palucherinho 80 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) 1. Nick (Discord) palucherinho#9669 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: Dosyc sporo z racji iż jestem nolifem i nakurwiam przed kompem ile wlezie. 3. Wiek: 19 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (2/3 rozbudowane zdania): Bo mnie shadow wkurwia i sie go zmutowac nie da. A tak to odkładając żarty na bok to chciałbym spożytkować spędzany czas przed pc'tem chociażby administrując dc. 5. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Odesłałem paru użytkowników do odrębnego serwera aeliosct i wytłumaczylem im jak to tam wygląda itp. A tak to jeszcze napisałem zadanie domowe z angola suchemu jakies 2 razy. 6. Jak oceniasz swoją ogólną znajomość Discorda?: huj wi jakies 6/10 7. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Jestem paluch 19 lat 120 kg 9 cm. Weteran serwera. Skończyłem 3 klasę technikum na kierunku logistyk (🤮). Wiem że rekru off ale stwierdziłem że skoro jest nieaktywny chociażby dajebanie to nie widzę problemu. Edytowane 25 Czerwca 2022 przez palucherinho hujk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svn 272 Napisano 25 Czerwca 2022 na tak + dobrze gra w lige\ + nie ogarnia komend + chce mutowac shadowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 25 Czerwca 2022 1 minutę temu, mikiboryna napisał: na tak + dobrze gra w lige\ + nie ogarnia komend + chce mutowac shadowa pOżYcZaM 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 25 Czerwca 2022 No kurwa ale jak rekru off to off paluch naucz się 😞 A ty nie możesz wrócić po prostu tak btw xd 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 142 Napisano 25 Czerwca 2022 Nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 80 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Cebulek napisał: No kurwa ale jak rekru off to off paluch naucz się 😞 A ty nie możesz wrócić po prostu tak btw xd To na admina dc a ja nie bylem adminem dc wiec no nie moge tak wrocic mi sie wydaje :V A poza tym to tak jak napisalem mi sie wydaje że jak taki dajebanie który od paru miesiecy nie zyje ma admina dc to stwierdzilem ze napisze to podanie i wydupcone se mam. Odrzucą to odrzucą ale może zwróce uwagę że chłop se ma admina dc a nic nie robi. Edytowane 25 Czerwca 2022 przez palucherinho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 299 Napisano 25 Czerwca 2022 Na nie -znacząco przekracza średnią wieku administracji -za dobrze wie co się robi na randze admin -próbuje zabrać miejsce w administracji kolejnej osobie typu @ Shadowek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 25 Czerwca 2022 5 godzin temu, palucherinho napisał: To na admina dc a ja nie bylem adminem dc wiec no nie moge tak wrocic mi sie wydaje :V A poza tym to tak jak napisalem mi sie wydaje że jak taki dajebanie który od paru miesiecy nie zyje ma admina dc to stwierdzilem ze napisze to podanie i wydupcone se mam. Odrzucą to odrzucą ale może zwróce uwagę że chłop se ma admina dc a nic nie robi. Sorki pomyłka myślałem że na JB, to na Tak jednak XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatioN 121 Napisano 25 Czerwca 2022 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 109 Napisano 26 Czerwca 2022 Na tak +aktywny +pomocny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 142 Napisano 27 Czerwca 2022 W dniu 26.06.2022 o 01:03, KatioN napisał: 👍 pożyczam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 234 Napisano 29 Czerwca 2022 na tak +pomocny +miły +aktywny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 179 Napisano 29 Czerwca 2022 3 godziny temu, gru napisał: na tak +pomocny +miły +aktywny Pożyczam 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 132 Napisano 29 Czerwca 2022 4 godziny temu, gru napisał: na tak +pomocny +miły +aktywny Pożyczam Może będzie lepszym adminem DC niż Majkel 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 29 Czerwca 2022 4 godziny temu, Varen napisał: Może będzie lepszym adminem DC niż Majkel AHA a ja myślałem ze ty kolega jesteś 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 299 Napisano 1 Lipca 2022 Takie rzeczy przy open podaniu na administratora discord... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 239 Napisano 7 Lipca 2022 Podanie zostało przyjęte. 1 local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 239 Napisano 7 Lipca 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blejzuu 415 Napisano 30 Sierpnia 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został przeniesiony do innego działu. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi