Skocz do zawartości

Degrad Marchewa

ToVeR

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: ToVeR | JD

2. SteamID (Oskarżonego): STEAM_1:0:552875938

3. Opis sytuacji: Myśli że ma władzę chłopak dał mi muta na 100rund oraz gaga na 10 rund za wyzywanie a sam zaczął prowokować i wyzywać graczy oraz nadużywa komendy administratora

4.  Dowód: Mapa  jb.summer_xmas_v1 Data: 24.11.2020  od godziny 00:40 jakoś 

image.png

• LMAO 1
Odnośnik do odpowiedzi

to ty groziłeś mi że kupisz auto i przyjedziesz mi pod dom xDDDDDDDD
a po drugie naduzywam ale tylko w nocy jak jest mało graczy żeby się nie nudzić a co do wyzywania to ty zacząłeś dałem ci gaga żebyś się uspokoił ale jak cię zrespiło zacząłeś mnie wyzywać i jeszcze wyzywasz na [email protected] więc pozdrawiam

i pisz jak było czyli gracza bo nikogo więcej nie wyzywałem 

Edytowane przez Marchewa
  • Lubię to! 1
Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz wybitnie. Kolejna skarga hmm A kto zaczął? Oczywiście że ty. ctuje słowa twoje do marchwy : "leżysz psie" ciekawe wręcz bardzo. Pierwszy sprowokowałeś a teraz przychodzisz na forum bo masz muta i gaga śmieszne. Ogólnie to powinieneś dostać perm silence'a bez możliwości odwołania się do niego żeby nikogo nie wyzywać ani nikogo nie denerwować i prowokować. A co do komend sam na początku byłem i wszyscy używaliśmy komend ponieważ oprócz ciebie zwykłych graczy nie było. Ode mnie to tyle a w sprawie silence'a przemyśle to dosyć poważnie.

Dziękuje pozdrawiam

Edytowane przez Spinerrr

spiner (1).png

Odnośnik do odpowiedzi
  • Zarząd

Zarząd JB w składzie: @ Blejzuu oraz @ Spinerrr po rozmowie na temat zachowania gracza @ ToVeR postanowił:
- Nałożyć blokadę typu "Silence" na konto na stałe (Jest to całkowite wyciszenie gracza, Gag oraz Mute, takie 2w1)
- Dodając opcje odwołania się od tej blokady w sposób opisany poniżej:

• W przeciągu tygodnia od daty nadania blokady, użytkownik @ ToVeR pójdzie na wyprawę do pobliskiego lasu/parku i posprząta go, dokumentując to nagraniami video (Najlepiej sklejka kilku krótkich nagrań z wyprawy)
  • Wyda na publiczne forum https://forum.aelios.pl/ oświadczenie w którym przeprasza on graczy których w ostatnim czasie zwyzywał, uraził itd

Ostatnimi czasy @ ToVeR stałeś się strasznie toksyczny, dużo osób wysyła nam na priv anonimowe skargi na Ciebie. Odstraszasz swoim toksycznym zachowaniem potencjalnych nowych graczy.
Dodatkowo starasz się o rangę Administracyjną na naszym serwerze co nie idzie w parze z zachowaniem które prezentujesz, zastanów się 2 razy zanim znowu będziesz chciał kogoś zwyzywać, urazić. Szczerze Ci powiem że zanim byłeś taki toksyczny "JA" chciałem Ci dać szansę w szeregach Administracji aczkolwiek moje nastawienie do Ciebie zmieniło się. Jeżeli chcesz dalej komunikować się z graczami poprzez Voice Chat oraz Chat Tekstowy w grze wykonaj 2 zadania które Ci przydzieliliśmy a otrzymasz kolejną szanse której nie wolno Ci zmarnować. 

Pozdrawiam, @ Blejzuu oraz @ Spinerrr

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • LMAO 2

b_560x95.png

if SuchyCry then
		if BlejzuuIsDegraded then
			SerwerUpada
		end

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...