko poprawnie) + potrafisz ogarnąć CT + Dużo w CT + Aktywny Jeżeli ogarniesz nadużywanie mikrofonu to będę na TAK, na razie neutral skierowany lekko na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FBI Maciek 34 Napisano 24 Sierpnia 2021 + fajny kolega + duzo na serwerze + aktywny mniej przeklinania i będzie perfokto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 80 Napisano 24 Sierpnia 2021 Na tak + chęć poprawy + dużo na serwerze + dużo w ct - czasem nadużywa mikro - czasem odpala się agresor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MELON 36 Napisano 24 Sierpnia 2021 Proste ze na nie wiem nie gram na jb MELON IS THE BEST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 276 Napisano 26 Sierpnia 2021 Przykro mi ale rekrutacja jest OFF, poza tym popraw następnym razem podanie- chcę widzieć więcej treści. Eo Eo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steve 276 Napisano 26 Sierpnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Eo Eo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.