Assassin 1 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 1. Nick Assassin JB.Aelios.pl 2. SteamID: STEAM_0:1:619162608 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Assassin%20JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 16 5. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Chcę zostać adminem ponieważ: chcę pomagać innym graczom na serwie i po prostu nigdy nie byłem adminem i chciał bym zobaczyć jak to jest 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: pomoglem jednemu graczu w zabawie ziemniak 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?: (7,5 na 10) 8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): jestem Kacper mam 16 lat lubie grac w cska moje pasje gaming i to wszystko. moje hobby to granie w csa,nurkowanie,wspinanie. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Assassin 1 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca sorki nie wyrobilem 10 godzin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armor4m3 23 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 2.85h troche mało 😅 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojtakbyczq 40 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Na Nie -Czas i w sumie tyle, pograj sobie na serwerze trochę czasu bo cię mniej więcej kojarzę ale nie lubię jak ktoś piszę podanie bez tych 10h Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 2 godziny temu, ojtakbyczq napisał: nie lubię jak ktoś piszę podanie bez tych 10h To wcale nie tak, że ty też napisałeś chyba 2 podania bez tych 10h xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojtakbyczq 40 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca (edytowane) 9 minut temu, Meep napisał: To wcale nie tak, że ty też napisałeś chyba 2 podania bez tych 10h xD Po 1 to chcialem napisac z nie wbitym czasem a skonczylo sie na tym ze wbilem potrzebny czas a jedno starsze podanie to mialem wbit e z 8-9h a i tak chcialem rozwinac mysl tego co napisalem tylko ze nie da sie edytowac Edytowane 11 Czerwca przez ojtakbyczq 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 9 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca W dniu 11.06.2022 o 15:06, ojtakbyczq napisał: Na Nie -Czas i w sumie tyle, pograj sobie na serwerze trochę czasu bo cię mniej więcej kojarzę ale nie lubię jak ktoś piszę podanie bez tych 10h pożyczam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Na tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrExU JB.Aelios.pl 1 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Na Nie -Czas i w sumie tyle, pograj sobie na serwerze trochę czasu bo cię mniej więcej kojarzę ale nie lubię jak ktoś piszę podanie bez tych 10h Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 54 Napisano Sobota o 09:56 Share Napisano Sobota o 09:56 Na tak + ogar + miły chłop + aktywny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 29 Napisano Sobota o 09:57 Share Napisano Sobota o 09:57 Jak zacząłeś robić godziny to na TAK +Całkiem ogarnięty +Chodzi do CT +Dobra opinia na serwerze (Tak kojarzę przynajmniej) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojtakbyczq 40 Napisano Sobota o 15:24 Share Napisano Sobota o 15:24 Piszę jeszcze raz skoro poprawiłeś aktywność i nabiłeś godzinki +Wbija do ct +ogarniasz regulamin +i wydajesz się być ogarnięty Tak jak napisałem wyżej to tylko na nie te godzinki były bo nie lubię jak ktoś tak robi ale też robiłem jak ty więc jestem to w stanie zrozumieć (czyli wbiłem czas po napisaniu podania) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano Sobota o 19:12 Share Napisano Sobota o 19:12 Witamy w administracji! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano Sobota o 19:12 Share Napisano Sobota o 19:12 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi