Squizy 1 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca 1. Nick (Steam): Zaksiu 2. SteamID: 76561199200468530 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Zaksiu/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 14,5 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Mutować za nadużywanie mikrofonu. Gagować osoby typu Toksyczne ,agresywne. Pomagać nowym graczom. 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Pomagam nowym graczom i tłumacze co to potylica na widoku , pozycja buntu , żuchwa kraty, pozycja kaczki , czoło kraty (zdarza się rzadko . Ale tłumacze co to killday zombie day , chuck norris itp no i przydatne komendy typu !skrotzasad, !fk, !lr, !kolor 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?; 8/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): Tak ostatnio kupiłem vipa na 3 miesiące (90 dni) 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Cześć jestem Kacper z fachu jestem mechanikiem pojazdów ciężarowych. Adminem ani zaufanym na serwerze nigdy niebyłem lecz wiem o co chodzi, uczę się języka hiszpańskiego. Pomagam na gospodarce w większości prac, latam na moto, Słucham ostrej vixy ,team kebab Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 127 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca 4 godziny temu, Squizy napisał: Gagować osoby typu Toksyczne ,agresywne. Musiałbyś mieć rangę właściciela żeby mieć uprawnienia do gagowania wszystkich toksycznych osób 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squizy 1 Napisano Piątek o 05:11 Autor Share Napisano Piątek o 05:11 A okej 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squizy 1 Napisano Piątek o 12:37 Autor Share Napisano Piątek o 12:37 8 godzin temu, Squizy napisał: O tym niewidziałem heh ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 29 Napisano Sobota o 09:51 Share Napisano Sobota o 09:51 Na NIE -Brak AeliosCT (powinno insta odrzucić podanie) Szczerze mówiąc to jedyny minus, według mnie zdaj i napisz od nowa. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 54 Napisano Sobota o 09:54 Share Napisano Sobota o 09:54 3 minuty temu, Varen napisał: Na NIE -Brak AeliosCT (powinno insta odrzucić podanie) Szczerze mówiąc to jedyny minus, według mnie zdaj i napisz od nowa. Pożyczam. Ogarnij AeliosCt i napisz znowu szefie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano Sobota o 18:23 Share Napisano Sobota o 18:23 Osoba w administracji bez możliwości wchodzenia do ct to tak średnio, więc tak jak wyżej Paluch napisał, ogarnij AeliosCT i napisz ponownie podanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 36 Napisano Sobota o 18:23 Share Napisano Sobota o 18:23 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi