Skocz do zawartości

✘ odrzucone Ostatnia szansa

Rekomendowane odpowiedzi

WZÓR PODANIA NA RANGĘ
ZAUFANY

1. Nick Steam: mlody kubus 
2. Nick Discord: iilloveweed
3. Wiek w dniu składania podania: 19
4. Staż na serwerze: W nagrodzie pokazuje mi że około 125 godzin ale nie mam jak sprawdzić bo gametracker nie działa
5. Link do GameTrackera:  Nie działa
6. SteamID3: [U:1:1560933829]
7. Jak oceniasz swoją znajomość komend SM w skali 0-10? 9/10
8. Doświadczenie:  Jakieś doświadczenie mam, byłem tutaj 2 razy w administracji lecz wyleciałem przez mój głupi błąd za co przepraszam. Bylem jeszcze na innych serwerach w administracji komendy znam.
9. Opowiedz dlaczego chciałbyś zostać adminem w co najmniej trzech zdaniach złożonych:  Witam, chciałbym dostać taką posadę ponieważ, chciałbym pomagać graczom, pilnować porządku na serwerze jak i trzymać fajną atmosferkę.  Chciałbym dostać się tutaj do administracji bo bardzo fajnie mi się gra na serwerze jb, gram tu już od 1 edycji. I mam nadzieję że nadaje się na tą posadę.
10. Opowiedz o sobie w co najmniej w trzech zdaniach złożonych: Hej nazywam się Szymon mam 19 lat. Pasjonuje się programowaniem, sportem, mechaniką samochodową i zwiedzaniem. Programowaniem zacząłem sie interesować od kiedy kolega mi to pokazał, do tej pory poznaje nowe języki i próbuje uczyć się nowych rzeczy. Z sportem miałem już doczynienia od małego jak miałem 10 lat zaczynałem biegać, jeździłem na zawody. Lubię też również grać w piłkę nożną chodziłem na nią 2 lata szło mi bardzo dobrze ale kondycja przegrała i leniwość. Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym lubię majstrować sobię przy autach i takie tam.
* Składając podanie oświadczam, że spełniam wszystkie niezbędne wymagania na rangę Zaufany: TAK/NIE TAK

Dajcie ostatnią szansę ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

XD dopiero cs 2 wyszedl wiec jb pewnie przerwe ma na pare miesiecy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanówmy się

Zjeb

Toxic

Bugował fajki 

Jb nie żyje przez kilka miesięcy

W administracji nic nie robił

Hmm na nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak dodatkowo czemu do typowania walk używasz innego konto, a do podania innego XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Speedy napisał:

A tak dodatkowo czemu do typowania walk używasz innego konto, a do podania innego XD

Bo przeglądarki mi się pomyliły i nie mam jak wejść na operze gx na tamte konto bo zapomniałem passów

• Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jb nie ma więc i tak pewnie nie przyjmują aktualnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie na nie
-wykorzystywał buga do farmienia fajek i zgrywał debila jak się wydało
-toxic af
-nie ogarnia
A plusów chyba nawet nie ma wartych wymienienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...