vegod JB 30 Napisano 5 Września 1. Nick (Discord wraz z # np: !Blejzuu#0901): thespartanin (nie ma już tego #) 2. Ile czasu możesz poświęcić na pilnowanie Discorda?: dużo 3. Wiek: 25 4. Dlaczego chcesz zostać adminem? (3/4 rozbudowane zdania): Chciałbym zostać adminem ponieważ, mam dobry kontakt z administracją serwera myślę że z nikim nie mam złej krwi i lubię pomagać, posiadam duże doświadczenie jeżeli chodzi o bycie adminem serwera Discord. 5. Podaj przykłady w jaki sposób pomogłeś komuś z jego problemem: Wyrzucanie takich osób z kanału jak np: @ Speedy 6. Jak oceniasz swoją znajomość Discorda?: 8/10 7. Kilka zdań o sobie (3/4 rozbudowane zdania): Witam, mam na imię Błażej studiuje logistykę. Lubię grać w gry oraz moim hobby jest piłka nożna. Jestem osobą komunikatywną i pomocną. 8. Jak oceniasz swoje przyswajanie wiedzy?: takie 2/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 179 Napisano 5 Września na nie toxic 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krosEk 33 Napisano 5 Września Teraz, Speedy napisał: na nie toxic lepiej się nie odzywaj na temat toxicu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gru 234 Napisano 5 Września Na tak +Miły +Aktywny +Ogarnięty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan21cm 163 Napisano 5 Września jak najbardziej na tak, chce jebac speediego, to sie liczy najbardziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloo JB 97 Napisano 5 Września Na tak za 5 podpunkt + kulturalny człowiek +Miły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 228 Napisano 7 Września Wiadomość wygenerowana automatycznie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi