Skocz do zawartości

✘ odrzucone Podanko józka na juniorka

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick Steam:Józek obornik
2. Nick Discord:Józek obor
3. Wiek w dniu składania podania:20
4. Staż na serwerze:  90h Można teraz zauważyć jak duża  jest moja aktywnoścćna serwerze 😆
5. Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Józek obornik/91.224.117.153:27015/
6. SteamID3: 76561198181413637
7. Jak oceniasz swoją znajomość komend SM w skali 0-10? 9 troszke mogło się pozmie
8. Doświadczenie: Moim doświadczeniem jest posada na owej randze a nawet wyższej w przeszłości na innych serwerach.
9. Opowiedz dlaczego chciałbyś zostać adminem w co najmniej trzech zdaniach złożonych: Odpowiedź jest prosta, gram w tę grę już parę ładnych lat i świetnie się przy niej bawię, chciałbym mieć realny wpływ na to co się dzieje oraz chciałbym wspomagać grono ludzi takich jak wy, ułatwiać wam robotę czy podsuwać jakieś pomysły wprowadzenia zmian czy poprawy. Chciałbym pomagać graczom na większą skalę w podstawowych ale także w tych bardziej złożonych problemach dotyczących rozgrywki. Będę rozważnie podchodził do wyznaczonych mi obowiązków i celów oraz starannie się do nich stosował. Chciałbym aby  serwer  się rozwijał i choć może się to wydawać trudne pozyskiwał coraz więcej graczy, chcę aby gra łączyła ludzi i pozwalała im zawrzeć nowe znajomości, aby rozwijała nas w mniejszym czy większym stopniu w zależności od potrzeb. Chciałbym być częścią tego systemu, systemu który wspiera, pomaga i rozwiązuje problemy graczy w celu poprawy warunków gry.
10. Opowiedz o sobie w co najmniej w trzech zdaniach złożonych:Witam mam na imię Adam i pochodzę z województwa świętokrzyskiego.Iteresuje sie sportem ekstremalnym jak i motoryzacją.Swoje pasje staram się rozwijać i pielęgnować.Jężdżę zawodowo agresywnie na rolkach , lubie nocne spoty motoryzacyjne oraz bawić się przy swoim bolidzie.Jestem osobą opanowana bez konfliktową jak i zabawną.Cechuje mnie wyrozumiałość a co za tym idzie że można ze mną porozmawiać na wszystkie tematy  jak z dobrą "mordeczką".Myślę że tyle wystarczy bo tak naprawdę sami możecie to zauważyć i odczuć jaką osobą tak naprawde jestem . 
* Składając podanie oświadczam, że spełniam wszystkie niezbędne wymagania na rangę Junior Admin: TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na tak, ogarnięty chłopak, dużo gra, prowadzi w CT. Póki co widzę same plusy, nie spotkałem się z jakąś negatywna sytuacją z jego udziałem. Można dać szansę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...