ProGamerXDP 4 Napisano 17 Września 1. Nick Steam: MadeInPoland / lub obecnie MadeInPoland (deaf) + reklama serwera 2. Nick Discord: madeinpoland 3. Wiek w dniu składania podania: 15 4. Staż na serwerze: 335h 5. Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/MadeInPoland (deaf) JB.Aelios.pl/91.224.117.153:27015/ 6. SteamID3: U:1:1140674291 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend SM w skali 0-10?: 8 8. Doświadczenie: Byłem administratorem w innej sieci 9. Opowiedz dlaczego chciałbyś zostać adminem w co najmniej trzech zdaniach złożonych: Ponieważ dosyć długo gram na serwerze, ogarniam regulamin. Chcę pomagać innym i również pilnować serwer. Wydaje mi się, że przez tyle czasu, ile gram na serwerze, będę dobry pod tę rolę. 10. Opowiedz o sobie w co najmniej w trzech zdaniach złożonych: Mam na imię Łukasz, chodzę do drugiej klasy, 1 stopnia szkoły branżowej. Umiem programować w języku Lua C, lubię grać w csgo, postal 2, btd 6. Umiem również tworzyć boty do serwerów discord i ogarniam się w temacie części do komputerów. * Składając podanie oświadczam, że spełniam wszystkie niezbędne wymagania na rangę Zaufany: TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SynekMan 11 Napisano 17 Września Na tak: +staż +aktywny +ogarnięty +miły i zabawny +umiejętności -nie widzę go często w CT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fearsoN 15 Napisano 17 Września Na TAK + Ogarnięty + Wysoka aktywność + Długo na serwerze - Bardzo rzadko w CT (Więcej prowadzenia mordo i nie będzie się dało znaleźć minusów) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart8b 15 Napisano 17 Września Na TAK: +aktywny +zaczal w ct grac +sigma elegancki +nie jest toxic +pomaga +nie ma kija w dupie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krosEk 33 Napisano 17 Września Jestem na Tak +aktywność + no toxic - rzadko w ct 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d33w 16 Napisano 17 Września Na TAK: +Mega aktywny +Ogrania +Zabawny +Btd6 +Nie jest toxic -nie widziałem cię ani razu w ct ale to może też przez to że teraz mniej gram jb Ogólnie wydajesz mi się rozsądny i widzę cię w tej roli 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yokey 3 Napisano 17 Września Na Tak: +ogarnięty +staż +bez kija w dupie +jest w najlepszym gangu +aktywny 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yung Macias 68 Napisano 17 Września 5 godzin temu, Bart8b napisał: Na TAK: +aktywny +zaczal w ct grac +sigma elegancki +nie jest toxic +pomaga +nie ma kija w dupie +1 dla kolegi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black JB 36 Napisano 17 Września 5 godzin temu, Bart8b napisał: Na TAK: +aktywny +zaczal w ct grac +sigma elegancki +nie jest toxic +pomaga +nie ma kija w dupie Dobrze gadasz bart 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gazik 15 Napisano 17 Września 5 godzin temu, Bart8b napisał: Na TAK: +aktywny +zaczal w ct grac +sigma elegancki +nie jest toxic +pomaga +nie ma kija w dupie Pożyczam lecz podaj 2 gamecracker 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 179 Napisano 17 Września 5 godzin temu, Bart8b napisał: Na TAK: +aktywny +zaczal w ct grac +sigma elegancki +nie jest toxic +pomaga +nie ma kija w dupie Podpierdalam ale to że nie jest toxic to nie prawda :c 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafari 1 Napisano 17 Września 5 godzin temu, Bart8b napisał: Na TAK: +aktywny +zaczal w ct grac +sigma elegancki +nie jest toxic +pomaga +nie ma kija w dupie pożyczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloo JB 97 Napisano 18 Września Na tak + ma mutacje chuj z tym 15 + aktywny +Dobry zawodnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan21cm 163 Napisano Poniedziałek o 12:46 (edytowane) Myślę, że nie ma co tu zbytnio się rozpisywać, fajnie, że dostałeś tego unmute globalnego bo można było zobaczyć jak sobie radzisz w CT, naciągniemy ten wiek, bo zaufanych i tak jest już 4, a w mojej opinii to ussless ranga. Przyjmuję cię na juniorka, ale miej się na baczności. Ze względu na twój wiek twój okres próbny zostanie troszkę wydłużony abyś mógł się wykazać. Edytowane Poniedziałek o 12:54 przez szczepan21cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan21cm 163 Napisano Poniedziałek o 12:46 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi