MariuszArtysta 6 Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 1. Nick: 15yo | fullfocus 2. SteamIDv3 ( Przykład: [U:1:1030180262] ): 76561199227439897 3. Kiedy blokada została nadana? (Data i Godzina):27.11.2022/12:47 4. Serwer (Na którym masz blokadę):JB.AELIOS.PL 5. Długość Bana:70rund 6. Admin, który nałożył blokadę:NRV 7. Opis sytuacji: więc grałem na mapie jb_summer_jail_2020 drugi raz i wbilem do ct i prowadziłem rundę, poszliśmy z tt na kolorki na których nigdy nie byłem i kolega z ct klikał przyciski i ja chciałem raz kliknąć i nie wiedziałem że buguję się i wszyscy tt zginęli bo nikt mi nie powiedział i NRV dał mi 6warnów za fk i dostałem blokadect na 70rund. Moim zdaniem niesłuszna kara bo nie wiedziałem że te kolorki się bugują 8. Dlaczego chcesz dostać UnBana?:ponieważ chce dalej móc prowadzić poniewaz sprawia mi to przyjemność a 30rund ctbana to da się przeżyć i zleci szybko ale 70nie chce mi się czekać 9. Dowód (Opcjonalnie): 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 32 Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 XDDDD chłopie zabiłeś 6 TT tym kliknięciem a po 2 to przypierdalaj się do @ Varen który powiedział że należą ci się warny (bo akurat na alt-tabie byłem ;/) a ponieważ iż miał [email protected] to mu uwierzyłem więc no. po 3 zdałeś aelios ct za 4 razem xDDD przez pomyłkę administracji i ty coś o tym piszesz? A po 4 to te 70 rund na spokojnie pograsz. wierzę w ciebie tak jak w twojego zaufanego pozdrawiam serdecznie NRV. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 75 Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 Godzinę temu, Shadowek napisał: XDDDD chłopie zabiłeś 6 TT tym kliknięciem a po 2 to przypierdalaj się do @ Varen który powiedział że należą ci się warny (bo akurat na alt-tabie byłem ;/) a ponieważ iż miał [email protected] to mu uwierzyłem więc no. po 3 zdałeś aelios ct za 4 razem xDDD przez pomyłkę administracji i ty coś o tym piszesz? A po 4 to te 70 rund na spokojnie pograsz. wierzę w ciebie tak jak w twojego zaufanego pozdrawiam serdecznie NRV. Co na mnie chcesz zwalić ;( Ale w sumie tak było, to jest nauczka za przeszkadzanie w prowadzeniu/ robienie czegoś czego nie powineneś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszArtysta 6 Napisano 30 Listopada 2022 Autor Share Napisano 30 Listopada 2022 12 godzin temu, Varen napisał: Co na mnie chcesz zwalić ;( Ale w sumie tak było, to jest nauczka za przeszkadzanie w prowadzeniu/ robienie czegoś czego nie powineneś. Ale XD to ja wtedy prowadziłem tylko inny ct klikał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 193 Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 32 Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 9 godzin temu, MariuszArtysta napisał: Ale XD to ja wtedy prowadziłem tylko inny ct klikał Mi powiedziano że to ty jeszcze zaufany sprawdzał demko jak chcesz to i ja mogę sprawdzić tylko podeślij tylko licz się z tym że jak ja to sprawdzę i wyjdzie że to ty to 140 ctbana dostaniesz więc jak chcesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszArtysta 6 Napisano 30 Listopada 2022 Autor Share Napisano 30 Listopada 2022 2 godziny temu, Shadowek napisał: Mi powiedziano że to ty jeszcze zaufany sprawdzał demko jak chcesz to i ja mogę sprawdzić tylko podeślij tylko licz się z tym że jak ja to sprawdzę i wyjdzie że to ty to 140 ctbana dostaniesz więc jak chcesz To było tak opiszę ci to dokładnie Prowadziłem rundę i było wszystko git poszliśmy na te kolorki i drugi ct zapytał się czy może klikać ja powiedziałem nie wiem czy coś w tym stylu już nie pamiętam i on i tak zaczął klikać a ja jadłem w tym momencie maczka( wiem nikt nie pytal) i po chwili spojrzałem na monitor i raz kliklem no i zbugowalo się i wszyscy tt zginęli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 32 Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 no to masz odpowiedz warny zasłużone B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie Płaczemy 87 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Shadow jest homofobem i nie myśli trzeźwo, proponuję jeszcze raz się zastanowić. (nie wiem nawet o czym jest ta skarga) Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Nie Płaczemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadowek 32 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 zaraz po lbie tym maurycym dostaniesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 214 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Należała Ci się ta blokada. Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek 214 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi