Krystian 27 Napisano 14 Lutego 1. Nick (Discord wraz z # np: !Blejzuu#0901): d7_7b#2700 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: No tak kilka godzin na luzie. 3. Wiek: 17 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (3/4 rozbudowane zdania): Żeby powiększyć ilość adminów dc, a czym więcej tym lepjej 👍równa się to też z bardzo kulturalnym i spokojnym bez spamu serwerze. No i jak już spędzam tyle czasu na tym serwerze to można też go przypilnować. 5. Podaj przykłady w jaki sposób pomogłeś komuś z jego problemem: Pomogłem dla @ mikiboryna z permisjami na dc (na pewno potwierdzi że tak było). Nieraz też pomogłem jak ktoś potrzebował np linka do serwera dc aeliosct. 6. Jak oceniasz swoją znajomoś Discorda?: 8/10 7. Kilka zdań o sobie (3/4 rozbudowane zdania): Mam na imię Krystian. Chodzę do 2klasy średniej na profilu elektromechanik. Moje zainteresowania to głownie motoryzacja i informatyka. Lubię pyknąć soloq w lidze. 8. Jak oceniasz swoje przyswajanie wiedzy?: 8/10 @!!%@!#&& Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 305 Napisano 15 Lutego 12 godzin temu, Krystian napisał: Mam na imię Krystian jakiś dowód? Na tak +ogarnia +co nieco potrafi -nie potrafi nawet ukończyć minecraft speedrun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen9 42 Napisano 15 Lutego Na nie toxic +fajnie się ogląda jak lami w mc +fajny nick na dc -toxic -nie powiedział mi dzień dobry jak się widzieliśmy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 0 Napisano 15 Lutego Na tak, miły użytkownik, aktywny i rozsądny 1 2 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svn 272 Napisano 15 Lutego 18 godzin temu, Krystian napisał: 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: No tak kilka godzin na luzie. kilka godzin to calkiem duzo 18 godzin temu, Krystian napisał: Pomogłem dla @ mikiboryna z permisjami na dc (na pewno potwierdzi że tak było). ja akurat nie potwierdzam, ale tak bylo + mily + aktywny + dobry speedruner minecraft - grozil mi wielokrotnie - wyludzacz pieniedzy, znany oszust w swiecie internetowym na tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krax 142 Napisano 16 Lutego Na tak +wybita jednostka +szybka zjada pierożki +dobrze kieruje autem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 305 Napisano 16 Lutego 1 godzinę temu, Krax napisał: +wybita jednostka +szybka zjada pierożki +dobrze kieruje autem Polecam użyć następnym razem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 121 Napisano 17 Lutego Na tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varen 136 Napisano 17 Lutego W dniu 15.02.2023 o 16:14, magmusiek napisał: Na tak, miły użytkownik, aktywny i rozsądny Jak zwykle pożyczam od ciebie magma 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 228 Napisano 17 Lutego Duża przewaga odpowiedzi na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 228 Napisano 17 Lutego Wiadomość wygenerowana automatycznie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi