Tr4xon 2 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Wymagania: 1. Ukończony wiek 16 lat w dniu złożonego podania. ✅ 2. Mutacja. ✅ 3. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie.✅ 4. Codzienna dyspozycyjność. ✅ 5. Brak konfliktów. ✅ 6. Nauka podstawowych komend botów moderacyjnych. ✅ 7. Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach. ✅ 8. Pełna znajomość regulaminu. ✅ 9. Trzy posty na forum. ✅ 10. Wysoki poziom kultury osobistej. ✅ Wzór: 1. Nick (Discord wraz z # np: !Blejzuu#0901): Tr4xon#2661 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: 7/8 H 3. Wiek: 17 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Chcę zostać adminem bo mam nadzieję że się nadaję na tą role spełniam wymagania. Jestem bardzo aktywny i chcę pomóc w pilnowaniu. Znam bardzo dobrze komendy moderacyjne więc mam nadzieję że się nadaję żeby otrzymać tą role i warto spróbować. 5. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Mówiłem adminowi co i jak z mutem , wysyłałem linki dla nowych na serwer discord aelios ct . 6. Jak oceniasz swoją ogólną znajomość Discorda?: 9/10 7. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Hejka mam na imię Szymon tak jak pisałem mam 17 lat. Pasjonuje się programowaniem sportem i zwiedzaniem. Bardzo lubię uczyć się nowych języków programowania jak i majstrować sobie coś przy komputerze. Bardzo lubię biegać, grać w piłkę nożną jak i wykonywać ćwiczenia. Lubię też zwiedzać nowe kraję jak i miasta. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Na nie -jebany -idiota -nawet nie potrafi na swoim głównym koncie napisać podania -nie potrafi opanować emocji -toxic af -wyzywa ludziom matki 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 94 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca @ Majkel wiesz co robić 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 94 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 11 godzin temu, Tr4xon napisał: Wymagania: 3. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie.✅ 4. Codzienna dyspozycyjność. ✅ 5. Brak konfliktów. ✅ 7. Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach. ✅ 8. Pełna znajomość regulaminu. ✅ 10. Wysoki poziom kultury osobistej. ✅ co kurwa XD 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 54 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Mógłbyś chociaż w wymaganiach nie kłamać. Na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 108 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Chuja macie do gadania liczy się to co powie @ Majkel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 110 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 17 godzin temu, Tr4xon napisał: 5. Brak konfliktów. ✅ XD 17 godzin temu, Tr4xon napisał: 9. Trzy posty na forum. ✅ XD 17 godzin temu, Tr4xon napisał: 10. Wysoki poziom kultury osobistej. ✅ XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 110 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Rekrutacja: [OFF] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 110 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. 2 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi