krystexx 4 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) 1. Nick (Steam): krystexx JB.Aelios.pl 2. SteamID: STEAM_0:0:153808776 3. GT: https://www.gametracker.com/player/krystexx | JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ (nw czy o to chodziłoXD) 4. Wiek: 17 5. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Jestem aktywnym graczem na serwerze JB - ponad 200h , mam dobry kontakt z naszą społecznością oraz rzecz jasna starymi wyjadaczami. Na serwerze przesiaduje często w godzinach w których administracja nie przebywa na serwerze / ew. SUCHY JEST KURWA AFK XD. Dlatego uważam że przydałbym się w szeregach Administracji społeczności JB. Mam co nieco doświadczenia w byciu administratorem (BaseBuilder). 6. Kilka zdań o sobie: Mam na imię Krystian, zamieszkuję w najbardziej patologicznej dzielnicy Łodzi. Jestem uczniem 2 klasy technikum informatycznego oraz praktykantem salonu komputerowego "SLOT" . Interesuję się piłką nożną oraz jestem sympatykiem tutejszego klubu (WIDZEW ŁÓDŹ !) Interesuję się również muzyką oraz szeroko pojętą tematyką ogólno-informatyczną. Na ogół jestem otwartym i pomocnym człowiekiem i staram się wprowadzać dobrą atmosferę na serwerze ;D. PS. Liczę na szczere wypowiedzi odnośnie mojego podania i tego czy się nadaję , a nie lizanie dupska Edytowane 24 Maja 2020 przez krystexx 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 235 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Na tak, długo już jest z nami, co dużo u niego plusuje. 1 local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LilAC999 12 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Na tak aktywny ogarnia pełnił już kiedyś rolę admina jest doświadczony i jestem pewien, że sobie poradzi 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Jestem na tak *lizanie dupska* nie no byczq długo grasz jebiesz suchego a to się ceni ogarniasz duża aktywność i ogólnie dobry chłop J$ 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemans 37 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 + Często na serwerze + Ogarnia + Wiek - słaba głowa (ostatnio wbił najebany po dwóch desperadosach) Reasumując powyższe argumenty stwierdzam, że jestem na TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MERC 10 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 + Aktywny + Miły + Ogarnięty gracz -Łódzki widzew No ogólnie wszystko świetnie każdy minus da się naprawić wieć polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 270 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Gdyby nie ten Widzew, dalbym na tak. Ale i tak jestem na tak bo moge Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 222 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Na tak + aktywny + ogarnia + dogaduje się z człowiekami Overall + Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lopez 12 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Jestem na TAK! +Godziny +Ogarnięty +Dużo gra w CT +Stara gwardia nie rdzewieje -Serverowy Stulejarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 586 Napisano 25 Maja 2020 Zarząd Share Napisano 25 Maja 2020 9 godzin temu, Lopez napisał: Jestem na TAK! +Godziny +Ogarnięty +Dużo gra w CT +Stara gwardia nie rdzewieje -Serverowy Stulejarz +1 Jestem na tak if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FeexQ 38 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Jestem na tak +Dużo godzin +głos +opinia na serwerze -stuleja (sarkazm XD) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrwisCK 145 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Dla mnie na nie totalna pepega i tyle XD 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 577 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Witam i zapraszam Pamiętaj żeby nie spędzać zbyt dużo czasu z suchym bo strzela chromosomami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 577 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi