Baranek 9 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 1. Nick: Baranek (grafik) 2. Rodzaj (Grafik, Dev itp.): Grafik 3. Wiek: 13 4. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Ponieważ lubię to co robię oraz lubię grać w cs a jeśli mogę jeszcze pomagać to odjazdowo. 5. Doświadczenie (Grafik, Dev lub Web Dev): Jako grafik dla serwerów discord to mam 1,5 roku, głównie emotki robiłem, potem banery i avatry oraz animacje ;). To jest moje doświadczenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 94 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Może jakieś prace? 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 154 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia dawaj jakies prace szefie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia OK 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia I tu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia a tym razem 3d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia @ magmusiek@ Ludwikun Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 154 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia @ Baranekjestes na discordzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Teraz, Ludwikun napisał: @ Baranekjestes na discordzie? Tak,jako Leniuszek Baraniuszek#7617 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 154 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Teraz, Baranek napisał: Tak,jako Leniuszek Baraniuszek#7617 chodz na discorda aelios Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 108 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 🥵 hotówa 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armor4m3 23 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia ten na awatarze co masz fajne ten teges Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 269 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. 1 local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi