ToVeR 27 Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 1. Nick (Steam): ToVeR | JD 2. SteamID: STEAM_1:1:508902709 3. GT: https://www.gametracker.com/player/ToVeR | JD/91.224.117.153:27015/ 4. Wiek: 18 5. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Aby podpowiadać nowym graczom a także na pewno pomogę każdemu w ogarnięciu serwera 6. Kilka zdań o sobie: Trudno mi już coś pisać po tylu książkach napisanych prze zemnie w kategorii PODANIE ale cóż Mam na imię Mateusz mieszkam na Podlasiu interesuje się E-sportem lubię grać w gry takie jak CS i np. GTA często bywam przed komputerem temu ze jestem na profilu Informatycznym ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter Striker 25 Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Na tak Ogarnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roza 241 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 na nie - to twój score z ostatniego tygodnia. porownujac to do czasu spedzonego na serwie to byly to godziny na afku co potwierdza ten ss: - nie masz 10 godzin na serwerze w ostatnim tygodniu. - jezeli chcesz miec admina musisz rowniez posiadac 25h a masz 669min/1500min spedzonych na serwie - ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce <- z tego zdania wynika ze nie zalezy ci ani troche @ Spinerrr 1 suhy bezbek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palucherinho 61 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 Tover lubić cię lubię ale administracja wprost daje ci znać że spamujesz tymi podaniami i masz przestać. Po czym po tygodniu dajesz kolejne podanie... Godzinek nie masz. Pograj na serwerze więcej niż dotychczas i nie pisz podania ponownie za tydzień. Na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 272 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 6 godzin temu, ✪ a z [r] napisał: na nie - to twój score z ostatniego tygodnia. porownujac to do czasu spedzonego na serwie to byly to godziny na afku co potwierdza ten ss: - nie masz 10 godzin na serwerze w ostatnim tygodniu. - jezeli chcesz miec admina musisz rowniez posiadac 25h a masz 669min/1500min spedzonych na serwie - ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce <- z tego zdania wynika ze nie zalezy ci ani troche @ Spinerrr dokladnie, a dodatkowo sra tymi podaniami jakby co kilka dni cos mialo sie zmienic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToVeR 27 Napisano 6 Września 2020 Autor Share Napisano 6 Września 2020 6 godzin temu, ✪ a z [r] napisał: na nie - to twój score z ostatniego tygodnia. porownujac to do czasu spedzonego na serwie to byly to godziny na afku co potwierdza ten ss: - nie masz 10 godzin na serwerze w ostatnim tygodniu. - jezeli chcesz miec admina musisz rowniez posiadac 25h a masz 669min/1500min spedzonych na serwie - ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce <- z tego zdania wynika ze nie zalezy ci ani troche @ Spinerrr mam 5 różnych gt temu że zmieniałem nick Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebulek 336 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 XDDDDD do wyjebania chłop na nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 272 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 2 godziny temu, ToVeR napisał: mam 5 różnych gt temu że zmieniałem nick to mowilem ci z 4 jebane razy zebys podpial wszystkie nicki pod jednego gt, a to ze podales tylko 1 to twoja wina XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 270 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 Odrzucam. Nie ma co dużo mówić wszystko masz uzasadnione wyżej w odpowiedzi AzR i siutemki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 270 Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi