Vekla 84 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 1. Nick: Vekla 2. SteamID: STEAM_0:0:106583009 3. Wiek: 17 4. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Gram na serwerze od rana do nocy, więc zawsze byłbym w stanie pomóc, szczególnie w porach nocnych gdzie ciężko, żeby był wtedy ktoś z administracji na serwerze. 5. Kilka zdań o sobie: Nazywam się Patryk, w sumie niczym się nie interesuje, jedyne co w swoim nudnym życiu robie to chodzę do szkoły, oglądam seriale i spędzam czas z dziewczynom, oczywiście również pogram w gry, dlatego ranga Admina urozmaiciłaby trochę mój codziennie tryb życia i miałbym jakieś nowe zajęcie. Prosze, macie wzór bo tak dupcia boli omegalul Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosowiQ 5 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Mówisz że grasz od rana do nocy jednakże ja cię rzadko widzę wiec cytat błędny. Jesteś administratorem DR więc ja osobiście wolałbym żebyś został na Death-Run niż JB. Osobiście nie wypowiem się mam mieszane uczucia. Ale powodzenia 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Na tak ale to śmierdziel więc nie wiem czy chcecie żeby wam jebało w administracji jak rybą już wali 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 586 Napisano 25 Maja 2020 Zarząd Share Napisano 25 Maja 2020 58 minut temu, LosowiQ napisał: Mówisz że grasz od rana do nocy jednakże ja cię rzadko widzę wiec cytat błędny. Jesteś administratorem DR więc ja osobiście wolałbym żebyś został na Death-Run niż JB. Osobiście nie wypowiem się mam mieszane uczucia. Ale powodzenia Dlaczego twoje uczucia są mieszane? Kto ma wiedzieć ten wie że ostatnio @ Vekla nie mógł grać na serwerze. Osobiście uważam że twoja wypowiedź w tym temacie jest podbiciem sobie "Postów" if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 586 Napisano 25 Maja 2020 Zarząd Share Napisano 25 Maja 2020 Ja osobiście jestem na TAK, jeżeli ogarniesz godzinki i będziesz znowu aktywny przy czym postarasz się być mniej "wulgarny". 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FeexQ 38 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Jestem na nie Vekla = Toxic 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 270 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) Jak juz pisalem vekla kozak dal mi jedzonko w mc kckc na tak Edytowane 25 Maja 2020 przez mikiboryna 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zawada 2 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 vekla grubas na tak chociaz moze 1 raz w zyciu ci sie cos uda 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MERC 10 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Próbował mnie przukupić, że jego kobieta zrobi mi loda za napisanie tak pod tym podanie. Zdecydowanie nie 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJBartus 21 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 14 godzin temu, Vekla napisał: 1. Nick: Vekla 2. SteamID: STEAM_0:0:106583009 3. Wiek: 17 4. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Gram na serwerze od rana do nocy, więc zawsze byłbym w stanie pomóc, szczególnie w porach nocnych gdzie ciężko, żeby był wtedy ktoś z administracji na serwerze. 5. Kilka zdań o sobie: Nazywam się Patryk, w sumie niczym się nie interesuje, jedyne co w swoim nudnym życiu robie to chodzę do szkoły, oglądam seriale i spędzam czas z dziewczynom, oczywiście również pogram w gry, dlatego ranga Admina urozmaiciłaby trochę mój codziennie tryb życia i miałbym jakieś nowe zajęcie. Prosze, macie wzór bo tak dupcia boli omegalul Tak Kocham cie vekla JESTEM NA TAK AJDIODJIQ1JKDWAJCLMSNAD 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roza 241 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 na tak. +doswiadczony +duza zmiana +wiek +aktywny 1 suhy bezbek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrwisCK 145 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 If będzie grane a nie walenie kuca why not 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vekla 84 Napisano 26 Maja 2020 Autor Share Napisano 26 Maja 2020 2 godziny temu, UrwisCK napisał: If będzie grane a nie walenie kuca why not Kuc również będzie walony ale ojj byczq tak będzie grane, ze hoho Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 577 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Walczyłem jak lew by ujrzeć braci muszarskich w duecie Lecz pamiętaj że jestem świadom że potrafisz pierdolnąć jak bomba zegarowa dlatego mam cie na nożu i postaraj się nie zwyzywać nikogo przez tydzień XD PS. suchego też nie możesz 3 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polkaz 577 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało przyjęte, zgłoś się do administracji w celu nadania rangi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi