Ailie 4 Napisano 1 Lutego 2022 1. Nick (Steam): Ailie 2. SteamID: 372022123 3. GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.153:27015/top_players/?query=Ailie 4. Wiek: 20 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Aby pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, no i co by samych chłopów nie było w administracji 😄 Czemu jeszcze? Dobrze radzę sobie w sytuacjach stresowych, więc poradzę sobie z niektórymi gagatkami + jestem często na serwerze. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Staram się pomagać nowym osobom, które jeszcze nie znają komend i zasad tak naprawdę serwera, no i jeśli jest uroczy Bogu to również za każdym razem "rzucam się" do każdego kto go wyzywa czy tam na niego krzyczy. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?: Średnio, ale szybko się uczę. 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): No to co... Mam na imię Agata, studiuje psychologię na pierwszym roku. W cska gram od 12-tego roku życia i zaczęłam od cs'a 1.6. Od ponad roku gram półprofesjonalnie i streamuje od prawie dwóch lat. No i wysoka ze mnie kobita, bo mam 181 cm wzrostu 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoGuS 47 Napisano 1 Lutego 2022 + godzinki + kultura ++ samica grająca w gry + broni bogu a jak wiemy bogu jest najlepszy + aktywna - za dobrze strzela - za wysoka no ogólnie to na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 29 Napisano 1 Lutego 2022 JA FAN🤪 Wydaje mi się, że nie ma co tu za duzo pisać..... TAK TAK TAK !💚 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 49 Napisano 1 Lutego 2022 100% TAK +ogarnia ct +chroni boga a bogu najlepszy +mila 100% Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 42 Napisano 1 Lutego 2022 Oczywiście że na tak Ogarniacha Wiek Jest z moich okolic 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhcer167 18 Napisano 1 Lutego 2022 10 minut temu, Oliwka napisał: 100% TAK +ogarnia ct +chroni boga a bogu najlepszy +mila 100% Tak pożyczam na tak oczywiście 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roza 242 Napisano 1 Lutego 2022 OCZYWISCIE ZE NA NIE 👍👍👍👍👍👍👍 -GRA TUTAJ TYDZIEN -zabawiacz malych stulejarzy z serwera -znajomosc komend -nie umie nawet podac steamid Xdddddddd suhy bezbek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FR4ZEN 30 Napisano 1 Lutego 2022 Na tak - Pomocna - Aktywna - Ogarnia w ct - No Toxic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 649 Napisano 1 Lutego 2022 Ale panów stulejarzy prosimy o trzymanie w ryzach naganiacza oliwce to jakoś nie chcieliście na tak dawać bo jest zmiennoletnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FR4ZEN 30 Napisano 1 Lutego 2022 8 minut temu, Polkaz napisał: Ale panów stulejarzy prosimy o trzymanie w ryzach naganiacza oliwce to jakoś nie chcieliście na tak dawać bo jest zmiennoletnia XDDD dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KokmiPol 52 Napisano 1 Lutego 2022 Na tak +Ogarnia CT +Miła +aktywna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 365 Napisano 1 Lutego 2022 no kurwa na tak i chuj, wolę proplayerke w administracji niż chłopa, co czołgi kupuje 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 52 Napisano 1 Lutego 2022 Na Nie +/- godziny +wchodzenie do ct jeśli jest potrzeba -za krótki staż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 109 Napisano 1 Lutego 2022 Na tak +pomocna +często w ct +ogarnia +aktywna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 299 Napisano 1 Lutego 2022 20 minut temu, magmusiek napisał: no kurwa na tak i chuj, wolę proplayerke w administracji niż chłopa, co czołgi kupuje mocne argumenty na nie -strasznie mały staż na serwerze (niecałe 2tyg to jednak bardzo, bardzo mało xd) -czasem toxic z tego co zauważyłem -braki w znajomości regulaminu +często wchodzi do CT jak nie ma kto wejść +pomocna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DajEBaniE 25 Napisano 1 Lutego 2022 2 minuty temu, fgfyf napisał: mocne argumenty na nie -strasznie mały staż na serwerze (niecałe 2tyg to jednak bardzo, bardzo mało xd) -czasem toxic z tego co zauważyłem -braki w znajomości regulaminu +często wchodzi do CT jak nie ma kto wejść +pomocna pozyczam dzięki fgyf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 365 Napisano 1 Lutego 2022 15 minut temu, fgfyf napisał: mocne argumenty To proszę bardzo, bo niektórzy urodzili się z wadą "kij w dupie" i siedzą z nim od urodzenia + Aktywność + Ogarnia CT + Kultura + Pomocna dla nowych graczy + Ogarnia bunty + Bezkonfliktowa + Wchodzi do CT jak nikt nie chce + Nie robi jakiś głupich FK - Bogu 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 166 Napisano 1 Lutego 2022 zdjęcie stóp i z bomby przyjęte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 1 Lutego 2022 40 minut temu, fgfyf napisał: mocne argumenty na nie -strasznie mały staż na serwerze (niecałe 2tyg to jednak bardzo, bardzo mało xd) -czasem toxic z tego co zauważyłem -braki w znajomości regulaminu +często wchodzi do CT jak nie ma kto wejść +pomocna pożyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asasi 15 Napisano 1 Lutego 2022 mocne argumenty na nie -strasznie mały staż na serwerze (niecałe 2tyg to jednak bardzo, bardzo mało xd) -czasem toxic z tego co zauważyłem -braki w znajomości regulaminu +często wchodzi do CT jak nie ma kto wejść +pomocna Pożyczam ja tez pozyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel 6 Napisano 1 Lutego 2022 na nie -strasznie mały staż na serwerze (niecałe 2tyg to jednak bardzo, bardzo mało xd) -czasem toxic z tego co zauważyłem -braki w znajomości regulaminu +często wchodzi do CT jak nie ma kto wejść +pomocna Pożyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svn 272 Napisano 1 Lutego 2022 45 minut temu, fgfyf napisał: mocne argumenty na nie -strasznie mały staż na serwerze (niecałe 2tyg to jednak bardzo, bardzo mało xd) -czasem toxic z tego co zauważyłem -braki w znajomości regulaminu +często wchodzi do CT jak nie ma kto wejść +pomocna nie umiem formowac wlasnych argumentow wiec pozyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blejzuu 415 Napisano 1 Lutego 2022 Podsumowując to ci niżej to jestem na TAK aczkolwiek ten aktualny staż napewno dużo przesądzi o werdykcie @ Polkaz - Staż niecałe 2 tygodnie co wpływa dosyć mocno na podanie +/- Znajomość komend, ale większość komend i tak jest do wyuczenia ponieważ nie są to standardowe komendy z SM + Z tego co zauważyłem dosyć aktywna + Podanie + Brak konfliktów + Pomocna if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 121 Napisano 1 Lutego 2022 Na Nie Pomimo wielu zalet nadal zostaje kwestia zasad: +Kulturka +Umiejętności strzeleckie -staż na serwerze -regulamin Ogólnie bum bo dziewczyna bardzo fajnie, że chcę dołączyć do administracji ale no nie przeskoczymy wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 1 Lutego 2022 2 godziny temu, Polkaz napisał: Ale panów stulejarzy prosimy o trzymanie w ryzach naganiacza oliwce to jakoś nie chcieliście na tak dawać bo jest zmiennoletnia Mmmm cipcia Jak najbardziej na tak super gracz często widzę ją na serwie bardzo dobrze wpłynie na serwerową społeczność jeśli podeślesz fotkę stópek do suchego dostaniesz na start head admina Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.