Skocz do zawartości

✘ odrzucone Zaufany

ToVeR

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick (Steam):  ToVeR | JD

2. SteamIDSTEAM_1:1:508902709

3. GT:  https://www.gametracker.com/player/ToVeR | JD/91.224.117.153:27015/

4. Wiek: 18

5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania): Chciałbym pomóc w serwerze, jak i nowym graczom. Dużo  nowych wbija osób na serwer którym trzeba wesprzeć. 

6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś: Podpowiadałem osobom jak wejść do CT i w nim ogarnięciu, Pomagałem mówić osobom które nie znają regulaminu do końca to im to wyjaśniam co i jak mówię im komendy  jak  i przy zakupu vipa lub premium aby wesprzeć serwer 

7. Jak oceniasz swoją znajomość  komend?; 10/10

8. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania): Mam na Imię Mateusz  interesuje się E-sportem lubię grać w gry takie jak CS i  GRID 2 za Spinerrrem  zamykając tabele wyników, często bywam przed komputerem temu ze jestem na profilu informatycznym, chciałbym uzyskać awans  na jakąś lepszą rangę niż premium temu  że się próbuje starać się chociaż spróbować mogę,  chciałbym dostać szanse której nigdy nie otrzymałem i raczej nie otrzymam ale nadal wciąż próbuje  mając cierpliwość i może kiedyś ją otrzymam może nie

😞

I będę miej toksycznym graczem nawet wogle bo lubie wszystkich a wyzywałem osoby dla żartów ❤️ 

Odnośnik do odpowiedzi

@ Spinerrr chłop serio się poprawił, daj mu szansę.
Ogarnia to CT, regulamin podobnie, nie jest taki toxic jak był miesiąc temu, mógłbym nawet powiedzieć, ze pokojowy się zrobił chłopak.
Weź go na ten okres próbny

//nie krytykujcie go tak juz jak pod ostatnim podaniem, bo sami prowokujecie do jakis spin, a widac, ze sie stara ^^

Edytowane przez MANO
  • Super 1

kocham was

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem wiadomości z pewnymi osobami z administracji i tam nie oszczędzałeś się w słowach nie cenzuralnych a moim priorytetem jest utrzymywać atmosferę na poziomie między administracją i nie mogę pozwolić na jakiekolwiek spory w administracji

• Lubię to! 2

spiner (1).png

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...