gru 8 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 1 Nick (Steam): gru 2. SteamID: 1007018539 3. GT: GameTracker.com :https://www.gametracker.com/player/Gru%20JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek:14 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania):Chcę robić to co lubię czyli poprawiać serwer na lepsze pomagać graczom na serwerze oraz by serwer miał coraz więcej graczy chciałbym być zaufanym ponieważ mało zaufanych gra na serwerze a ja chciałbym pomagać graczom którzy potrzebują pomocy jak i ct. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: „Killua” - wytłumaczyłem na czym polegają zabawy typu: (killlday, nadeday) oraz polecenia np. czoło kraty. Tłumaczę polecenia wszystkim osobom 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?; 7,5/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): Tak ponieważ za pewien okres czasu zakupie "premium" . 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Mam na imię Miłosz ,lubię psy, gram dużo w jailbreka bardzo chętnie pomagam innym jak potrzebują pomocy. Moje hobby to koszykówka. Jestem osobą która nie używa wulgaryzmów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojtakbyczq 40 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Na Nie -rekru off -zły dział Nic więcej nie mam do dodania bo dopiero co na serwerek wróciłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrwisCK 156 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 22 minuty temu, ojtakbyczq napisał: Na Nie -rekru off -zły dział Nic więcej nie mam do dodania bo dopiero co na serwerek wróciłem Racja, przeniosłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Chłop cie w chuja robi normalnie jest rekrutacja otwarta JAK CO TO GRU JUŻ ZDAŁ AELIOSCT Edytowane 13 Listopada 2021 przez Polkaz 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Na tak ale jeżeli zdasz AeliosCT, bo bez AeliosCT to tak średnio (a z tego co widzę to masz weryfikacje serwerową) +miły +giga aktywny +pomocny +w miarę ogarnięty -czasem mikro nadużywa -no z wiadomych przyczyn nie chodzi do CT 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grave 8 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 NA nie po prostu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 269 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Warunkiem uzyskania zaufanego jest posiadanie AeliosCT i wykazaniem się umiejętnego prowadzenia w grze. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 29 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Jak najbardziej na TAK: +Mega pomocny +Sympatyczny +Kulturka +Aktywność -Jedynie weryfikacja serwerowa ale ją ogarniemy i nie będzie żadnych minusów :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 38 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Na tak +Bardzo pomocna osoba, wyjasniajaca polecenia nowym graczom tlumaczaca komendy +Ładnie prowadzi w ct +kulturalna osoba -Mikro przez ktore czasmi niie slychac go wyraźnie Wreszcie jakies powazne podania na zaufanego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 29 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 11 minut temu, Krax napisał: Na tak +Bardzo pomocna osoba, wyjasniajaca polecenia nowym graczom tlumaczaca komendy +Ładnie prowadzi w ct +kulturalna osoba -Mikro przez ktore czasmi niie slychac go wyraźnie Wreszcie jakies powazne podania na zaufanego Pożyczam bo nie ma co więcej dodawać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 - AeliosCT zdane w dobrym stylu. - Same głosy na tak (głos spy'a się nie liczy, bo chopa dupa piecze, że aż skwierczenie w zachodniopomorskim słychać). - udobruchałeś podniebienie kraxa, co jest porównywalnym osiągnięciem do wynalezienia nowego pierwiastka. Sikalafą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi