MultiKIll 22 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nick (Steam): MultiKill 2. SteamID:STEAM_0:1:168129993 3. GT: https://www.gametracker.com/player/MultiKill/91.224.117.153:27015/ https://www.gametracker.com/player/%3A.Mult!K!LL%3A./91.224.117.153:27015/ 4. Wiek:17 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Ponieważ czasami trzeba ogarnąć osoby jak nie ma admina na serwerze. Chciałbym pomoc pilnować porządku na serwerze. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Podpowiadam nowym gracza jakie są komendy i jak wykonywać polecenia. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;8/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł):Raczej tak 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Mam na imię Adrian, mieszkam w województwie mazowieckim i chodzę do technikum o profilu technik informatyk. Interesuje się bronią i każdym rodzajem sportu. Edytowane 26 Grudnia 2021 przez MultiKIll Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Opiekun JB magmusiek 324 Napisano 26 Grudnia 2021 Opiekun JB Share Napisano 26 Grudnia 2021 Jestem na NEUTRAL + Wiek + Wchodzisz do CT, gdy nie ma kogoś, kto mógłby wejść + Ogarniasz CT +/- Aktywny raczej wieczorami, dniami mało Cię widzę - Były na Ciebie skargi, nawet na forum (i nie tylko) - Byłeś/jesteś na innej serwerowni jeszcze parę dni temu - Nie słyszałem, żebyś komuś coś kiedyś pomógł/powiedział co i jak 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 164 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 @ SuchYto ten co mma przejebal 6 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel 6 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 niestety ale na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator KatioN 121 Napisano 27 Grudnia 2021 Administrator Share Napisano 27 Grudnia 2021 + Aktywnosść w CT. + Za zasady prowadzenia i ogólne zasady JB. -/+ Jak @ magmusiekmało kiedy w ciągu dnia ale to raczej każdy bo szkoła więc nie można wymagać żeby każdy był cały dzień dostępny. - Wiele razy spotkałem się z sytauacjami gdzie rzekomo straszysz bratem. - Dajesz się ponieść emocjom w czasie gry i jesteś trochę agresico. - Lecisz na 2 fronty z inną serwerownią. Jestem na NIE 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhcer167 18 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Na Nie -Godziny ( mała aktywność ) - Nie widziałem żebyś komuś pomagał 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MultiKIll 22 Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 To że nie widzicie żebym komuś pomagał to nie znaczy że tego nie robię XDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romecik 1 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 na TAK +głos +spoko osoba +wiek +ogarniasz w CT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 68 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, KatioN napisał: + Aktywnosść w CT. + Za zasady prowadzenia i ogólne zasady JB. -/+ Jak @ magmusiekmało kiedy w ciągu dnia ale to raczej każdy bo szkoła więc nie można wymagać żeby każdy był cały dzień dostępny. - Wiele razy spotkałem się z sytauacjami gdzie rzekomo straszysz bratem. - Dajesz się ponieść emocjom w czasie gry i jesteś trochę agresico. - Lecisz na 2 fronty z inną serwerownią. Jestem na NIE Pożyczam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 46 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Ogólnie to rozumiem że możesz być na nie, ale może jakieś powody czy coś? @ marcelek197 Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Shadowek 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MultiKIll 22 Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 8 godzin temu, Buhcer167 napisał: Na Nie -Godziny ( mała aktywność ) - Nie widziałem żebyś komuś pomagał Aktywność taka jaka jest wymagana do napisania podania To że nie widziałeś to nie znaczy że tego nie robię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Opiekun JB magmusiek 324 Napisano 28 Grudnia 2021 Opiekun JB Share Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, MultiKIll napisał: To że nie widziałeś to nie znaczy że tego nie robię Skoro mało osób to widzi to znaczy, że nie robisz tego zbyt często i zauważalnie 🤔 Edytowane 28 Grudnia 2021 przez magmusiek 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel 6 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 jednak na tak -ogarnia -poznałem go trochę bardziej i jest spoko + Aktywnosść w CT. + Za zasady prowadzenia i ogólne zasady JB. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MultiKIll 22 Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 35 minut temu, Cebulek napisał: Za to że kurwo rankeda strolowałeś to na nie Taka odpowiedź nie powinna mieć tu miejsca 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 101 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Gość postanowił jednak złożyć podanie/wrócić na inną sieć, moim zdaniem można zamknąć ten temat, zwłaszcza widząc że nie zależy mu tu na zaufanym 😛 Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Varen 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asasi 15 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Na Tak ogrania glos wiek wie na czym polega serwery jb no imo git 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MultiKIll 22 Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 19 godzin temu, Varen napisał: Gość postanowił jednak złożyć podanie/wrócić na inną sieć, moim zdaniem można zamknąć ten temat, zwłaszcza widząc że nie zależy mu tu na zaufanym 😛 Cytując słowa Pana Polkaza to podobno nie przeszkadza mu ranga na innej sieci a nawet i tak już jej nie mam 😝 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator KatioN 121 Napisano 29 Grudnia 2021 Administrator Share Napisano 29 Grudnia 2021 4 godziny temu, Asasi napisał: Na Tak ogrania glos wiek wie na czym polega serwery jb no imo git Wiek to + jak każdy inny Głos to też za to nie jest się dobrym adminem Jak już to psycha i cierpliwość xd (no i jak masz sakwe pełną) xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 603 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Raz chłopak składał podanie to dostał info że jak się poprawi to może pisać ponownie. @ VarenMasz go pod ręką dlatego jak będzie odpierdalał to wiesz co robić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 603 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi