Rabarbar bbx 25 Napisano 1 Lutego 2022 Wymagania: 1. Ukończony wiek 16 lat w dniu złożonego podania. ✔ 2. Mutacja ✔ 3. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie.✔ 4. Staż na serwerze (min. 30h) ✔ 5. Minimum 10h w ostatnim tygodniu .✔ 6. Brak konfliktów ✔ 7. Znajomość podstawowych komend SM (SourceMod) ✔ 8. Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach ✔ 9. Pełna znajomość regulaminu✔ 10. Trzy posty na forum✔ 11. Wysoki poziom kultury osobistej ✔, ✖ Wzór: 1. Nick (Steam): Bandyta JB.AELIOS.PL 2. SteamID: STEAM_1:1:99372015 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Bandyta%20JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 19 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Jestem Bardzo aktywnym graczem i jednym z z powodów dla któego chciałbym być adminem to ogarniecie haosu który dzieje się przez osoby które nie maja mutacji, jest to bardzo irytujące gdy na serwerze nie ma żadnego administratora a najczęściej w nocy. Chciał bym spróbować jako administrator i zobaczyć jak to wygląda od wewnątrz, zobaczyć jak sobie poradzę w odgrywaniu roli Admina a nie gracza z perm premium. Chce pokazać że nawet takie osoby jak ja potrafią dawać przykład innym graczom swoim zachowaniem i kulturą. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Nie raz zdarza się sytuacja gdy widzę nowych graczy na serwerze i widzę, że robią źle polecenia pomagam im i tłumacze jak powinni poprawnie wykonać polecenie. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?: Bardzo wysoka znajomość 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Mam na imię Kuba jestem wysokim niebiesko okim blondynem, mieszkam nie daleko stolicy naszego kraju. Uczęszczam do ostatniej klasy Liceum, klasy maturalnej, planuje zdawać rozszerzoną matematykę geografie i angielski, Moją pasja jest piłka nożna gram w nią od 14lat, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 42 Napisano 1 Lutego 2022 Oczywiscie ze na TAK ogar wiek podanko ogólnie kozak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 52 Napisano 1 Lutego 2022 niestety na nie -toxic -duzo fk robisz - nie stosujesz sie do regulaminu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhcer167 18 Napisano 1 Lutego 2022 Teraz, Oliwka napisał: niestety na nie -toxic -duzo fk robisz - nie stosujesz sie do regulaminu pożyczam na nie niestety 😞 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 305 Napisano 1 Lutego 2022 tak 50/50 +giga aktywny +często w CT +w miarę ogarnia -czasem toxic -zdarzają mu się jakieś odklejki w CT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roza 242 Napisano 1 Lutego 2022 Oczywiście ze na tak. Prawdopodobnie najlepsza osoba na to stanowisko od początku istnienia tego serwera +gra od początku serwera +opanowany w każdej sytuacji +rozsądny i bezstronny w konfliktach +dojrzały a przede wszystkim wyrozumiały +wiek +gt +podanie mega super gosciu @ Polkaznie ma lepszego wyboru suhy bezbek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 650 Napisano 1 Lutego 2022 Też jestem na tak. Pomimo zgryzów zeszłorocznych widać że jest spoko gościu Toxic to prawda ale ja też się pytam oliwki czy goliła już karpia nie ma 10 iq co jest wyczynem a przydałoby się zwiększyć średnią serwera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DajEBaniE 25 Napisano 1 Lutego 2022 17 minut temu, Polkaz napisał: Też jestem na tak. Pomimo zgryzów zeszłorocznych widać że jest spoko gościu Toxic to prawda ale ja też się pytam oliwki czy goliła już karpia nie ma 10 iq co jest wyczynem a przydałoby się zwiększyć średnią serwera Pozyczam, toksycznym tez czasem trzeba być 🤪 jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 1 Lutego 2022 Na Tak +ogarnia +aktywność +podanie +często w ct Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 0 Napisano 1 Lutego 2022 bandyta co dzisiaj rano pierdolił, że nie chce być w administracji, bo się buntować nie można XDD perspektywiczny zawodnik do nocnych rozmów z gołębiem, trochę toxic ale jak będzie kogoś wyzywał to mu się kopa wypierdoli Jestem na tak 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 121 Napisano 1 Lutego 2022 Na tak +aktywność +często w ct +ogarnia -toxic czasami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 52 Napisano 1 Lutego 2022 imo na tak i chuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MajsterFilip 3 Napisano 1 Lutego 2022 Na Tak +aktywny +ogarnia +często w ct -toxic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 166 Napisano 1 Lutego 2022 nie no jak nie bedziesz naduzywal to wsm git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svn 272 Napisano 1 Lutego 2022 na tak + aktywny + czesto w ct + staz - troche toxic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 29 Napisano 1 Lutego 2022 NA TAK I PROSZE MNIE TU NIE WKURWIAĆ. A Tak serio to chlop sie zmienił oczywiscie na + wszystko, czasem mu żyłka sie napompuje i sie odpali ale myślę,ze chwila treningu i bedzie spokojniejszy. + + + + + + - wąsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KokmiPol 53 Napisano 1 Lutego 2022 Oczywiście że na Tak! +Ogarnia +Aktywny +Często w ct +Podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grave 9 Napisano 1 Lutego 2022 tak to mój idol i jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALko 95 Napisano 1 Lutego 2022 Imo mocny zawodnik, którego można sobie jeszcze wychować. Pomimo mocnych odklejek (które mają kurwa wszyscy bez wyjątku) to imo dobry wybór, 🙂 więc jestem na TAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 650 Napisano 1 Lutego 2022 Dużo głosów na tak przy dosyć kontrowersyjnej osobie jak ty jest mega spoko Topór wojenny został zakopany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 650 Napisano 1 Lutego 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.