Skocz do zawartości

✘ odrzucone podanie na zaufanego

Paku9031

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick (Steam): 🔥pɑku90🔥

2. SteamID:[U:1:1141386482]

3. GT:https://www.gametracker.com/player/%F0%9F%94%A5p%C9%91ku90%F0%9F%94%A5/91.224.117.153:27015/

4. Wiek: 13

5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): chciałbym pomagać rozwijać się serwerowi jak i graczom tym nowym i starym

6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: wytłumaczyłem nowemu graczowi polecenie którego nie rozumiał
7. Jak oceniasz swoją znajomość  komend?: 8/10

8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Witam z tej strony bartek miły człowiek dla każdego lubię sobie pograć na serwerze gram od jego pierwszej edycji i pomyślałem ze może spróbuje sił napisać to oto podanie ponieważ znowu wróciłem do grania w jaila po długiej przerwie ❤️

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście ,że jestem na NIE

-nieznajomość regulaminu

-brak AeliosCT(wchodził do ct i robił freekill)

-nie spełnia wymagań(brak stażu na serwerze, brak postów na forum)

-nie ogarnięty głos

-łatwo go sprowokować 

-negatywna opinia na serwerze

Edytowane przez MultiKIll
Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, MultiKIll napisał:

-nieznajomość regulaminu

-nie ogarnięty głos

-łatwo go sprowokować 

Pożyczam, dodam tylko że wziąłeś wzór z podania na admina a nie na zaufanego.

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, MultiKIll napisał:

-nieznajomość regulaminu

-nie ogarnięty głos

-łatwo go sprowokować 

Pożyczam 

Godzinę temu, Paku9031 napisał:

8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Witam z tej strony bartek miły człowiek dla każdego lubię sobie pograć na serwerze gram od jego pierwszej edycji i pomyślałem ze może spróbuje sił napisać to oto podanie ponieważ znowu wróciłem do grania w jaila po długiej przerwie ❤️

Mogłeś już sam wymyślić te kilka zdań, a nie podpierdalać od kogoś słowo w słowo i zamienić tylko imię.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paku9031 napisał:

1. Nick (Steam): 🔥pɑku90🔥

2. SteamID:[U:1:1141386482]

3. GT:https://www.gametracker.com/player/%F0%9F%94%A5p%C9%91ku90%F0%9F%94%A5/91.224.117.153:27015/

4. Wiek: 13

5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): chciałbym pomagać rozwijać się serwerowi jak i graczom tym nowym i starym

6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: wytłumaczyłem nowemu graczowi polecenie którego nie rozumiał
7. Jak oceniasz swoją znajomość  komend?: 8/10

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstępie: (Sprawa dotyczy jak mniemam zaufanego) 

Grałem dzisiaj z tym młodym człowiekiem był miły kulturalnie się zachowywał, a gdy nie było minimalnej ilości tt do prowadzenia zgodziliśmy się z resztą żeby sobię poprowadził chwilę i szło mu całkiem dobrze. 

To prawda, że może miał wcześniej problemy z kulturą ale po rozmowie z nim okazał dużo skruchy i powiedział cytuję "może mnie polubią". Każdy zasługuje na drugą szansę ja taką dostałem gdy nie miałem nabitych godzin a mogli po prostu odmówić przyjęcia (za co jestem wdzięczny wielu osobom) . 

Kończąc osobiście jestem na tak - po to jest zaufany, po to są okresy próbne wszystko wyjdzie w praniu. 

Pozdrawiam 

• Super 1

420-smoke.gif.e67bf7b8c09f2465a361a8205da30f46.gif

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, KatioN napisał:

Na wstępie: (Sprawa dotyczy jak mniemam zaufanego) 

Grałem dzisiaj z tym młodym człowiekiem był miły kulturalnie się zachowywał, a gdy nie było minimalnej ilości tt do prowadzenia zgodziliśmy się z resztą żeby sobię poprowadził chwilę i szło mu całkiem dobrze. 

To prawda, że może miał wcześniej problemy z kulturą ale po rozmowie z nim okazał dużo skruchy i powiedział cytuję "może mnie polubią". Każdy zasługuje na drugą szansę ja taką dostałem gdy nie miałem nabitych godzin a mogli po prostu odmówić przyjęcia (za co jestem wdzięczny wielu osobom) . 

Kończąc osobiście jestem na tak - po to jest zaufany, po to są okresy próbne wszystko wyjdzie w praniu. 

Pozdrawiam 

potwierdzam mialem przyjmene spotaknie z chlopakiem, kulturka generalnie, jest w trakcie zdawania aeliosct, ma wiedze nie odpowiada na pytania byle jak i prosi o wytlumaczenie a to wyzej tylko to potwierdza

• Super 1

Visit GameTracker.com for the latest game server information!

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem dzisiaj z tym młodym człowiekiem był miły kulturalnie się zachowywał, a gdy nie było minimalnej ilości tt do prowadzenia zgodziliśmy się z resztą żeby sobię poprowadził chwilę i szło mu całkiem dobrze. 

POŻYCZONE ! Grałem z nim dzisiaj, mily chlopak , kulturka. Myślę, ze każdy zasługuję na szansę 🙂

• Super 1
Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że brak aeliosct automatycznie powinnien odrzucić mu podanie bo co to za zaufany bez mozliwosci wbicia do ct

Edytowane przez Krax
  • Lubię to! 1
  • Super 3
Odnośnik do odpowiedzi

Niestety na nie 😕 
-brak AeliosCT
-często nadużywasz mikro 
-brak 3 postów (ale w sumie forum martwe więc trochę nie dziwne)
-chyba największy to podanie, które po prostu skopiowałeś od innej osoby i to jeszcze która pisała podanie na admina
-brak wymaganych godzin 

No ogólnie to myślę, że warto najpierw wyrobić godzinki, zdać AeliosCT i wtedy napisać samodzielnie podanie 

• Wrr 1
Odnośnik do odpowiedzi

Beka trochę bo nawet nie pofatygowałeś się o napisanie swojego podania tylko bezczelnie skopiowałeś podanie baxiego XDDDD.

Nie wiem jak wygląda sytuacja z aelios ct, nie wiem czy go po prostu nie masz czy go nie zdałeś. Jak go nie zdałeś to totalnie cię to wyklucza.

Dodatkowo dużo głosów na nie.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...