Administrator Blejzuu 414 Napisano 7 Lutego Administrator Share Napisano 7 Lutego (edytowane) 💞 EVENT WALENTYNKOWY 💞 💞 Event polegać będzie na wykonaniu Fanarta dla waszego serwerowego Idola i skomponować do tego śmieszny wierszyk. 💞 💞 Podczas ogłaszania wyniku będzie brana pod uwagę opinia "Waszego Idola" dla którego zrobiliście pracę, będą to dodatkowe punkty. 💞 💞 EVENT JEST ORGANIZOWANY PRZEZ @ KatioN💞 💞 Jeżeli po podliczeniu wyników będą jakieś remisy, rozstrzygniemy to Pojedynkiem 1v1 na jakiejś arenie. 💞 💞 Wszystkie wasze prace zamieszczajcie pod tym postem. Wysyłać możecie do 16.02.2022r do godziny 18:00 💞 💞 NAGRODY 💞 💞 1 Miejsce :: AWP | Mortis + 10zł 💞 💞 2 Miejsce :: M4A4 | Konwerter + 10zł 💞 💞 3 Miejsce :: P90 | Moduł 10zł 💞 💞 4 Miejsce :: 10zł 💞 💞 5 Miejsce :: 10zł 💞 Edytowane 19 Lutego przez KatioN psc-pln* 1 2 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) Dla @ magmusiek Hot jest magmusiek jak moja kołderka, niczym ta lawa co z wulkanu mknie, niczym ta magma co tworzy się, niczym zapałka w tunelu bez światła, niczym piecyk w zimnym domku, niczym pomarańcza słodka jak miód, niczym ta baśń, która tutaj mknie...... bo to jest magmusiek powiem wam, że on to na jailbreaku jest.................. Edytowane 8 Lutego przez Baranek 1 2 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AzzyToNoob 6 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Dla @ Blejzuu Blejz nasz Administrator uwielbiany, przez wszystkich nękany, każdy mu sprawia problemy. Raz tu jakiś kokmi przyjdzie a raz i nawet coś gwiźnie. Blejzu ma ważną role na serwerze, Jest Administratorem, Moderatorem? Robi wiele ważnych rzeczy, pełni wiele funkcji. Organizuje Eventy, Nie ma do tego zachęty. Więc każdy niech teraz powie, Niech ci się żyje na naszym serwerze. W te walentynki ofiaruję ci to w ramach podzięki i podziwu za bycie dobrym Adminem. (SORY JA PIERWSZY RAZ PISZĘ WIERSZ ALE SIĘ STARAŁEM OK XD?) 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KokmiPol 16 Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Dla @ Krax Krax nasz ukochany Admin ❤️ Oczywiście najlepszy buntownik ❤️ Bardzo Lubiany przez wszystkich ❤️ grać umie że tylko 3% ludzi gra tak samo Życzenia to wygrywa co rundę jedną ❤️ Taki jest miły że aż oczy wychodzą ❤️ Miły i Szczęścia ma tyle ile siana w portfelu Zakochany sam w sobie wydaje się czasem❤️ Taki słodki jak miód pszczeli ❤️ 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 333 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Myślę że słowa me nie wyrażą miłości którą go darze, więc bez wierszyka 😞💘 4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 54 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego (edytowane) Z góry zaznaczam że to satyrka 😆 Do Polkaza… Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty, Pamiętasz tę pierwszą noc? Gdy zakochani układaliśmy się wspólnie pod koc? Tak… to był właśnie czternasty luty, Mówiłeś, jak to mnie kochasz, Jak co dzień z tęskności do mnie szlochasz, Jak ci brakuje, mego ciepła u boku Że czujesz się jak samobójca, gotowy do skoku… Wierzyłem w to wszystko Jaki ja głupi! Jaki naiwny! Mówiłeś: ‘Będę przy tobie, co by nie było!’’ Mój los okazał być się tragiczny… Minął miesiąc, drugi, trzeci! Już marzyłem o adoptowaniu dzieci! Niestety, ubiłeś marzenie w zarodku… Gdy ujrzałem twego kochanka w moim szlafroku! Jak mogłeś? Dlaczego! Kochanie to Urwis, to tylko za opiekuna! Wtedy on się odezwał, to zwykła procedura Tymi słowami pozostawił mnie bladego… Procedura… Żartuje on sobie? Dla rangi trzymał jego kichę w dziobie? Złamałeś mi serce, za siebie nie ręczę Gdy ciebie dojrzę, moją wolność poświęcę. Edytowane 13 Lutego przez palucherinho pierwszy wers na czarno był 1 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xayoo_ 6 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego wiadomo że idolem każdego jest xayoo więc to będzie wierszyk o nim xayoo idol każdego gracza stary w herbacie mi pałe macza pije ze smakiem sperme jego wbij na serwer mój kolego zaznasz tam przyjemności wiele prawie tak jak z ojcem w niedziele i na koniec wierszyk krótki co usunie z twarzy smutki na stole stała misa jebać disa i pamiętajcie jd sie nigdy nie skończy bo to moich widzów łączy i od razu opinia idola na temat wierszyka : dominacja gentyczna totalna brak podjazdu 10/10 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 108 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi