Doli 1 Napisano 10 Listopada 2022 Share Napisano 10 Listopada 2022 1. Nick Steam: Doli ♡ 2. SteamIDv3: https://steamcommunity.com/profiles/76561199217960381/ 3. Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Doli ♡/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 18+ (15 stycznia będzie 19) 5. Dlaczego chciałbyś zostać Adminem? (3/4 rozbudowane zdania): Ponieważ jestem cały czas aktywny na serwerze (potrafię siedzieć czasem nawet do 5 rano). Mam przegrane z 50godzin na serwerze. Chroniłbym serwer przed cheaterami o późnej godzinie. Jak i również pomagałbym innym graczą w jakich kolwiek problemach serwerowych. 6. Podaj przykłady w jaki sposób pomogłeś komuś z jego problemem: UWAGA! Historia która miała miejsce rok temu: Razem z innymi Użytkownikami serwera dnia: 13.11.2021 o godzinie: 2:00 pisaliśmy do Administracji, że na serwerze jest cheater i wtedy pojawił się BoGuS i opanował sytuacje. Następna sytuacja jaka miała miejsce to Rozdawałem Fajki na Serwerze JB za wygranie jakiejś zabawy lub dorzucałem dużo fajek gdy ktoś na życzeniu wybrał licytacje. Dawałem też użytkowniką tak poprostu 7. Jak oceniasz swoją znajomość komendy SourceMod?: W miarę Ogarniam. Ale bardzo szybko się uczę. 9. Kilka zdań o sobie (3/4 rozbudowane zdania): Miło mi was poznać większość z was nie zna mojego imienia, a więc tak na imię mam Rafał. Na drugie imię mam Jakub. Mam 18 lat. Lubię grać w CS:GO na serwerach społecznościowych typu: Arena 1v1 czy JailBreak. Mam 188cm wzrostu i uwielbiam pomagać innym, tworze muzykę jak i uwielbiam imprezować 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 241 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Zerowa aktywność w ostatnim miesiącu, pograj dłużej Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 241 Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi