magmusiek 94 Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 1. Rodzaj błędu (Bug, Kosmetyczny): Bug? 2. Opis jego: Jest jakaś dziwna zależność, nie ma pojęcia czym jest spowodowana, myślałem, że zabawą, która jest przed życzeniem, ale to nie to, mianowicie - czasami na 1vs1 podczas życzenia przy włączeniu trybu onlyHS jest możliwość zadania damage nie w głowę tylko w inne pozostałe hitboxy. Nie widziałem tego przy wybraniu żadnej innej broni niż AK-47, więc może tutaj należy szukać błędu (to, że nie widziałem nie znaczy, że tak nie ma np. przy walce na deagle). Błąd ten nie występuje za każdym razem tylko raz na jakiś czas, gdy chciałem go powtórzyć wielokrotnie nie udawało się, taka niby błahostka, ale myślę, że warto zgłosić 😛 Możecie napisać czy też widzieliście to przy wybieraniu innych broni i czy w ogóle to było znane. Enjoy 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 @ SuchYi co z tym kurwa zrobisz? nic nie zrobisz 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 269 Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Dziękujemy za zgłoszenie błędu, do Twojego portfela zostanie dodane 5 zł. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 269 Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi