Rabarbar bbx 25 Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Wzór: 1. Nick:Rabarbar bbx 2. SteamID: STEAM_1:1:99372015 3. Kiedy blokada została nadana? (Data i Godzina):14.06.2020 в 23:27 4. Serwer (Na którym masz blokadę):[PL] JB.AELIOS.PL ★ JAILBREAK ★ SKINY ★ KOSY ★ GANGI ★ @ 1s1... 5. Długość Bana: 1 Dzien 6. Link do twojego Bana (https://bany.aelios.pl/):https://bany.aelios.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:99372015&advType=steamid&Submit Nie wiem czy to o to chodzi 7. Admin, który nałożył blokadę: Blejzu 8. Opis sytuacji: Gram sobie gram i nagle dostaje bana elo 9. Dlaczego chcesz dostać UnBana?: Bo jestem aktywnym graczem i sprawia mi to przyjemniśc gra na tym serwie, Po prostu regulamin do wyjebania jakieś teamkille po co to komu chyba po to została stworzona mapa żeby to robic a ze np tez dostaje kicka za wlaczenie skakanki bo jakiegos chlopa zabilem to nie moja sprawa 10. Dowód (Opcjonalnie): Bede przestrzegał regulaminu kocham ten serwer tylko w 2 edycji polowa pojdzie d wyjebania 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 14 Czerwca 2020 Zarząd Share Napisano 14 Czerwca 2020 2 minuty temu, Rabarbar bbx napisał: 8. Opis sytuacji: Gram sobie gram i nagle dostaje bana elo Powód jest wypisany. Czytaj następnym razem. Przypomnę że nieznajomość regulaminu szkodzi 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabarbar bbx 25 Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) nie obchodzi mnie to napisałem ci opis sytuacji jak dostałem bana skoro chcesz opisu sytuacji jak zrobiłem team kill to bylo tak ze se mozesz obejrzyć demko a skoro nie umiesz to opowiem ci ze kliknąłem w komputer i zabiłem tt bo co bo skoro to jets na mapie to sobie bede tego uzywal jak nie mozna robic takich teamkilli to po co takie mapy sa dostepne do grania na serwerze Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Rabarbar bbx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 14 Czerwca 2020 Zarząd Share Napisano 14 Czerwca 2020 Ależ ja sobie obejrzałem całe demko kolego wraz z @ wojteku1210 i obydwoje uznaliśmy że do bana jesteś. Dlaczego ta mapa jest? Spytaj sie Mr. @ SuchY 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 225 Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 9 minut temu, Rabarbar bbx napisał: , Po prostu regulamin do wyjebania jakieś teamkille po co to komu chyba po to została stworzona mapa żeby to robic a ze np tez dostaje kicka za wlaczenie skakanki bo jakiegos chlopa zabilem to nie moja sprawa Twoja sprawa jak naciskasz przycisk i zabijasz kogoś, kto po prostu gra. Ktoś taki w takich momentach psuje innym rozgrywkę poprzez zabicie tak o. PS. Mapa dust jest najgorszą mapą na serwerze. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabarbar bbx 25 Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2020 Wojtku misiu a mi psuje rozgrywke to że ich nie zabije nie sprawia mi to przyjemnosci jak nie klikne tego guzika jest weiele innych osob nawet z administracji co myśla na ten temat TeamKilli iż gdyż ponieważ jest to nie potrzebne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 225 Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 3 minuty temu, Rabarbar bbx napisał: Wojtku misiu a mi psuje rozgrywke to że ich nie zabije nie sprawia mi to przyjemnosci jak nie klikne tego guzika jest weiele innych osob nawet z administracji co myśla na ten temat TeamKilli iż gdyż ponieważ jest to nie potrzebne Unlucky. Skoro sprawia tobie przyjemność psucie gry innym to ¯\_(ツ)_/¯ Jeżeli kilka osób ma cierpieć przez jedną osobę, to chyba coś jest nie tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 14 Czerwca 2020 Zarząd Share Napisano 14 Czerwca 2020 2 minuty temu, Rabarbar bbx napisał: Wojtku misiu a mi psuje rozgrywke to że ich nie zabije nie sprawia mi to przyjemnosci jak nie klikne tego guzika jest weiele innych osob nawet z administracji co myśla na ten temat TeamKilli iż gdyż ponieważ jest to nie potrzebne Czyli rozpierdalanie zabawy innym graczom sprawia Ci przyjemność. W takim razie nie nadajesz się aby grać tutaj 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 15 Czerwca 2020 Zarząd Share Napisano 15 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona na discordzie. Obydwie strony doszły do poruzmienia! Zamykam 1 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 15 Czerwca 2020 Zarząd Share Napisano 15 Czerwca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi