Skocz do zawartości

✘ odrzucone :/ last time like not this suicide

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick (Steam): ToVeR  | JD

2. SteamID: STEAM_1:1:508902709

3. GT:  https://www.gametracker.com/player/ToVeR | JD/91.224.117.153:27015/

4. Wiek: 18 

5. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Aby podpowiadać nowym graczom a także na pewno pomogę każdemu w  ogarnięciu serwera

6. Kilka zdań o sobie:  Trudno mi już coś pisać po tylu książkach napisanych prze zemnie w kategorii PODANIE ale cóż  Mam na imię Mateusz mieszkam na Podlasiu interesuje się E-sportem lubię grać w gry takie jak CS i  np. GTA często bywam przed komputerem temu ze jestem na profilu Informatycznym ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce 

Odnośnik do odpowiedzi

na nie 🙂

-  image.png.04ec389ad3e3e9df2d5eba5c67171341.png to twój score z ostatniego tygodnia. porownujac to do czasu spedzonego na serwie to byly to godziny na afku co potwierdza ten ss: 

image.png.e0fa90e3fa2be3ad12d49a195e5e59a8.png

- nie masz 10 godzin na serwerze w ostatnim tygodniu.

- jezeli chcesz miec admina musisz rowniez posiadac 25h a masz 669min/1500min spedzonych na serwie 

- ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce <- z tego zdania wynika ze nie zalezy ci ani troche

@ Spinerrr

• Lubię to! 1

suhy  bezbek

Odnośnik do odpowiedzi

Tover lubić cię lubię ale administracja wprost daje ci znać że spamujesz tymi podaniami i masz przestać. Po czym po tygodniu dajesz kolejne podanie... Godzinek nie masz. Pograj na serwerze więcej niż dotychczas i nie pisz podania ponownie za tydzień. Na nie

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, ✪ a z [r] napisał:

na nie 🙂

-  image.png.04ec389ad3e3e9df2d5eba5c67171341.png to twój score z ostatniego tygodnia. porownujac to do czasu spedzonego na serwie to byly to godziny na afku co potwierdza ten ss: 

- jezeli chcesz miec admina musisz rowniez posiadac 25h a masz 669min/1500min spedzonych na serwie 

- ale cóż tyle mam o sobie więcej mi się nie chce <- z tego zdania wynika ze nie zalezy ci ani troche

@ Spinerrr

dokladnie, a dodatkowo sra tymi podaniami jakby co kilka dni cos mialo sie zmienic

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, ✪ a z [r] napisał:

na nie 🙂

@ Spinerrr

mam 5 różnych gt temu że zmieniałem nick

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ToVeR napisał:

mam 5 różnych gt temu że zmieniałem nick

to mowilem ci z 4 jebane razy zebys podpial wszystkie nicki pod jednego gt, a to ze podales tylko 1 to twoja wina XD

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...