MajsterFilip 3 Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 1. Nick (Steam): 𝕸åj§ter | JB.AELIOS.PL | 2. SteamID: STEAM_0:0:419873058 3. GT: https://www.gametracker.com/player/𝕸åj§ter | JB.AELIOS.PL |/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 16 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Chciałbym spróbować swoich sił jako j.admin, lecz nigdy nie miałem z tym styczności. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Gdy wchodzi jakiś nowy gracz to mówię im podstawowe komendy np: !skrotzasad, a także tłumacze im podstawowe polecenia gdy nie wiedzą jak je wykonać. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?: Tak 6/10 ale myślę że z czasem będzie lepsza. 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Mam na imię Filip, uczęszczam do technikum. Lubię czasem pograć w gry, czasem wyjdę ze znajomymi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 99 Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 8,5h na 10 Wymaganych (przymykam oko) Majster jesteś strasznie cichą osobą (pod żadnym pozorem nie myśl, że to źle) musisz trochę więcej się udzielać i częściej wchodzić na JB żeby złapać kontakt z ludźmi :P. + Spokojny Nie miałem okazji widzieć po stronie CT. Trochę SUS mało się odzywa na dsc jak wejdzie na kanał do ludzi... Chyba impostor. (XD) +Miły Spróbować czemu nie NA TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 154 Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 nie wiem, pozostaje bez decyzji bo generalnie dobrze sobie radzisz ale nie widzialem cie w ct za duzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 26 Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 +Spokojny +Mało/Brak konfliktów +Często w ct +- Godziny +- Ogarnięcie Jestem dosyć neutralnie nastawiony ale raczej na TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 32 Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 10 godzin temu, Varen napisał: +Spokojny +Mało/Brak konfliktów +Często w ct +- Godziny +- Ogarnięcie Jestem dosyć neutralnie nastawiony ale raczej na TAK Pożyczam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 114 Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Raczej na tak +miły +stara się wchodzić do CT gdy nie ma kto +godziny już git +w miarę ogarnięty +nigdy nie widziałem żeby kogoś wyzywał, a to spory wyczyn -mikro (szumi i słabo słychać) przez co jak ktoś coś mówi to nie słychać często poleceń 😕 -brak 3 postów ale forum trochę dead więc zrozumiałe -zdarza mu się czasem niezbyt ogarniać co się dzieje w CT z tego co zauważyłem 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 638 Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi