Maciuś2222 7 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja 1. Nick (Steam): Macius | JB.AELIOS.PL | 2. SteamID:76561199145406286 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Macius | JB.AELIOS.PL | g4skins/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek:14 (jestem w trakcje mutacji) 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania):chce ogarniać server jak nie ma administracji. chce szybciej i skuteczniej pomagać nowym graczom. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: wytłumaczyłem nowym graczom jak wykonac np: potylica na widoku. 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?:9/10 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Mam na imie Maciej.Byłem juz kiedyś w administracji. nie grałm na serverze bo chciałem poprwić oceny i zdać. Od jutra azczynam od nowa grać! moim hobby jest piłka nożna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romecik 1 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja jastem na TAK +ogarniasz komendy +ogar ct -głos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meekochan 18 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja mordo wiek masz za maly czaisz czacze? za 2 lata bym dal na tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 29 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja Podobnie jak u Rometa, gdyby to było podanie na zaufanego to czemu nie, już byłeś zaufanym i było git, ale na j.admina NIE. z tych samych powodów (wiek, składanie podania na nowo po 2 tygodniach od lotki, zaufany a j.admin to dwie różne rzeczy). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 108 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja Wymagania: 1. Ukończony wiek 16 lat w dniu złożonego podania. 2. Mutacja 3. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie. 4. Staż na serwerze (min. 30h) 5. Minimum 10h w ostatnim tygodniu. 6. Brak konfliktów 7. Znajomość podstawowych komend SM (SourceMod) 8. Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach 9. Pełna znajomość regulaminu 10. Trzy posty na forum 11. Wysoki poziom kultury osobistej Nie spełniasz pkt. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 22 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja XDDD Na nie przecież z zaufanego zrezygnowałeś to na chuj ci juniorek -wiek -godziny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armor4m3 23 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja j admin nie zaufany MMMMMMMMMMMaybe but probably not Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 94 Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja 3 godziny temu, Varen napisał: Podobnie jak u Rometa, gdyby to było podanie na zaufanego to czemu nie, już byłeś zaufanym i było git, ale na j.admina NIE. z tych samych powodów (wiek, składanie podania na nowo po 2 tygodniach od lotki, zaufany a j.admin to dwie różne rzeczy). To jest to samo, co u Rometa mam taką samą opinię o Tobie jak i o nim, Valeń dobrze napisał 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oliwka 36 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja nie byłeś zaufanym i ci nie poszlo nie interesowałes sie serwerem i nie poradziles sobie z rola zaufanego a co dopiero j.admi - wiek - godziny -macius Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 14 lat to zdecydowanie za mało na j admina. To że gru dostał awans nie znaczy że teraz każda osoba poniżej 16 roku życia może zostać junior adminem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 640 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi