Kamo 0 Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 1. Nick:Kamo 2. SteamIDv3: 3. Kiedy blokada została nadana? :23.11.2021 godziny nie znam 4. Serwer :Serwer discord aelios 5. Długość Bana:Perm 6. Admin, który nałożył blokadę:Nie wiem 7. Opis sytuacji:Moje konto zostało zhackowane i zostały napisane na różny serverach linki nie wiem jak 8. Dlaczego chcesz dostać UnBana?: gram na serverze i chcem dalej na nim grać z dostępem do discord 9. Dowód :Nie mam dowodu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 300 Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 unbanned Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 269 Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi