ToVeR 27 Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 1. Twój Nick: ToVeR | JD 2. SteamID (Oskarżonego): STEAM_1:0:552875938 3. Opis sytuacji: Myśli że ma władzę chłopak dał mi muta na 100rund oraz gaga na 10 rund za wyzywanie a sam zaczął prowokować i wyzywać graczy oraz nadużywa komendy administratora 4. Dowód: Mapa jb.summer_xmas_v1 Data: 24.11.2020 od godziny 00:40 jakoś 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchewa 47 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) to ty groziłeś mi że kupisz auto i przyjedziesz mi pod dom xDDDDDDDD a po drugie naduzywam ale tylko w nocy jak jest mało graczy żeby się nie nudzić a co do wyzywania to ty zacząłeś dałem ci gaga żebyś się uspokoił ale jak cię zrespiło zacząłeś mnie wyzywać i jeszcze wyzywasz na [email protected] więc pozdrawiam i pisz jak było czyli gracza bo nikogo więcej nie wyzywałem Edytowane 24 Listopada 2020 przez Marchewa 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 270 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) Wręcz wybitnie. Kolejna skarga hmm A kto zaczął? Oczywiście że ty. ctuje słowa twoje do marchwy : "leżysz psie" ciekawe wręcz bardzo. Pierwszy sprowokowałeś a teraz przychodzisz na forum bo masz muta i gaga śmieszne. Ogólnie to powinieneś dostać perm silence'a bez możliwości odwołania się do niego żeby nikogo nie wyzywać ani nikogo nie denerwować i prowokować. A co do komend sam na początku byłem i wszyscy używaliśmy komend ponieważ oprócz ciebie zwykłych graczy nie było. Ode mnie to tyle a w sprawie silence'a przemyśle to dosyć poważnie. Dziękuje pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2020 przez Spinerrr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 270 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinerrr 270 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zarząd Blejzuu 588 Napisano 24 Listopada 2020 Zarząd Share Napisano 24 Listopada 2020 Zarząd JB w składzie: @ Blejzuu oraz @ Spinerrr po rozmowie na temat zachowania gracza @ ToVeR postanowił: - Nałożyć blokadę typu "Silence" na konto na stałe (Jest to całkowite wyciszenie gracza, Gag oraz Mute, takie 2w1) - Dodając opcje odwołania się od tej blokady w sposób opisany poniżej: W przeciągu tygodnia od daty nadania blokady, użytkownik @ ToVeR pójdzie na wyprawę do pobliskiego lasu/parku i posprząta go, dokumentując to nagraniami video (Najlepiej sklejka kilku krótkich nagrań z wyprawy) Wyda na publiczne forum https://forum.aelios.pl/ oświadczenie w którym przeprasza on graczy których w ostatnim czasie zwyzywał, uraził itd Ostatnimi czasy @ ToVeR stałeś się strasznie toksyczny, dużo osób wysyła nam na priv anonimowe skargi na Ciebie. Odstraszasz swoim toksycznym zachowaniem potencjalnych nowych graczy. Dodatkowo starasz się o rangę Administracyjną na naszym serwerze co nie idzie w parze z zachowaniem które prezentujesz, zastanów się 2 razy zanim znowu będziesz chciał kogoś zwyzywać, urazić. Szczerze Ci powiem że zanim byłeś taki toksyczny "JA" chciałem Ci dać szansę w szeregach Administracji aczkolwiek moje nastawienie do Ciebie zmieniło się. Jeżeli chcesz dalej komunikować się z graczami poprzez Voice Chat oraz Chat Tekstowy w grze wykonaj 2 zadania które Ci przydzieliliśmy a otrzymasz kolejną szanse której nie wolno Ci zmarnować. Pozdrawiam, @ Blejzuu oraz @ Spinerrr 2 3 2 if SuchyCry then if BlejzuuIsDegraded then SerwerUpada end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi