mondej 0 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) 1. Nick: mondej 2. Rodzaj: moderator 3. Wiek: 15 4. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: chciałbym spróbować zostać moderatorem na tym forum ponieważ ostatnio się strasznie nudzę jestem tutaj około 30 minut a już czuje że tutaj długo zostanę patrząc na datę utworzenia owego forum forum jest nowe nie ma jako tako regulaminu forum ale też patrząc że jest bezpośredni kontakt z właścicielami da się wybić ten serwer bardzo w górę jestem kreatywny przyjazny i pomocny myślę że spisałbym się na tym stanowisku 5. Doświadczenie: miałem kiedyś moderatora na innym forum około 1 mieś. Na wszelki wypadek macie tutaj kontakt Tutaj forum Discord : mondej#8701 Steam: mondej Linki: Steam Forum Edytowane 30 Maja 2020 przez mondej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaNiEk ! 2 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Zrobiłeś konto godzinę temu i już piszesz podanie? Na nie -z tego co widzę na ten moment jest wystarczająca ilość moderatorów. -chcesz być moderatorem, a nie potrafisz nawet w podaniu napisać kropek i przecinków. -podanie nie przekonuje. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 225 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Na nie: -rekru off - -imo roztargniony Sam napisałeś, że mało się dzieje na forum. Po co więc kolejny moderator Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mondej 0 Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 11 minut temu, wojteku1210 napisał: Sam napisałeś, że mało się dzieje na forum. Po co więc kolejny moderator Jak się wszystko rozkręci to fajnie by było gdyby już była jakaś dodatkowa ręka do pomocy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 236 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. 1 local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi