KrExU JB.Aelios.pl 1 Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca Cześć ja bym poprosił o zaufanego ponieważ Bym pomógł serwerowi i jeszcze był bym bardzo szczęśliwy🤣😂😅 Dzięki Wzór: 1. Nick (Steam): KrExU(= JB.Aelios.pl 2. SteamID:STEAM_0:0:614389525 3. GT: https://www.gametracker.com/player/KrExU(%3D JB.Aelios.PL/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek:13 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Chciałbym zostać zaufanym dlatego bo dosyć często widzę że gracze nadużywają mikrofon, nie ogarniają w ct czasami, spamią na chacie. I bym dawał takim graczą gagi, muty i ct bany. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: !lr/F3 !skrotsaszad polecenia !freevip 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?; 9/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł):oczywiście Nawet więcej 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Cześć nazywam się Oliver mam 13 lat i interesuje się grami lubię grać w piłkę lubię pomagać ludziom w każdy możliwy sposób I lubię cs bo jest aelios na którym gram Każdego dnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper404040 8 Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca Na Tak +ogarania +duzo w ct +kultura Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 38 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Na tak +dał mi fajki +jest super 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojtakbyczq 40 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Na Nie -zerowa aktywność w ct -czas w ostatnim tygodniu -przez ten czas jak cię widziałem na serwie to nie widzę cię jako zaufanego I jeśli mylę się z czasem to wklej wszystkie gt bo z tego co widzę to zmieniasz nicki a sam gt z twojego podania jest nie aktualny 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrExU JB.Aelios.pl 1 Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca aha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 9 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 20 godzin temu, ojtakbyczq napisał: Na Nie -zerowa aktywność w ct -czas w ostatnim tygodniu -przez ten czas jak cię widziałem na serwie to nie widzę cię jako zaufanego I jeśli mylę się z czasem to wklej wszystkie gt bo z tego co widzę to zmieniasz nicki a sam gt z twojego podania jest nie aktualny pożyczam :l Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 8 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca W dniu 17.06.2022 o 21:56, ojtakbyczq napisał: Na Nie -zerowa aktywność w ct -czas w ostatnim tygodniu -przez ten czas jak cię widziałem na serwie to nie widzę cię jako zaufanego I jeśli mylę się z czasem to wklej wszystkie gt bo z tego co widzę to zmieniasz nicki a sam gt z twojego podania jest nie aktualny pożyczam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 108 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Nie znam 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Na nie, ale i tak dzięki za fajki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrExU JB.Aelios.pl 1 Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca ja ci dałem fajki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squizy 1 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Ciekawie Powiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 110 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca W dniu 16.06.2022 o 19:42, KrExU JB.Aelios.pl napisał: Cześć ja bym poprosił o zaufanego ponieważ Bym pomógł serwerowi i jeszcze był bym bardzo szczęśliwy🤣😂😅 Dzięki Nie no jak prosisz to na tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano Sobota o 19:17 Share Napisano Sobota o 19:17 Dzisiaj niestety podanie odrzucone, ale może następnym razem się uda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano Sobota o 19:17 Share Napisano Sobota o 19:17 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi