aimstar 0 Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 1. Nick Steam: aimstar 2. SteamIDv3: [U:1:28392405] 3. Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/AimStaR/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 13 5. Dlaczego chciałbyś zostać Adminem? (3/4 rozbudowane zdania): Chcialbym zostac zaufanym poniewaz spedzam na serwerze naprawde duzo czasu i przydal bym sie w tej roli. Rowniez kilka osob nie wiem dlaczego proponowalo mi zlozyc podanie lub pytalo sie czy juz nad tym myslalem. Wydaje mi sie za nadal bym sie w tej roli poniewaz od jakiegos miesiaca poprawilem sie pod wzgledem ogarniania. 6. Podaj przykłady w jaki sposób pomogłeś komuś z jego problemem: Nie raz pomagalem gracza i ctkowi gdy np nie ogarnial jakiejs komendy . Przyklad podczas zabawy w zloty strzal ctek pozwolil gracza skoczyc podczas zakazu skakania potem zabil tych co podskoczyli powiedzialem mu ze jezeli pozwolil skoczyc gracza ktorzy nie rozumieja zabawy nie powinien ich zabijac. (tak w skrocie) 7. Jak oceniasz swoją znajomość komendy SourceMod?: 7/10 8. Jak oceniasz swoje przyswajanie wiedzy?: Bardzo szybkie nauczylem sie wielu rzeczy podczas moze 3/4 miesiecy po dlugiej przerwie od serwera. 9. Kilka zdań o sobie (3/4 rozbudowane zdania): Nazywam sie Damian z zawodu planuje byc programista. Poswiecam wiele czasu serwerowi poniewaz mam sporo wolnego. Moje zainteresowania to koszykowka i polka nozna . (nie pisalem polskich znakow bo mi sie pawy alt rozwalil xd) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 104 Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) Na nie -nie ma 3 postów na forum nie placzemy to dziwka Edytowane 17 Listopada 2022 przez Krax 1 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 193 Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) Neutral +Aktywny +Często w ct -(według mnie) nie masz jeszcze wyrobionej opinii u administracji a czasami jest to ważna kwestia i według mnie to jest duży - ale to tylko ja tak sądze pamiętaj że każdy może myśleć inaczej nie dam ci na nie bo widzę że aktywny jesteś dlatego neutral Pozdrawiam Edytowane 15 Listopada 2022 przez gru 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drejson_to_paroowa 2 Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Na tak +miły +aktywny +często w CT +ogarnia pomimo wieku +często spokojny i opanowany -czasami łapie rage na grę i wydaje dziwne dzięki Miłego dnia 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pijoter 13 Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 19 godzin temu, gru napisał: Neutral +Aktywny +Często w ct -(według mnie) nie masz jeszcze wyrobionej opinii u administracji a czasami jest to ważna kwestia i według mnie to jest duży - ale to tylko ja tak sądze pamiętaj że każdy może myśleć inaczej nie dam ci na nie bo widzę że aktywny jesteś dlatego neutral Pozdrawiam Pożyczam 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie Płaczemy 87 Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Na Nie - Słaba aktywność 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 193 Napisano 17 Listopada 2022 Share Napisano 17 Listopada 2022 20 godzin temu, Nie Płaczemy napisał: Na Nie - Słaba aktywność Pożyczam 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 32 Napisano 17 Listopada 2022 Share Napisano 17 Listopada 2022 Neutral +gość wyrobił więcej godzin w tyg niż ja w miesiącu xD +wchodzi często do ct +-ogarnięcie -bym dał ci na tak jakby nie jeden incydent 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 214 Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: 1 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi