fejmior 5 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 1. Nick (Steam): fejmior 2. SteamID:STEAM_1:0:572679762 3. GT: https://www.gametracker.com/player/fejmior/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek:13 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): byłbym dobrym kandydatem na tą range lubie pomagać często jestem w ct w miare potrafię komendy i jestem lubiany na serwerze 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: cały czas pomagam jak zrobić dane polecenie jak kupić vipa/premium staram sie być miłym i aktywnym graczem pomagam ludzią którzy nie wiedzą jak wejść do ct i zdać aeliosct 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;4 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł):pewnie że tak 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Siema jestem Mikołaj w grze Fejmior/fejmik Kocham grać na serwerach typu jailbreak itp i kocham grać w csgo szczególnie serwery społecznościowe mmów za bardzo nie lubie ale raz na jakiś czas można. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black 12 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Przez to że masz taki mikrofon moim zdaniem nie słuchają cię i praktycznie nie słychać cię a jak będziesz miał zaufanego to jak są jakieś kłutnie to trzeba nieraz głos podnieść (albo nie).Jesteś aktywny w ct i często wbijasz na serwer.Jesteś miły no i faktycznie pomagasz. ᴊᴇꜱᴛᴇᴍ ɴᴀ ᴛᴀᴋ ale musisz albo lepsze mikro albo coś zrobić z tym żeby lepiej słychać cię było.Miłego 🙂 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klima826 29 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja +Pomocny +Aktywny +Miły +Kulturka +Ogarnia -Mikrofon ale myslę,że ogarniesz jakis lepszy 🙂 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 94 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja + Aktywność + Kultura + Pomocny - Podanie ? Nie za bardzo to rozumiem 14 godzin temu, fejmior napisał: 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): [...] miare potrafię komendy [...] 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;4 Ostatecznie dam TAK 1 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 36 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja 11 godzin temu, Black napisał: Przez to że masz taki mikrofon moim zdaniem nie słuchają cię i praktycznie nie słychać cię a jak będziesz miał zaufanego to jak są jakieś kłutnie to trzeba nieraz głos podnieść (albo nie).Jesteś aktywny w ct i często wbijasz na serwer.Jesteś miły no i faktycznie pomagasz. ᴊᴇꜱᴛᴇᴍ ɴᴀ ᴛᴀᴋ ale musisz albo lepsze mikro albo coś zrobić z tym żeby lepiej słychać cię było.Miłego 🙂 pozyczam Karpica~~ 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meekochan 18 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja nie wiem fejmior. Mam do ciebie mieszane uczucia czasem mnie wkurzasz bedac az za bardzo restrykcyjny ale czasem tez jestes giga ziomem. Jestes aktywny, chetny do grania w ct, pomagasz nowym graczom. Popraw mikro bo bylo git i jestem na . … . TAK 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chuck 3 Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Na tak: Ogarnia Wiek Pomocny 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 38 Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Na nie -straszny toxic -wybija w każdej rundzie nowych -smurf przed celami co prowadzenie - nadużywa mikrofonu -podanie +aktywny użytkownik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MATYEZ 11 Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Napisano Środa o 10:49 -mikrofon +Pomocny +Aktywny +gigaczad +Miły +Kulturka +Ogarnia 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 8 Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja W dniu 11.05.2022 o 10:49, klima826 napisał: +Pomocny +Aktywny +Miły +Kulturka +Ogarnia -Mikrofon ale myslę,że ogarniesz jakis lepszy 🙂 pożyczam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Dużo ludzi zgłosiło podanie i nadajesz się równie dobrze co reszta ale trzeba kogoś wybrać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi