kokosek 0 Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) 1. Nick (Steam): Kokosek JB.Aelios.pl 2. SteamID: [U:1:1380471341] lub to STEAM_0:1:690235670 3. GT: https://www.gametracker.com/player/Kokosek JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 14 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Chciałbym zostac zaufanym dlatego bo jestem bardzo często na serwerze oraz CHCIAŁ BYM POMAGAĆ NOWYM GRACZOM 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: policił bum dodanie do nicku JB.Aelios.pl oraz !freevip 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;średnio 5/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł):tak 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Cześc nazywam sie Maciej mam 14 lat bardzo interesuje się grami lubie grać w piłke nożna lubie pomagać ludziom poznawać innych oraz jestem koleżeński Edytowane 23 Czerwca 2022 przez kokosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svn 272 Napisano 25 Czerwca 2022 na tak 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 80 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Na nie Brak aeliosct jest jak dla mnie wystarczającym powodem. Edytowane 25 Czerwca 2022 przez palucherinho hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 25 Czerwca 2022 Teraz, mikiboryna napisał: na tak a czm tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svn 272 Napisano 25 Czerwca 2022 Teraz, Majkel napisał: a czm tak? pozyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Na nie -Brak AeliosCT - mało rozbudowane podanie Edytowane 25 Czerwca 2022 przez Majkel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 25 Czerwca 2022 Teraz, mikiboryna napisał: pozyczam A kiedy oddasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 132 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Na NIE -Format podania -Brak AeliosCT (samo z siebie powinno to odrzucić podanie) -Nie kojarzę żebyś pomagał komuś na serwerze -Dosyć mały staż +Godzinki +- Przyciągnąłeś uwagę ludzi którzy nie potrafią na forum pisać normalnie Edytowane 25 Czerwca 2022 przez Varen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 179 Napisano 25 Czerwca 2022 8 godzin temu, Varen napisał: Na NIE -Format podania -Brak AeliosCT (samo z siebie powinno to odrzucić podanie) -Nie kojarzę żebyś pomagał komuś na serwerze -Dosyć mały staż +Godzinki +- Przyciągnąłeś uwagę ludzi którzy nie potrafią na forum pisać normalnie Pożyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 109 Napisano 25 Czerwca 2022 Ogarnij AeliosCT i napisz ponownie podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 109 Napisano 25 Czerwca 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi