ALko 94 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Wymagania: 1. Ukończony wiek 16 lat w dniu złożonego podania. ✔️ 2. Mutacja.✔️ 3. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie.✔️ 4. Codzienna dyspozycyjność.✔️ 5. Brak konfliktów.✔️ 6. Nauka podstawowych komend botów moderacyjnych.✔️ 7. Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach.✔️ 8. Pełna znajomość regulaminu.✔️ 9. Trzy posty na forum.✔️ 10. Wysoki poziom kultury osobistej.✔️ Wzór: 1. Nick (Discord wraz z # np: !Blejzuu#0901): ALko#4448 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: Zależy od dnia i chęci, ale ogólnie telefon cały czas pod ręką mam i discorda w tle na komputerku zawsze mam włączonego, więc weryfikowanie wiadomości użytkowników to nic co specjalnego w moim przypadku. 3. Wiek: 20 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Chciałbym zostać adminem, w celu weryfikowania wiadomości niemądrych użytkowników, którzy chcą uprzykrzać życie innym, młodszym użytkownikom. Dodatkowo chciałbym pomóc dla idola @ Blejzuui pomóc mu prowadzić serwer discord sieci Aelios ku lepszej przyszłości. 5. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Przenosiłem po kanałach ludzi jak graliśmy customa 5vs5 kiedy ludzie nie mogli minimalizować gierki. Zgłaszanie niemądrych wiadomości użytkownika @ tajny57 6. Jak oceniasz swoją ogólną znajomość Discorda?: Znajomość discorda na poziomie obsługi lodówki. Nie jest to zaawansowane, większość rzeczy już znam jak wyglądają na discordzie, więc nie uważam żebym jakkolwiek kulał pod kątem wiedzy. 7. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Siema! Jakby mnie jeszcze nikt nie znał to mam na imię Mateusz i mam 20 lat. Jakiś czas ingerowałem w życie sieci, starałem się pomagać tu i ówdzie, czy to będąc adminem na discordzie, czy to adminując na JB. Na dzień dzisiejszy wracam powoli do grania na JB, a chciałbym również wrócić do administracji DC. Myślę że większość osób ma mnie za toxica, aczkolwiek od jakiegoś czasu, jak już poszedłem do pracy i zacząłem mieć kontakt z innymi ludźmi, to wydaje mi się że wydoroślałem i nie wyzywam już nikomu mamy. Na dzień dzisiejszy już ze zdaną maturą i zdanymi egzaminami zawodowymi pracuję na maszynowni w obróbce materiałów drewnopodobnych, gdzie później ludzie składają meble. Pozdrawiam 😘 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 154 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego ta 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 300 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego na tak + ogarnia dc + byl juz adminem + mily, kulturalny i przyjazny zawodnik + na pewno chetnie pomoze w zdobyciu partnerstwa na discordzie 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 108 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Na Tak 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 110 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 9 godzin temu, mikiboryna napisał: na tak + ogarnia dc + byl juz adminem + mily, kulturalny i przyjazny zawodnik + na pewno chetnie pomoze w zdobyciu partnerstwa na discordzie Pożyczam😎 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DajEBaniE 21 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 10 godzin temu, mikiboryna napisał: na tak + ogarnia dc + byl juz adminem + mily, kulturalny i przyjazny zawodnik + na pewno chetnie pomoze w zdobyciu partnerstwa na discordzie to ja tez pożyczę 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego na tak +potwierdzam, że nie rucha już nikomu mamy na serwerze +był już adminem dc +giga ogar 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 40 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 13 godzin temu, mikiboryna napisał: na tak + ogarnia dc + byl juz adminem + mily, kulturalny i przyjazny zawodnik + na pewno chetnie pomoze w zdobyciu partnerstwa na discordzie Pożyczę 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 38 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) 13 godzin temu, fgfyf napisał: na tak +potwierdzam, że nie rucha już nikomu mamy na serwerze +był już adminem dc +giga ogar Pożyczę czy coś Edytowane 3 Lutego przez Krax 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 3 Lutego Administrator Share Napisano 3 Lutego Elo siema witam w szeregach kolego Alkoholiku ❤️ 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Blejzuu 414 Napisano 3 Lutego Administrator Share Napisano 3 Lutego Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi