kacper404040 8 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja (edytowane) 1. Nick (Steam): Simp 2. SteamID: STEAM_0:0:189065663 3. GT:https://www.gametracker.com/player/Simp/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: mam 13 lat 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Chcę robić to co lubię czyli poprawiać serwer na lepsze pomagać graczom na serwerze oraz by serwer miał coraz więcej graczy chciałbym być zaufanym ponieważ mało zaufanych gra na serwerze a ja chciałbym pomagać graczom którzy potrzebują pomocy jak i ct. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś:np. !freevip, !lr, !skrotzasad oraz wytłumaczyłem podstawowe polecenia takie jak pozycja buntu 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;9/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł):tak 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Mam na imię Kacper mam 13 lat lubię grać w piłkę nożną i interesuję się granie w jb.aelios.pl Edytowane 11 Maja przez Armor4m3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meekochan 18 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja XDDDDDD NA NIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper404040 8 Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper404040 8 Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja 16 minut temu, meekochan napisał: XDDDDDD NA NIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 7 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja powiem jedno :Chcę robić to co lubię czyli poprawiać serwer na lepsze pomagać graczom na serwerze oraz by serwer miał coraz więcej graczy chciałbym być zaufanym ponieważ mało zaufanych gra na serwerze a ja chciałbym pomagać graczom którzy potrzebują pomocy jak i ct. z tym fajnie się pożycza z mojego podania ? 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper404040 8 Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja Godzinę temu, gru napisał: powiem jedno :Chcę robić to co lubię czyli poprawiać serwer na lepsze pomagać graczom na serwerze oraz by serwer miał coraz więcej graczy chciałbym być zaufanym ponieważ mało zaufanych gra na serwerze a ja chciałbym pomagać graczom którzy potrzebują pomocy jak i ct. z tym fajnie się pożycza z mojego podania ? nie wiedziawem to nie jest kopia 😞 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vexolek 14 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Na nie. Skopiowane podanie, niezbyt ogarnia w ct. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper404040 8 Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja i think im gona quit aelios.pl well its beacouse its boring but idk maybe ill stay or not Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fejmior 5 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja nie Dzisiaj 4 razy pod rząd z rana był massfd-nieogarniasz -skopiowane podanie od gru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 36 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja nie nie ogarniasz odklejony bardziej ode mnie nie zlowiles karpia simp troll skopiowane od gru Pozdrawiam Karpica~~ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black 12 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper404040 8 Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja 23 minuty temu, Oliwka napisał: nie nie ogarniasz odklejony bardziej ode mnie nie zlowiles karpia simp troll skopiowane od gru Pozdrawiam Karpica~~ xd karpica 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 38 Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Na nie bo tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MATYEZ 11 Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja na nie nie ogarniasz simp troll skopiowane od gru nie mi łyy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Sory mordo ale tyle głosów na nie że bania mała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi