Oliwka 49 Napisano 28 Lutego 2022 1. Nick (Steam): Oliwka JB.Aelios.pl 2. SteamID: [U:1:1050918358] 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Oliwka JB.AELIOS.PL/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 13 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Ogólnie to nie mam co za dużo gadać byłam w administracji oddałam slota Maciusiowi i chciałabym wrócić. Tak ogólnie to chciałabym pomagać w różnych konfliktach np. taki tajny. Nie mam za dużo godzin ponieważ jest szkoła i mam dużo do roboty ale teraz się zaczął tydzień i wbije dużo, bo jestem chora i mogę siedzieć na JB. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: różne komendy regulamin jakieś polecenia i ogólnie we wszystkim co wiem 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?; 10/10 Mam doświadczenie XD 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): na razie nie ale niedługo będę mogła 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Mam na imię Oliwia mam 13 lat ogólnie to lubię grać w piłkę nożną i w różne gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranek 9 Napisano 28 Lutego 2022 Jestem na NIE.>Te kilka zdań o sobie nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 28 Lutego 2022 wyślij fotkę st000pek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciuś2222 9 Napisano 28 Lutego 2022 Na Tak +aktywna +ogrania ct +znajomosc regulaminu +miła osoba +nie toxic -dziś miała głos chłopaka (dziwne nie?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 121 Napisano 28 Lutego 2022 @ Polkaz Dodaj z marszu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MajsterFilip 3 Napisano 28 Lutego 2022 Na Tak +aktywna +ogarnia ct +zna regulamin +miła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 49 Napisano 1 Marca 2022 11 godzin temu, Maciuś2222 napisał: Na Tak +aktywna +ogrania ct +znajomosc regulaminu +miła osoba +nie toxic -dziś miała głos chłopaka (dziwne nie?) Ogólnie to dziwna sytuacja wyszła bo kupiłam se mikro i nie wiem czy przez to czy jest lepsze czy może gorsze mam bardziej męski głos od bombla XDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 365 Napisano 1 Marca 2022 Nie no kurwa, znowu masz 13? Ostatnio 14 było :sadge: 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 42 Napisano 1 Marca 2022 21 minut temu, magmusiek napisał: Nie no kurwa, znowu masz 13? Ostatnio 14 było :sadge: XDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 42 Napisano 1 Marca 2022 Ogólnie to neutral nie wiem, rezygnujesz potem wracasz raz masz 13 lat raz 14 zdecyduj się. a tak to ogarnia ct mikrofon aktywna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 49 Napisano 1 Marca 2022 2 minuty temu, Global napisał: Ogólnie to neutral nie wiem, rezygnujesz potem wracasz raz masz 13 lat raz 14 zdecyduj się. a tak to ogarnia ct mikrofon aktywna Poprostu poprosil mnie pokaż żebym oddała słota maciusiowi to to zrobiłam teraz jest slot wolny to mogę wrócić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global 42 Napisano 1 Marca 2022 1 minutę temu, Oliwka napisał: Poprostu poprosil mnie pokaż żebym oddała słota maciusiowi to to zrobiłam teraz jest slot wolny to mogę wrócić A co do wieku masz jakąś argumentacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 49 Napisano 1 Marca 2022 20 minut temu, Global napisał: A co do wieku masz jakąś argumentacje? Jakoś tak wyszło XDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@joda@ 32 Napisano 1 Marca 2022 Na Tak +ogrania ct +znajomosc regulaminu +miła osoba +nie toxic +była w administracji -godzinki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romecik 1 Napisano 1 Marca 2022 na TAK +ogarnia +miła osoba +nie toxic +znajomość regulaminu -z nowym mikrofonem brzmisz jak chłopak 😛 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 80 Napisano 1 Marca 2022 Ogólnie to jestem na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 49 Napisano 1 Marca 2022 12 minut temu, palucherinho napisał: Ogólnie to jestem na nie jakiś powód czy tak o XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerroR 16 Napisano 1 Marca 2022 A wez daj sobie spokój ile razy można cię przyjmować i pozniej wypierdalać, sama nie wiesz ile masz lat i ludzie dają ci tam, że ogarniasz XD Na serwerze tak samo nie ogarniasz, daj sobie spokój z zaufanym idz do kuchni i pozmywaj naczynia no offens. 2 dni popykałaś sobie po przerwie i od razu podanie, wez przestań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedKiller 2 Napisano 1 Marca 2022 Na tak +Miła. +Uspokaja ludzi którym czasem odkleja. +Ogarnia. +Ogarnia ct. +Ogarnia regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 1 Marca 2022 2 godziny temu, TerroR napisał: A wez daj sobie spokój ile razy można cię przyjmować i pozniej wypierdalać, sama nie wiesz ile masz lat i ludzie dają ci tam, że ogarniasz XD Na serwerze tak samo nie ogarniasz, daj sobie spokój z zaufanym idz do kuchni i pozmywaj naczynia no offens. zgadzam się z tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 299 Napisano 1 Marca 2022 Ogólnie podobnie jak paluch również jestem na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 166 Napisano 1 Marca 2022 totalnie sie kompromitujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ludwikun 166 Napisano 1 Marca 2022 ale nie bede zamykal bo sie mozna posmiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 365 Napisano 3 Marca 2022 Nie no, koledzy wyżej mają rację, takie odchodzenie i wracanie po miesiącu trochę chujnia jak szczawiowa 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blejzuu 415 Napisano 5 Marca 2022 Ty masz jakiś okres? Czy ci się Edzio udzielił i praktykujesz „one przychodzą odchodzą” wtf if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.