PapierzSkyhunter 0 Napisano 5 Sierpnia Typ pracy (np. avatar na forum, steam, sygnatura):Avatar na forum Napis: Duży napis P Wymiary(steam, forum 200x200):wymiary avataru na forum Tematyka:Napis duży P najlepiej kolor biały a w okół mroczne tło i też białe pioruny Kolorystyka:Czarno biała Dodatkowe informacje(linki pomocnicze): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan21cm 163 Napisano 5 Sierpnia @ JKamilka JB do roboty leniu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JKamilka 50 Napisano 5 Sierpnia Tam ma być "duży P" czy samo "P" bo tak ciężko stwierdzić xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapierzSkyhunter 0 Napisano 5 Sierpnia Godzinę temu, JKamilka napisał: Tam ma być "duży P" czy samo "P" bo tak ciężko stwierdzić xD no samo p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adaskosa 90 Napisano 5 Sierpnia DONE 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JKamilka 50 Napisano 5 Sierpnia 1 minutę temu, Adaskosa napisał: DONE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @ PapierzSkyhunter Zrobię ci to dopiero w poniedziałek/wtorek bo niestety aktualnie nie mam czasu 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adaskosa 90 Napisano 5 Sierpnia (edytowane) Wykorzystany program: Paint Wykorzystane narzędzia: Wypełniacz, Tekst Wykorzystane kształty: Piorun Wykorzystane kolory: Czarny i biały Inwencja twórcza by Adaskosa Edytowane 5 Sierpnia przez Adaskosa Napisano przez JKamilka, 5 Sierpnia Proszę o nadanie rangi grafik dla tego użytkownika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloo JB 97 Napisano 5 Sierpnia Pieknie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JKamilka 50 Napisano 7 Sierpnia Mam coś takiego tylko, że bez piorunów zadecyduj czy jeszcze mam do tego dodać te pioruny i czy w ogóle wstępnie ci to siedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adaskosa 90 Napisano 7 Sierpnia 2 godziny temu, JKamilka napisał: Mam coś takiego tylko, że bez piorunów zadecyduj czy jeszcze mam do tego dodać te pioruny i czy w ogóle wstępnie ci to siedzi Lepiej moje weź papierz, więcej starania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapierzSkyhunter 0 Napisano 8 Sierpnia 15 godzin temu, JKamilka napisał: Mam coś takiego tylko, że bez piorunów zadecyduj czy jeszcze mam do tego dodać te pioruny i czy w ogóle wstępnie ci to siedzi OO fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapierzSkyhunter 0 Napisano 8 Sierpnia moze byc tak wsumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JKamilka 50 Napisano 8 Sierpnia Wiadomość wygenerowana automatycznie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magmusiek BAN 365 Napisano 11 Sierpnia W dniu 5.08.2023 o 18:39, Adaskosa napisał: DONE to mi sie bardziej podobało 💫 Autor słynnego cytatu: "czoło kraty, Meep garbaty" 💫 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi