Meep 121 Napisano 3 Października Pod tym postem możecia zadawać pytania do @ fgfyf Czas macie do +/- piątku 😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snaxz 19 Napisano 3 Października Czy jakbyś dostał propozycję bycia opiekunem na jb przyjalbys? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 188 Napisano 3 Października Jak masz na imię? Ile masz lat? Gdzie się urodziłeś? Jakie jest twoje ulubione jedzenie? Co lubisz robić w wolnym czasie? Jaki jest twój ulubiony film? Która książka najbardziej wpłynęła na ciebie? Czy masz rodzeństwo? Jakie jest twoje zawód? Jakie są twoje marzenia i cele życiowe? Czy podróżujesz często? Gdzie byłeś ostatnio w podróży? Jaki jest twój ulubiony kraj? Jakie jest twoje ulubione miejsce na świecie? Czy lubisz sport? Jaki? Jakie jest twoje ulubione zwierzę? Czy masz zwierzęta domowe? Jakie jest twoje ulubione piosenki? Czy potrafisz grać na jakimś instrumencie? Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyki? Jakie jest twoje ulubione miejsce do relaksu? Czy jesteś osobą poranną czy nocną? Jakie jest twoje ulubione danie śniadaniowe? Czy masz jakieś dziwaczne nawyki? Jakie są twoje ulubione książki fantasy? Co sądzisz o sztuce? Jaki jest twój ulubiony kolor? Czy jesteś osobą zorganizowaną? Jakie jest twoje ulubione święto? Czy masz jakieś talenty artystyczne? Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny? Jakie jest twoje motto życiowe? Czy masz jakieś wyróżniające się cechy charakteru? Jakie jest twoje ulubione zdanie? Gdzie widzisz siebie za 10 lat? Czy lubisz gotować? Co jest twoją ulubioną potrawą do przygotowania? Czy masz ulubioną restaurację? Jaki jest twój ulubiony napój? Czy wierzysz w życie pozaziemskie? Jaka jest twoja ulubiona forma rozrywki? Jakie są twoje hobby? Czy masz jakieś ukryte talenty? Jaki jest twój ulubiony cytat? Czy masz tatuaże lub piercingi? Jakie jest twoje ulubione środowisko przyrodnicze? Czy uprawiasz jakieś sporty ekstremalne? Jaki jest twój ulubiony sezon? Czy lubisz oglądać sport w telewizji? Jaka jest twoja ulubiona dyscyplina sportu? Czy masz ulubioną drużynę sportową? Jakie są twoje plany na weekend? Czy masz jakieś nietypowe doświadczenia podróżnicze? Jaki jest twój ulubiony rodzaj filmu? Jakie są twoje ulubione miejsca w swoim mieście? Czy masz jakieś zwyczaje związane z jedzeniem? Co jest najważniejsze w życiu? Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki do tańca? Czy jesteś osobą religijną? Jakie jest twoje zdanie na temat polityki? Czy jesteś osobą bardziej intro- czy ekstrawertyczną? Jakie są twoje ulubione gry planszowe? Czy masz jakieś ukochane miejsce na wakacje? Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania czasu z przyjaciółmi? Czy jesteś osobą romantyczną? Co jest twoim największym sukcesem w życiu? Jakie są twoje ulubione programy telewizyjne z dzieciństwa? Czy jesteś osobą optymistyczną czy pesymistyczną? Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy? Jaki jest twój ulubiony sportowiec? Czy masz swoje motto w życiu? Jaki jest twój ulubiony styl ubierania się? Czy jesteś osobą kreatywną? Co jest twoją ulubioną porą roku? Czy masz zwyczaj czytania codziennie? Jaki jest twój ulubiony środek transportu? Czy lubisz gotować dla innych? Jakie są twoje ulubione restauracje w mieście? Czy masz zainteresowania naukowe? Jakie jest twoje ulubione zwierzę dzikie? Czy masz ulubioną piosenkę? Jaki jest twój ulubiony czas na odpoczynek? Czy jesteś osobą aktywną fizycznie? Jakie są twoje ulubione miejsca do podróżowania? Czy lubisz gry wideo? Jakie są twoje ulubione gry? Jaki jest twój ulubiony instrument muzyczny? Czy jesteś osobą, która lubi ryzyko? Jakie są twoje ulubione cytaty z filmów? Czy masz ulubiony przepis na danie? Jaki jest twój ulubiony program edukacyjny? Czy masz jakieś nawyki związane z ćwiczeniami? Jakie są twoje ulubione napoje alkoholowe? Jaki jest twój ulubiony park rozrywki? Czy jesteś osobą zainteresowaną polityką? Jakie są twoje ulubione miejsca do czytania książek? Czy lubisz rozmawiać o swoich pasjach? Jaki jest twój ulubiony program komputerowy? Czy masz jakieś plany na przyszłość? Jakie są twoje ulubione dyscypliny naukowe? Czy jesteś osobą, która lubi wyzwania? 2 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KokmiPol 53 Napisano 3 Października Ulubiona potrawa? Ulubiona bajka z dzieciństwa? Masz zakola? Ile pijesz L wody dziennie? Ile zażywasz kalorii dziennie? Czy miałeś kiedyś coś złamane? Czy uważasz że Pregent to mężczyzna? Ile robisz krokow dziennie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 188 Napisano 3 Października Kiedy przestaniesz wyzywać speediego? Kiedy przestaniesz być toksyczny? kiedy skoczysz? Czemu snaxz dostał ub na dc? Kiedy opuścisz społeczność jb? Kiedy Kokmipol dostanie perma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krosEk 44 Napisano 3 Października (edytowane) Co sądzisz o @ krosEk? (plusy i minusy) Edytowane 3 Października przez krosEk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuk 41 Napisano 3 Października Czy szczerze nie lubisz karłów? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 27 Napisano 3 Października Jesteś zadowolony z sukcesów swojego gangu? @!!%@!#&& Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 188 Napisano 4 Października co najchętniej zrobiłbyś z karłami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluefife 147 Napisano 4 Października Czemu zabiłeś @ Varen? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 4 Października (edytowane) Czy jest coś, czego się boisz? Czego nie zrobiłbyś za żadne skarby świata? Kim chciałeś zostać jako dziecko? Jakie jest Twoje największe marzenie? Czy zataiłbyś prawdę przed bliską Ci osobą, po to żeby jej nie ranić? Jaki film najbardziej zapadł Ci w pamięci? Gdybyś miał 5 minut, żeby się spakować i opuścić dom, to co byś ze sobą zabrał? Co najlepszego przydarzyło Ci się w życiu? Co najgorszego przydarzyło Ci się w życiu? Masz lęk wysokości? Kto jest dla Ciebie autorytetem? O co poprosiłbyś złotą rybkę? Jaka była najbardziej żenująca sytuacja w Twoim życiu? Kiedy dowiedziałeś się, że św. Mikołaj nie istnieje? Miałeś kiedyś coś złamane? Jesteś na coś uczulony? Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że został Ci jeden dzień życia? Jaki jest Twój przepis na idealny wieczór? Co jesz na śniadanie? Jaka jest Twoja najbardziej znienawidzona reklama? Wolałbyś mieć psa czy kota? Wakacje nad morzem czy w górach? Jaki jest Twój ulubiony zespół / piosenkarz? Wygrałeś coś kiedyś? Masz jakąś szczęśliwą liczbę? Gdybyś był bajecznie bogaty, to na co wydawałbyś pieniądze? Jaką super moc chciałbyś mieć i dlaczego? Gdyby reinkarnacja była prawdą, to jakim zwierzęciem lub rośliną chciałbyś być w kolejnym życiu? Jaka jest według Ciebie najgorsza ludzka cecha? Jaka jest Twoja ulubiona strona internetowa? Gdybyś mógł spotkać siebie sprzed 5 lat, to co byś sobie powiedział? Czy zrobiłeś kiedyś coś, z czego jesteś naprawdę dumny? Gdybyś przez 1 dzień mógł być dziewczyną, to co byś robił? Spotkałeś kiedyś kogoś sławnego? Co chciałbyś dostać na urodziny? Czy płakałeś kiedyś na jakimś filmie? Chciałbyś znać swoją przyszłość? Jak wyobrażasz sobie raj? Wierzysz w UFO? Jaki jest Twój wymarzony samochód? Z kim sławnym chciałbyś spędzić dzień? Jaki jest Twój ulubiony fast food? Jesteś od czegoś uzależniony? Czy złamałeś kiedyś prawo? Jaki był Twój najdziwniejszy sen, który pamiętasz? Czy jest coś, czego żałujesz? Jakiego ubrania nigdy byś nie założył? Jaki jest Twój ideał dziewczyny? Gdybyś mógł przez jeden dzień rządzić krajem, to co byś ustanowił? Gdyby nagle wyłączyli internet, telewizję i radio, to co byś robił? Gdzie byłeś 3 godziny temu? Czy kiedykolwiek zjadłeś kredkę?. Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Czy masz na sobie skarpetki? Czy jest Ci gorąco? Co ostatnio piłeś? Co ostatnio jadłeś? Gdzie byłeś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Kim był ostatni gość w Twoim domu? Czy tęsknisz za kimś teraz? Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Byłaś w tym roku u lekarza? Czy masz opaleniznę? Czego teraz słuchasz? Czy kolekcjonujesz cos? Czy piłeś kiedyś herbatę przez słomkę ? Lubisz ostre przyprawy? Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Czy jesteś bogaty? dobra wiem że tak bananie jebany z iphonem Jakiego masz iphona? Jaka jest w Ciebie pogoda? O której godzinie budzisz się rano? Jaki film ostatnio widziałaś? Jaki masz dzwonek w telefonie? Czy byłeś kiedyś w innym kraju? Ile masz rodzeństwa? Komputer stacjonarny czy laptop? Co planujesz dziś robić? Kiedy ostatni raz płakałeś? Jakie jest twoje ulubione radio? Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Jaki jest Twój kolor oczu? Czy masz jakieś zwierzęta jeżeli tak to jakie? Edytowane 4 Października przez Majkel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 174 Napisano 4 Października Kiedy powstał Gang Fgfyfa? Dlaczego Varen został wyrzucony z gangu fgfyfa? Kto jest w gangu fgyfa? Kiedy zostaną wyciągnięte teczki na AdasKose? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adaskosa 101 Napisano 4 Października Jakie są twoje pasje? Co lubisz robić w wolnym czasie? Jaki jest twój ulubiony film? Masz ulubiony gatunek muzyczny? Czy masz rodzeństwo? Jakie jest twoje ulubione danie? Czy lubisz podróżować? Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? Jakie są twoje cele życiowe? Jak wyobrażasz sobie idealną randkę? Co uważasz za najważniejszą cechę w partnerze? Jaki jest twój ulubiony sport? Czy masz jakieś marzenia, które chciałbyś spełnić? Jaki jest twój ulubiony cytujący film? Czy masz zwierzę domowe? Jakie książki lubisz czytać? Jakie są twoje ulubione miejsca do odwiedzenia? Co jest dla ciebie ważne w związku? Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Czy masz jakieś ukryte talenty? Jaki jest twój sposób na rozluźnienie się po ciężkim dniu? Jakie są twoje ulubione cytaty lub życiowe motto? Czy masz jakieś hobby? Jakie jest twoje największe życiowe wyzwanie? Co jest dla ciebie najważniejsze w rodzinie? Czy preferujesz plażę czy góry? Jakie jest twoje ulubione święto? Czy masz jakieś zwyczaje przed snem? Co jest dla ciebie najważniejsze w przyjaźni? Jakie jest twoje ulubione miejsce w twoim rodzinnym mieście? Czy masz jakieś plany podróży na przyszłość? Jakie jest twoje podejście do zdrowego trybu życia? Czy masz ulubiony cykl filmowy? Czy jest coś, co chciałbyś w sobie zmienić? Jakie jest twoje zdanie na temat długotrwałych związków? Co uważasz za najważniejszą wartość w życiu? Jaki jest twój ulubiony rodzaj jedzenia na wynos? Czy jesteś bardziej nocnym czy dziennym markiem? Czy jesteś wierzący? Czy masz ulubiony sezon? Jakie jest twoje ulubione miejsce na spacer? Czy masz jakieś wspomnienie z dzieciństwa, które szczególnie cię wzrusza? Jakie jest twoje stanowisko w kwestiach ekologicznych? Czy masz ulubiony cykl książek? Jaki jest twój sposób na radzenie sobie ze stresem? Czy masz ulubiony cykl serialowy? Czy jest coś, czego się boisz? Jakie jest twoje ulubione zwierzę? Czy masz jakieś marzenia podróżnicze? Czy masz ulubioną grę planszową? Co lubisz robić na randkach? Czy jesteś bardziej introwertykiem czy ekstrowertykiem? Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? Czy masz ulubiony rodzaj kawy lub herbaty? Jakie są twoje plany na najbliższy weekend? Czy masz ulubiony cykl komiksowy? Jaki jest twój ulubiony moment dnia? Czy masz ulubiony cykl gier wideo? Jakie jest twoje ulubione hobby z dzieciństwa? Czy masz ulubiony cykl książek fantasy? Czy lubisz gotować? Co jest dla ciebie najważniejsze w pracy? Czy masz ulubiony cykl dokumentalny? Jakie są twoje ulubione miejsca na wakacje? Czy masz ulubiony cykl muzyki? Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu? Czy masz ulubiony cykl historii? Co uważasz za swoje największe wady? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie wakacji? Czy masz ulubiony cykl podcastów? Co uważasz za swoje największe zalety? Jaki jest twój ulubiony sposób na naukę czegoś nowego? Czy masz ulubiony cykl programów telewizyjnych? Jakie jest twoje ulubione miejsce w twoim rodzinnym kraju? Czy masz ulubiony cykl sportowy? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie wieczoru? Czy masz ulubiony cykl książek kryminalnych? Co jest dla ciebie najważniejsze w związkach? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu z przyjaciółmi? Czy masz ulubiony cykl filmów science fiction? Jakie są twoje ulubione miejsca w twoim rodzinnym regionie? Czy masz ulubiony cykl programów kulinarnych? Co uważasz za swoje największe osiągnięcie w karierze? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie wiosennego dnia? Czy masz ulubiony cykl filmów przygodowych? Jakie jest twoje ulubione miejsce na romantyczną kolację? Czy masz ulubiony cykl filmów animowanych? Co lubisz robić, gdy jesteś sam? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie zimowej nocy? Czy masz ulubiony cykl filmów komediowych? Co chciałbyś osiągnąć w ciągu najbliższych pięciu lat? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie letniego dnia? Czy masz ulubiony cykl filmów romantycznych? Co jest dla ciebie najważniejsze w przyjaźni? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie jesiennej chłodnej nocy? Czy masz ulubiony cykl filmów historycznych? Jakie jest twoje ulubione miejsce na widok zachodu słońca? Czy masz ulubiony cykl filmów dramatycznych? Co uważasz za swoje najważniejsze marzenie? Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie świąt Bożego Narodzenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fgfyf 305 Napisano 6 Października @ Snaxz Czy jakbyś dostał propozycję bycia opiekunem na jb przyjalbys? Nie, chyba że alternatywa byłaby naprawdę chujowa czyt. jakiś szejkuu @ Speedy Jak masz na imię? Jakub Ile masz lat? 20 Gdzie się urodziłeś? W Polsce Jakie jest twoje ulubione jedzenie? Pierogi ze szpinakiem Co lubisz robić w wolnym czasie? Grać w gry Jaki jest twój ulubiony film? Logan Która książka najbardziej wpłynęła na ciebie? Nwm prawie każda w jakimś tam stopniu na mnie wpłynęła Czy masz rodzeństwo? Tak, dwójkę Jakie jest twoje zawód? Chociaż skopiowałbyś coś co poprawnie jest napisane Jakie są twoje marzenia i cele życiowe? Aktualnie mój cel to zarobić na własne mieszkanie, a marzeń raczej nie mam Czy podróżujesz często? Nie Gdzie byłeś ostatnio w podróży? W zoo Łódzkim Jaki jest twój ulubiony kraj? Kanada Jakie jest twoje ulubione miejsce na świecie? Kanada Czy lubisz sport? Jaki? Tak, najbardziej skoki narciarskie i tenisa ziemnego Jakie jest twoje ulubione zwierzę? Wszelkiego rodzaju koty Czy masz zwierzęta domowe? Tak, 2 koty, żółwia i rybki Jakie jest twoje ulubione piosenki? no ewidentnie ciężko przeczytać co się wkleja Czy potrafisz grać na jakimś instrumencie? Akordeonie, gitarze i keyboardzie Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyki? Nie mam takiego Jakie jest twoje ulubione miejsce do relaksu? Mój pokój Czy jesteś osobą poranną czy nocną? Nocną Jakie jest twoje ulubione danie śniadaniowe? Nie jem śniadań Czy masz jakieś dziwaczne nawyki? Jeżeli mycie włosów przed każdym wyjściem z domu się liczy to tak Jakie są twoje ulubione książki fantasy? Nie przepadam za fantasy jeżeli chodzi o książki więc Harry Potter bo chyba jedyne co przeczytałem z własnej chęci Co sądzisz o sztuce? GIT XD Jaki jest twój ulubiony kolor? Fioletowy Czy jesteś osobą zorganizowaną? Nie Jakie jest twoje ulubione święto? Żadne, nie przywiązuję się do dat Czy masz jakieś talenty artystyczne? Ciężko dokonać samooceny czy rzeczywiście jest to talent ale lubię "tworzyć" muzykę Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny? Nie oglądam TV Jakie jest twoje motto życiowe? Żadne Czy masz jakieś wyróżniające się cechy charakteru? Nie wiem Jakie jest twoje ulubione zdanie? Nie ma takiego ale "Pora umierać" bardzo dobrze nawiązuje do twoich pytań Gdzie widzisz siebie za 10 lat? Mało to dla mnie teraz istotne więc nie myślę o tym Czy lubisz gotować? Tak Co jest twoją ulubioną potrawą do przygotowania? Spaghetti ze szpinakiem Czy masz ulubioną restaurację? Nie Jaki jest twój ulubiony napój? Woda, a nie wliczając wody to napój aloesowy Czy wierzysz w życie pozaziemskie? Nie obchodzą mnie zbytnio takie tematy więc nigdy się nad tym nie zastanawiałem Jaka jest twoja ulubiona forma rozrywki? Gry komputerowe, planszówki i tenis ziemny Jakie są twoje hobby? Muzyka i to co wyżej wymieniłem Czy masz jakieś ukryte talenty? Mogę sprawić, że już nic nie napiszesz na discordzie aeliosa za takie pytania Jaki jest twój ulubiony cytat? Nie istnieje Czy masz tatuaże lub piercingi? Mam tatuaż, a piercing miałem ale mi się znudził Jakie jest twoje ulubione środowisko przyrodnicze? Nwm Czy uprawiasz jakieś sporty ekstremalne? Nie Jaki jest twój ulubiony sezon? Zima i Lato na równi Czy lubisz oglądać sport w telewizji? Nie Jaka jest twoja ulubiona dyscyplina sportu? Skoki narciarskie i tenis ziemny Czy masz ulubioną drużynę sportową? Bardziej esportową z cs FaZe i Astralis Jakie są twoje plany na weekend? Nie mam Czy masz jakieś nietypowe doświadczenia podróżnicze? Nie Jaki jest twój ulubiony rodzaj filmu? Nie mam takiego Jakie są twoje ulubione miejsca w swoim mieście? Jakoś dziwnym trafem nigdy się nad tym nie zastanawiałem Czy masz jakieś zwyczaje związane z jedzeniem? Nie Co jest najważniejsze w życiu? Szczęście najważniejszych dla mnie osób Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki do tańca? Nienawidzę tańczyć Czy jesteś osobą religijną? Nie Jakie jest twoje zdanie na temat polityki? Mało cenzuralne Czy jesteś osobą bardziej intro- czy ekstrawertyczną? introwertyczną Jakie są twoje ulubione gry planszowe? Monopoly Czy masz jakieś ukochane miejsce na wakacje? Nie Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania czasu z przyjaciółmi? Zazwyczaj taki jak im pasuje Czy jesteś osobą romantyczną? Nie Co jest twoim największym sukcesem w życiu? Nie wiem Jakie są twoje ulubione programy telewizyjne z dzieciństwa? Nwm nie pamiętam Czy jesteś osobą optymistyczną czy pesymistyczną? Raczej optymistyczną ale rzadko daje to po sobie poznać Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy? Szczęście najbliższych mi osób Jaki jest twój ulubiony sportowiec? Aktualnie Leo Messi, a ogólnie to pewnie jeszcze Adam Małysz, Rafael Nadal i Janne Ahonen Czy masz swoje motto w życiu? Powtarzają ci się te pytania Jaki jest twój ulubiony styl ubierania się? Nie mam, często ubieram się po prostu w losowy sposób Czy jesteś osobą kreatywną? Nie Co jest twoją ulubioną porą roku? Było już Czy masz zwyczaj czytania codziennie? Nie Jaki jest twój ulubiony środek transportu? Nogi Czy lubisz gotować dla innych? Zależy dla kogo ale tak Jakie są twoje ulubione restauracje w mieście? Było już Czy masz zainteresowania naukowe? Historia i Geografia Jakie jest twoje ulubione zwierzę dzikie? Manul Czy masz ulubioną piosenkę? W zależności od humoru jest to inna piosenka w tej chwili powiedziałbym, że drivers license - Olivii Rodrigo Jaki jest twój ulubiony czas na odpoczynek? Nie mam takiego Czy jesteś osobą aktywną fizycznie? Tak Jakie są twoje ulubione miejsca do podróżowania? Było już Czy lubisz gry wideo? Jakie są twoje ulubione gry? Aktualnie nie ma takiej gry ale najlepiej bawiłem się w CS Source Jaki jest twój ulubiony instrument muzyczny? Gitara Czy jesteś osobą, która lubi ryzyko? Nie Jakie są twoje ulubione cytaty z filmów? Nie ma Czy masz ulubiony przepis na danie? Było już Jaki jest twój ulubiony program edukacyjny? Nie wiem Czy masz jakieś nawyki związane z ćwiczeniami? Nie Jakie są twoje ulubione napoje alkoholowe? Praktycznie wcale nie piję alkoholu, a jeżeli już to wino Jaki jest twój ulubiony park rozrywki? Co Czy jesteś osobą zainteresowaną polityką? Nie ale jak głosujecie na konfederacje to polecam skoczyć na główkę Jakie są twoje ulubione miejsca do czytania książek? Łóżko Czy lubisz rozmawiać o swoich pasjach? Zależy Jaki jest twój ulubiony program komputerowy? Co Czy masz jakieś plany na przyszłość? Było już Jakie są twoje ulubione dyscypliny naukowe? Było już Czy jesteś osobą, która lubi wyzwania? Nie Kiedy przestaniesz wyzywać speediego? Po tych pytaniach pewnie nigdy Kiedy przestaniesz być toksyczny? Wobec ciebie nigdy, a tak ogólnie to jestem toksyczny raczej tylko wobec osób którym to nie przeszkadza i wiedzą że to nie jest na poważnie kiedy skoczysz? yikes Czemu snaxz dostał ub na dc? Powód jest pod jego odwołaniem Kiedy opuścisz społeczność jb? Jak mi się znudzi tu siedzieć albo nie będę miał czasu tu siedzieć Kiedy Kokmipol dostanie perma? Jak na niego zasłuży @ KokmiPol Ulubiona potrawa? Było już Ulubiona bajka z dzieciństwa? Było sobie życie i smerfy Masz zakola? Nie Ile pijesz L wody dziennie? Nie mam pojęcia Ile zażywasz kalorii dziennie? Różnie, zazwyczaj tak +/- z 2500 Czy miałeś kiedyś coś złamane? Nie Czy uważasz że Pregent to mężczyzna? Nie wiem to jej/jego sprawa jak się identyfikuje Ile robisz krokow dziennie? Nie mam pojęcia ostatni raz jak to rzeczywiście sprawdzałem to zrobiłem jakieś 11 tysięcy ale na codzien raczej mniej @ krosEk Co sądzisz o @ krosEk? (plusy i minusy) -XD Jako administrator nawet git, jako osoba mniej git ale raczej nie zbyt znam @ Zuk Czy szczerze nie lubisz karłów? XDDD Nie, nic nie mam do osób niskorosłych @ Krystian Jesteś zadowolony z sukcesów swojego gangu? Niestety nie posiadam gangu ale widzę, że @ Majkel czynnie działa na tym discordzie więc może on coś wie @ Bluefife Czemu zabiłeś @ Varen? Akurat ja mu nic nie zrobiłem, lepszym pytaniem jest co ty mu zrobiłeś?? @ Majkel Czy jest coś, czego się boisz? Szczury Czego nie zrobiłbyś za żadne skarby świata? Pewnie wielu rzeczy Kim chciałeś zostać jako dziecko? Z tego co pamiętam to muzykiem chyba Jakie jest Twoje największe marzenie? Nie ma takiego Czy zataiłbyś prawdę przed bliską Ci osobą, po to żeby jej nie ranić? Zależy jaka by to była informacja ale raczej tak Jaki film najbardziej zapadł Ci w pamięci? Nie wiem Gdybyś miał 5 minut, żeby się spakować i opuścić dom, to co byś ze sobą zabrał? Pewnie Laptopa, telefon, portfel i zwierzęta zakładając że miałbym tam nie wrócić Co najlepszego przydarzyło Ci się w życiu? Poznanie pewnej osoby Co najgorszego przydarzyło Ci się w życiu? Relacja z osobą wspomnianą wyżej Masz lęk wysokości? Kiedyś miałem teraz raczej nie albo przynajmniej już tak na mnie nie wpływa Kto jest dla Ciebie autorytetem? Nie mam autorytetów jeżeli chodzi o codzienne życie O co poprosiłbyś złotą rybkę? Pewnie o jak najlepsze życie dla osób ważnych dla mnie Jaka była najbardziej żenująca sytuacja w Twoim życiu? Konkretna sytuacja to nie wiem ale mój pierwszy związek był cały żenujący raczej xd Kiedy dowiedziałeś się, że św. Mikołaj nie istnieje? Tata buty zapomniał zmienić jak miałem z 5 lat i niestety pamiętałem w jakich chodzi Miałeś kiedyś coś złamane? Nie Jesteś na coś uczulony? Pyłki, kurz, kokos i kiwi Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że został Ci jeden dzień życia? Pewnie go spędził z kimś najważniejszym dla mnie Jaki jest Twój przepis na idealny wieczór? Nie wiem Co jesz na śniadanie? Nie jem śniadań Jaka jest Twoja najbardziej znienawidzona reklama? Te wiewiórki zjebane z media coś tam Wolałbyś mieć psa czy kota? Kota Wakacje nad morzem czy w górach? W górach Jaki jest Twój ulubiony zespół / piosenkarz? Zespól to "U2", a wokalistów jest kilku których bardzo lubię Wygrałeś coś kiedyś? Pierwsze co mi przyszło do głowy to mistrzostwa szkoły w szachy kiedyś tam i olimpiada matematyczna w regionie Masz jakąś szczęśliwą liczbę? czy szczęśliwe to nie raczej ale bardzo lubię 4, 7, 14 Gdybyś był bajecznie bogaty, to na co wydawałbyś pieniądze? Pewnie znaczną większość na bliskich, a za resztę próbowałbym się jakoś spełnić życiowo Jaką super moc chciałbyś mieć i dlaczego? Raczej żadnej Gdyby reinkarnacja była prawdą, to jakim zwierzęciem lub rośliną chciałbyś być w kolejnym życiu? Kotem Jaka jest według Ciebie najgorsza ludzka cecha? Nienawidzę nieszczerości w ważnych kwestiach Jaka jest Twoja ulubiona strona internetowa? Pewnie YT Gdybyś mógł spotkać siebie sprzed 5 lat, to co byś sobie powiedział? Że nie warto tak ufać ludziom Czy zrobiłeś kiedyś coś, z czego jesteś naprawdę dumny? Raczej nie Gdybyś przez 1 dzień mógł być dziewczyną, to co byś robił? Pewnie chciał sprawdzić jak bardzo różni się codzienne życie z perspektywy tej płci Spotkałeś kiedyś kogoś sławnego? Głównie różnych siatkarzy grających w Resovii Rzeszów, bo nieraz się ich mijało w jakiejś galerii Co chciałbyś dostać na urodziny? Nic Czy płakałeś kiedyś na jakimś filmie? Jak byłem mniejszy to na kilku się pewnie zdarzyło ale tak stosunkowo niedawno to raczej nie Chciałbyś znać swoją przyszłość? Nie Jak wyobrażasz sobie raj? Nie istnieje Wierzysz w UFO? Nie mam zdania Jaki jest Twój wymarzony samochód? Żaden Z kim sławnym chciałbyś spędzić dzień? Z żyjących osób to pewnie z Bono, czyli wokalistą zespołu U2 Jaki jest Twój ulubiony fast food? Jeżeli chodzi o firmę to KFC, a jeżeli o potrawę to qurrito Jesteś od czegoś uzależniony? Tak Czy złamałeś kiedyś prawo? Pewnie sporo razy Jaki był Twój najdziwniejszy sen, który pamiętasz? Nie przypomnę sobie teraz raczej żadnego Czy jest coś, czego żałujesz? Jest wiele takich rzeczy Jakiego ubrania nigdy byś nie założył? Nie istnieje chyba takie Jaki jest Twój ideał dziewczyny? Nie posiadam Gdybyś mógł przez jeden dzień rządzić krajem, to co byś ustanowił? Jeżeli ten kraj to Polska to zalegalizowałbym śluby cywilne dla osób tej samej płci Gdyby nagle wyłączyli internet, telewizję i radio, to co byś robił? Wyszedł z domu albo czytał coś Gdzie byłeś 3 godziny temu? W restauracji Czy kiedykolwiek zjadłeś kredkę?. Nie wiem niestety nie pamiętam takich rzeczy Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tak Czy masz na sobie skarpetki? Tak Czy jest Ci gorąco? Nie Co ostatnio piłeś? Kawę Co ostatnio jadłeś? sushi Gdzie byłeś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Nie mam pojęcia Kim był ostatni gość w Twoim domu? Kolega Czy tęsknisz za kimś teraz? Tak Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Nie ma Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nic Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Nie wiem jakie nie chcę mi się iść sprawdzać Byłaś w tym roku u lekarza? Tak Czy masz opaleniznę? Tak Czego teraz słuchasz? Nessa Barrett - die first Czy kolekcjonujesz cos? Układanki typu kostka rubika Czy piłeś kiedyś herbatę przez słomkę? Tak Lubisz ostre przyprawy? Niezbyt Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? jakieś 6 godzin temu wziĘŁAM prysznic Czy jesteś bogaty? dobra wiem że tak bananie jebany z iphonem - chyba nie do mnie miałobyć to pytanie Jakiego masz iphona? iphone Xiaomi redmi note7 mający z 4 lata Jaka jest w Ciebie pogoda? We mnie nie wiem jaka jest pogoda O której godzinie budzisz się rano? o 5 Jaki film ostatnio widziałaś? Nie pamiętam dawno nie oglądałem żadnego filmu Jaki masz dzwonek w telefonie? Defaultowy Czy byłeś kiedyś w innym kraju? Nie Ile masz rodzeństwa? Było już Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop Co planujesz dziś robić? Pewnie grać w gry Kiedy ostatni raz płakałeś? Z tydzień temu pewnie Jakie jest twoje ulubione radio? Nwm słucham muzyki zawsze na spotify albo YT Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Zdecydowanie żadnego nie wolę Jaki jest Twój kolor oczu? Niebieski Czy masz jakieś zwierzęta jeżeli tak to jakie? Było już Kiedy powstał Gang Fgfyfa? Nie wiem niestety, chyba jak szejkuu postanowił mieć wyjebane w zdanie innych Dlaczego Varen został wyrzucony z gangu fgfyfa? Ty mi to powiedz Kto jest w gangu fgyfa? A nie wiem niestety Kiedy zostaną wyciągnięte teczki na AdasKose? Mam nadzieję, że jak najszybciej @ Adaskosa Jakie są twoje pasje? Było już Co lubisz robić w wolnym czasie? Było już Jaki jest twój ulubiony film? Logan Masz ulubiony gatunek muzyczny? Nie Czy masz rodzeństwo? Było już Jakie jest twoje ulubione danie? Było już Czy lubisz podróżować? Zależy, jak mam dobry humor to tak jeżeli nie to wolę siedzieć w domu Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? Było już Jakie są twoje cele życiowe? Było już Jak wyobrażasz sobie idealną randkę? Perfekcyjna dla drugiej osoby Co uważasz za najważniejszą cechę w partnerze? Szczerość Jaki jest twój ulubiony sport? Było już Czy masz jakieś marzenia, które chciałbyś spełnić? Nie Jaki jest twój ulubiony cytujący film? Było już Czy masz zwierzę domowe? Było już Jakie książki lubisz czytać? Różne, ostatnio jak już coś czytam to true crime Jakie są twoje ulubione miejsca do odwiedzenia? Kanada Co jest dla ciebie ważne w związku? Szczerość Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Było już Czy masz jakieś ukryte talenty? Było już Jaki jest twój sposób na rozluźnienie się po ciężkim dniu? Odmóżdżenie się grając w jakieś głupie gry lub robiąc jakieś głupoty Jakie są twoje ulubione cytaty lub życiowe motto? Było już Czy masz jakieś hobby? Było już Co jest dla ciebie najważniejsze w rodzinie? Pewnie bliskość Czy preferujesz plażę czy góry? Góry Jakie jest twoje ulubione święto? Nie ma takiego nie przywiązuję się do dat Czy masz jakieś zwyczaje przed snem? Nie Co jest dla ciebie najważniejsze w przyjaźni? Szczerość Jakie jest twoje ulubione miejsce w twoim rodzinnym mieście? Było już Czy masz jakieś plany podróży na przyszłość? Kanada Jakie jest twoje podejście do zdrowego trybu życia? Tak długo jak ta osoba nie jest mi bliska to nie moja sprawa Czy masz ulubiony cykl filmowy? X-men Czy jest coś, co chciałbyś w sobie zmienić? Tak ale nie jest to nic na jakieś głupie pytanka na forum Jakie jest twoje zdanie na temat długotrwałych związków? Bolą jeszcze dłużej niż trwają Co uważasz za najważniejszą wartość w życiu? Było już Jaki jest twój ulubiony rodzaj jedzenia na wynos? KFC Czy jesteś bardziej nocnym czy dziennym markiem? nocnym Czy jesteś wierzący? Nie Czy masz ulubiony sezon? Zima i Lato Jakie jest twoje ulubione miejsce na spacer? Zazwyczaj jak już gdzieś spaceruje to z kimś i po coś więc raczej nie Czy masz jakieś wspomnienie z dzieciństwa, które szczególnie cię wzrusza? Tak Jakie jest twoje stanowisko w kwestiach ekologicznych? No fajnie jakby tak nie zaśmiecać środowiska w którym się żyję Czy masz ulubiony cykl książek? Raczej nie Jaki jest twój sposób na radzenie sobie ze stresem? Nie mam po prostu trzymam go w sobie aż zniknie Czy masz ulubiony cykl serialowy? Arrow Czy jest coś, czego się boisz? Było już Jakie jest twoje ulubione zwierzę? Było już Czy masz jakieś marzenia podróżnicze? Kanada Czy masz ulubioną grę planszową? Było już Co lubisz robić na randkach? Zależy która to randka i w jakim celu Czy jesteś bardziej introwertykiem czy ekstrowertykiem? Było już Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? Było już Czy masz ulubiony rodzaj kawy lub herbaty? Zwykłe Latte jeżeli chodzi o kawę, a herbata to pewnie matcha latte Jakie są twoje plany na najbliższy weekend? Nie ma Czy masz ulubiony cykl komiksowy? Nie Jaki jest twój ulubiony moment dnia? Nie wiem Czy masz ulubiony cykl gier wideo? Sid Meier's Civilization Jakie jest twoje ulubione hobby z dzieciństwa? Pewnie gry i skoki narciarskie Czy masz ulubiony cykl książek fantasy? Było już Czy lubisz gotować? Tak Co jest dla ciebie najważniejsze w pracy? Sumienność Czy masz ulubiony cykl dokumentalny? Nie Jakie są twoje ulubione miejsca na wakacje? Było już Czy masz ulubiony cykl muzyki? Było już Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu? Było już Czy masz ulubiony cykl historii? WW2 Co uważasz za swoje największe wady? Bezpośredniość i problemy ze zrozumieniem sytuacji innych Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie wakacji? Było już Czy masz ulubiony cykl podcastów? Taki trochę już nieaktualny bo dwóch typów podcast Co uważasz za swoje największe zalety? Nie wiem Jaki jest twój ulubiony sposób na naukę czegoś nowego? Czytanie o tym Czy masz ulubiony cykl programów telewizyjnych? Nie Jakie jest twoje ulubione miejsce w twoim rodzinnym kraju? Dom Czy masz ulubiony cykl sportowy? Co Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie wieczoru? Było już Czy masz ulubiony cykl książek kryminalnych? Zazwyczaj czytam pojedyncze książki o danej zbrodni lub danym zabójcy więc raczej nie Co jest dla ciebie najważniejsze w związkach? Było już Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu z przyjaciółmi? Było już Czy masz ulubiony cykl filmów science fiction? X-men Jakie są twoje ulubione miejsca w twoim rodzinnym regionie? Nie wiem Czy masz ulubiony cykl programów kulinarnych? Nie Co uważasz za swoje największe osiągnięcie w karierze? Było już Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie wiosennego dnia? Nie wychodzenie z domu przez te pierdolone pyłki Czy masz ulubiony cykl filmów przygodowych? Nie Jakie jest twoje ulubione miejsce na romantyczną kolację? Nie mam Czy masz ulubiony cykl filmów animowanych? Było sobie życie Co lubisz robić, gdy jesteś sam? Słuchać muzyki albo czytać Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie zimowej nocy? Spanie Czy masz ulubiony cykl filmów komediowych? Nie Co chciałbyś osiągnąć w ciągu najbliższych pięciu lat? Kupić mieszkanie Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie letniego dnia? Pewnie tenis ze znajomymi Czy masz ulubiony cykl filmów romantycznych? Nie Co jest dla ciebie najważniejsze w przyjaźni? Szczerość w ważnych kwestiach Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie jesiennej chłodnej nocy? Spanie Czy masz ulubiony cykl filmów historycznych? Nie Jakie jest twoje ulubione miejsce na widok zachodu słońca? Pewnie jakaś łąka Czy masz ulubiony cykl filmów dramatycznych? Nie Co uważasz za swoje najważniejsze marzenie? Nic Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie świąt Bożego Narodzenia? Bycie z bliskimi 1 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meep 121 Napisano 6 Października Wiadomość wygenerowana automatycznie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrwisCK 150 Napisano 10 Października Czemu kojarzysz się z 7? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi